سلام دوست من بايد دوباره از اول اپديتش كني
.
Printable View
سلام دوست من بايد دوباره از اول اپديتش كني
.
درخواست برنامه ی lock برای 5800
دوسه بار آپدیت کردم ؛ مستر ریست کردم ، مموری کارت رو فرمت کردم و نرم افزار ها رو دوباره نصب کردمنقل قول:
ولی وقتی کانتکت هام رو restore میکنم این خطا رو نشون میده!!!
خوب فهمیدم قضیه 3 جی درست نیست اما مدلهایی تو بازار هست که خروجی tv ندارند و پشت جعبه هم زده بعضی هاشون هم به سفاش مصر و سوریه هستند که جی پی اس ندارند!!! چون جی پی اس تو اون کشورها ممنوعهنقل قول:
برادر کدوم بازار رو میگی؟
من که اون موقع تو علاالدین هر جا رفتم همشون مشابه بودن تقریبا
بچه ها برا من يه مشكلي به وجود اومده: من امروز برنامه java runtime رو نصب كردم بعد از نصب برنامه پيغام داد كه درايو c پر شده و بايد اونو خالي كني...در حاليكه وقتي من به درايو c ميرم و memory detail رو مي زنم اين اطلاعات رو به من ميده كه: sis application : 23 MB other fies : 63 MB حالا من اگه بخواهم از اين دو تا قسمت چيزي رو پاك كنم چي كار بايد بكنم؟چون تو قسمت مموري گوشي(همون درايو c) جه تو گوشي و چه تو pc نميتونم اينا رو پيدا كنم ممنون ميشم راهنماييم كنيد
5800 از طریق USB شارژ نمیشه بچه ها؟:13:
نه فقط N97 شاید این چند تا جدید تر ها هم بشهنقل قول:
منم دقیقا همین مشکل رو داشتم. جاوا ران.تایم رو پاک کن، حل میشه، درایو C ات هم خالی میشه. البته بیشتر برنامه های جاوات رو باید دوباره نصب کنی!نقل قول:
بچه ها برا من يه مشكلي به وجود اومده: من امروز برنامه java runtime رو نصب كردم بعد از نصب برنامه پيغام داد كه درايو c پر شده و بايد اونو خالي كني...در حاليكه وقتي من به درايو c ميرم و memory detail رو مي زنم اين اطلاعات رو به من ميده كه: sis application : 23 MB other fies : 63 MB حالا من اگه بخواهم از اين دو تا قسمت چيزي رو پاك كنم چي كار بايد بكنم؟چون تو قسمت مموري گوشي(همون درايو c) جه تو گوشي و چه تو pc نميتونم اينا رو پيدا كنم ممنون ميشم راهنماييم كنيد
جاوا رانتایم به طور خودکار برنامه ها رو توی درایو سی نصب میکنه،بهتره نصبش نکنیدنقل قول: