دوستانی که 512 دارن میشه یه تست سرعت بزارن؟ منم احتمالا 512 شارژ میکنم
Printable View
دوستانی که 512 دارن میشه یه تست سرعت بزارن؟ منم احتمالا 512 شارژ میکنم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کلاً کیفیت فاجعه است. تازه speedtest.net پهنای باند رو خوب نشون میده. در صورتی که در سایت های ایرانی برای مشاهده فیلم یا صوت آنلاین از یک چهارم پهنای باند هم استفاده نمیکند.
آدم تحریک میشه این سرعت بخره
من 128 گرفتم به امید اینکه 1مگ باشه بعد اما 256 بود. ینفرم تست 512گذاشته بود که 1مگ بود. ولی مال شما همون 512واقعی هست. اما حیف واسه 1مگ باید 40تومن آدم پیاده بشه
من اول 41600 دادم اما گفتن حجم قبلیت حذف میشه منم گفتم همون قبلی که میشد 36400 فکر کنم اما کی ما به التفاوتش را میدن یا خوردنش رفت
دوست عزیز! اگر نیازی به جابجایی نداری و اینترنت را برای مکان ثابت میخواهی، اکیداً توصیه میکنم ADSL بگیر. اگه هم میخواهی وایمکس بگیری، برو از همسایه ها و هم محلیها تون بپرس کدوم بهتره، ایرانسل یا مبین نت.نقل قول:
این تست را اول صبح امروز گرفتم. بزنم به تخته خوب شده. االبته آپلودم کم شده(؟) [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کسی از این سرویس ها استفاده کرده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
سرعتش و ثباتش نسبت به سرویس های حجم محدود چطوره؟؟؟؟؟ سرعت ثابتش معمولا رو چنده؟؟؟؟
میخام سرویسم رو به 1024 نامحدود تعویض کنم
عکس زیر::
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اتفاقا دقیقا سوال منم همینه!
کسی این سرویس های نا محدود رو گرفته؟ اصلا میده مبین نت؟؟
بعد واقعا یه سوالی برام مطرح شد، مثلا میگه ضریب اشتراک 1 به ده، منظورش این نیست که وقتی 512 میگیری، بین 10 نفر دیگه هم شیر هست که؟؟! :18:
چرا دقیقا منظورش همینه. اگر نامحدود میخوای پیشنهاد میکنم ایرانسل بگیری. تو صفحات قبل اونایی که نامحدود مبین نت دارن میگن فاجعست.نقل قول:
اقا وضعیت اینترنت کشور ما کلا داغونه ولی مبین نت بین اینا بدتره .
دیروز 4 ساعت تو بازی که انجام میدادم منتظر یه چیزی بودم بعد از چهار ساعت که انتظار تموم شد و قرار بود اون کارو انجام بدیم انترنت مبین ساعت 12 ظهر شروع کرد به timeout دادن اونم از نوع timeout پنج خطی
خلاصه بهتون بگم پلوتون رو مثل من حروم نکنین من بدبخت رفتم 200 تومان مودم و 100 تومان شارج زدم ولی الان اصلا بهش نگاه نمیکنم
به لحاظ پشتبانی هم بگم هر دفعه 4000 تومان شارج ایرانسل میخرم تا شاید پشتبانی بهم جواب بده که بعد اون همه انتظار جواب 3 ثانیی میدن .
و همون گیم نت و کافی نت های محلمون میرم کارم رو انجام میدم . امیدوارم فکر نکنین دروغ میگم
اقا مودم من 3 تا چراغ انتن دهي شدش 2 تا
جاشم عوض ميكنم ميشه 1
امكان داره چون چندئ روز اينجا ( بابل ) بارونيه اينجوري شده باشه؟؟