خواهش میکنم!
جلل الخالق
این همه همشهری دارشتیم خبر نداشتیم؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
خواهش میکنم!
جلل الخالق
این همه همشهری دارشتیم خبر نداشتیم؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگه کشته بشی پولی که همراهته از بین میره و برمیگردی تو هتل میخوابی تا جونت پر بشه و تا 48 ساعت هم نمیتونی دوئل کنی.نقل قول:
اون شهرها ghost town هست یعنی صاحبشون ترکشون کرده و از بین رفتن.
وقتي پولي همرات نباشه چطوري ميري تو هتل مي خوابي؟ مفته مگه؟
خب برای کسایی که عضو شهر باشند ، هتل مفته
اگه نبود جنس منس بده تا راحت بدن : دی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
امکانات ویژه هم برای فاندر ها ( هادی و ... ) هستش !! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Strength [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Mobility
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Dexterity
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Charisma
اينها اسكيل هاي منه.
خوبه ديگه؟
اول بگو میخوای چیکاره شی بعد استاد هادی ( دان 12 دوئل ) و استاد محمد ( دان 99 دوئل ) راهنماییت کنن : دی
چرا اینقدر پراکنده کردی اسکیلهات رو؟
کاراکترت چی هست؟
جناب sam اینقدر تیکه ننداز...:27:
كاراكتر همه كاره نداره؟
Worker
پسر ورلد 1 تازه داره حال میده.امروز 3 نفر رو سر silver mining خفت کردم ازشون 800 دلار دزدیدم.واقعا حال داد.تازه دارم یاد میگیرم چی کار کنم...