اتفاقا گزینه دانلود رو هم میده اما سرعت دانلود صفره الان چند روزه که این جوری شده در ضمن من سرویس 512 صبانت رو دارم.نقل قول:
Printable View
اتفاقا گزینه دانلود رو هم میده اما سرعت دانلود صفره الان چند روزه که این جوری شده در ضمن من سرویس 512 صبانت رو دارم.نقل قول:
بچه ها جديدا سرعت اينترنت يك مقداري اومده پايين ميخواستم ببينم براي شما هم اينطور شده آخه آي اس پي من ميگه به خاطر اختلال در فيبر نوري در جنوب كشور هست
واسه همه همینطوریه.سرعت الان پائینه.نقل قول:
مگه شركتي هم داريم كه فقط شبانه ارائه بده؟نقل قول:
برا من اكو 128 شاتله . تا 1 ماه پيش خوب بود ... الان شبانش يه شب خيلي خوبه (سرعت دانلود:65):8: يه شب متوسطه (سرعت:30):5:يه شب عاديه (سرعت : 16) :13:و يه شب ضعيفه (سرعت :10) :41:و به همين ترتيب تكرار ميشه
برا من رپيد و غير رپيد نداره... سرعت هام هميشه يا با هم كمه:41: و يا با هم زياده:8:....البته غير از سايتاي موزيلا و اپرا كه هميشه سرعتاشون بالا هست:8:
شبانه از ساعت 1-7 صبحه ، قيمتش هم ماهي 13900 است
بچه ها سلام! من میخوام برا یه دو ماهی ADSL بگیرم میخواستم منو راهنمایی کنید که با این شرایط از چه شرکتی خوبه بگیرم......ماهی نهایت 20 تومن با دانلود نامحدود(اگه هست) اگه هم نیست ماهی 15 گیگ شبانه هم داشته باشه و همینا دیگه بعد هزینه اولیش حدودا چه قدر میشه؟ میشه مدمو امانتی از خود شرکت بگیرم بعد دو ماه پس بدم چون نمیخوام مدمو بخرم( بعد بچه ها من اولین بارمه که دارم ADSL میگرم اگه راهنمایی یا چیز دیگه ایم به ذهنتون میرسه بهم بگید ممنون
نقل قول:
نه منظورم تاکید روی شبانه و بی اهمیت جلوه دادن روزانه بود آخه شاتلو هم میگند شبا آشغاله وضع شبانه شاتل بهتره یا صبا؟از لحاظ سرعت دانلود
شاتل و صبا یکی اند،هر دوشون و همشون به مخابرات مربوط میشند،فقط تو قیمت ممکنه تفاوت داشته باشند و خدمات
اره داريم ، من از نماينده داتك تو شهرستان گرفتم 128 شبانه و البته نامحدود !!! ( اصفهان رو نميدونم )نقل قول:
سرويس از 7 شب تا 7 صبح .
واسه من كه روزا دانشگاهم و ساعت 5-6 ميرسم خونه سرويس مناسبيه .
دروغ میگن نامردا تا امروز فکر می کردم رپید شر ایراد داره اما اینا سرعت این قدر کم کردن که یک فایل 5M رو نمی تونی از روی سرور hotfile دانلود کنی.نقل قول:
به نظر من بذارین بعد از 23بهمن بگیرین که اینترنت سوخت نشه.
اینطوری که بوش میاد 22 بهمن کلا اینترنت به دلیل مسائل امنیتی قطع میشه. معلوم هم نیست کی درست بشه.
الکی پول تو جوب ریختین. یه 10 روز صبر کننین اگه میخواین بگیرین.
10 تومن هم 10 تومنه دیگه:31: