سلام
دیروز مودم من بر اثر نوسان برق سوخت ( برای بار دوم)
50 تومن هم مبلغش بود
مواظب نوسان برق باشید
خدافظ
Printable View
سلام
دیروز مودم من بر اثر نوسان برق سوخت ( برای بار دوم)
50 تومن هم مبلغش بود
مواظب نوسان برق باشید
خدافظ
خدایی قیمت های داتک رو هیجایی نداره از کیفیتشم من که خدایی راضی هستم و هیچ مشکلی ندارم (البته بجز تورنت) فکر نکنم با این قیمت ها کسی بتونه Adsl در این سطح پیدا کنه خدایی کجا 512 نامحدود میتونی بگیری 50 تومن کجا ؟ بگین اگه هست من برم بگیرم . البته داتک در همچی قیمت هاش خوبه مثلا ip استاتیک ما ازش گرفیم 1000 تومن در صورتی که اکثر شرکت ها 5000 تومن یا بیشتر میگیرن (البته بماند همون 1000 تومنم ندادیم) , پشتیبانیشم خیلی خوبه و 24 ساعته هم هست من خودم تا الان چند بار نیمه شب زنگ زدم یارو رو از خواب بیدار کردم ازش سوال پرسیدم فقط بعضی وقتا خط های تلفنشون زیادی مشغوله البته الانم شنیدم بعضی از مناطقشون انقدر شلوغه که باید تو نوبت بمونی .
سلام
توضيح در مورد كيفيت و كارايي و قيمت مودم Adsl مارك Smc مي خواستم
آخه مي خوام يه دونه بخرم
ممنون ميشم كمك كنيد
آقا ما هم اين نوسان برق رو داريم
امروز مودم رو رشون كردم اون چراغي كه بغلش نوشته usbشروع كرد به چشمك زدن چراغ لينك هم كه اصلا روشن نميشه
سوخته به نظرتون؟
اینجوری که یه دونه ups اضافه هم باید واسه مودم بگیریم:13:نقل قول:
19KB منطورم سرعت دانلود بودنقل قول:
آخه به سرعت 30 كيلوبايت در ثانيه كه نميشه گفت 512 !!! داتك گولتون ميزنه. خداوكيلي سرعت دانلودت چنده الان؟ (اون سرعتي رو نگو كه مثلاً 2 ثانيه يهو ميره بالا. سرعتي كه اكثر اوقات روي اونه بگو.نقل قول:
كسي جواب مارو ندادنقل قول:
آقا ما هم اين نوسان برق رو داريم
امروز مودم رو رشون كردم اون چراغي كه بغلش نوشته usbشروع كرد به چشمك زدن چراغ لينك هم كه اصلا روشن نميشه
سوخته به نظرتون؟
آقا سیامک حالا اینکه شما با داتک چه پدر کشتگی ای داری به خودتون مربوط میشه! ولی اینکه چون یکی از نزدیکانتان از داتک استفاده میکنه و از سرویس راضی نیست دلیل نمیشه که تعمیم بدیم به خدمات داتک در سطح کل شهر تهران و ایراننقل قول:
ولی محض اطلاع بگم که من خودم سرویس 256 کیلوبیت دارم تا حالا نشده سرعت دانلودم از 30 پایینتر بیاد! حتی مواقعی تا 38 و 40 هم رفته که خب تقریبا جعلیه ولی بارها شده که خودم نشستم حساب و کتاب کردم و دیدم سرعت از 30 پایینتر نیست چون گرفتن اون مقدار حجم در زیر اون وقتی که دانلود شده با توجه سرویس اشتراکی من ، تقریبا محال هست !
خواهشا کمی منطقی تر برخورد کنید! با تکر
قربانتان: مصطفی عشقی
شما و دوستانی که این مشکل نوسان برق رو دارید، آیا محافظ برق دارید...؟؟؟ اگر یه محافظ برق سالم که مواظب ولتاژ ورودی و خروجی هستش داشته باشید دیگه نیازی ندارین که هی 50 تومن 50 تومن پول مودم بدین... محافظ برق خوب الان 3000 تومنه... یه گیم نت بود رفیقم بود... اولش محافظ برق برای سیستماش نگذاشته بود منم بهش گفتم ولی گوش نکرد... بعدش که یه سیستمش نابود شد به حرف من رسید و رفتش یه محافظ برق خیلی خفن که حتی روش LCD هم داشت گرفت که اون موقع فهمیدم که چقدر وضع برق ما ایرانیا خرابه... روی اون LCD هه ولتاژ برق آنچنان نوسانی داشت که نگو... چند بار شد که ولتاژ برقش به 160 هم رسید که اگه این محافظه نبود کل سیستماش پریده بودن... با این اتفاق اون خونه های اطرافشم که محافظ و این چیزا رو نداشتن خسارت خوردن... :41:نقل قول:
من نمیدونم این اداره برق ایران کارش تامین برقه مردمه یا سوزوندن چیزاشون... فکر کنید تهران که اینجوری دیگه جاهای دیگه کشور چه خبره... :27: