سلامنقل قول:
کدام شهر هستی؟
Printable View
سلامنقل قول:
کدام شهر هستی؟
من خیلی وقت بود به سایت اسیاتک نرفته بودم دیشب رفتم دیدم اسم سرویس ها رو کلا به گاج دادن......یه مورد دیگه اینکه قبلا من 1 مگ 2 گیگ حجم ویژه قم دانلود شبا رایگان میگرفتم ولی الان دیدم نیست.....نمیدونید چی شده کلا؟؟؟؟؟
دوستانی که سرویس 128 یا 256 یا 512 دارند در ساعات رایگان(9-1) چه سرعتی دارند؟
خواهشا فقط دوستانی که از سرویسهای بالا دارن جواب بدن چون اگه بخوام بگیرم از همین سرویسها میگیرم
دوستان من هم میخوام از این شرکت یک دو مگی یا یک مگی بگیرم سرعت در صبح و مخصوصا زمان رایگان چطوری
البته من کرج هستم و از نمایندگیش میخوام بگیرم
آسیاتک - شهر ساری - 128 کیلوبیت - 5 گیگ ماهانه - 15900 توماننقل قول:
با مالیات 165,360 ريال و آبونمان مخابرات روی قبض میاد.
هزینه راه اندازی هم نداره.
downstream: 4096 kbps
upstream: 509 kbps
روزانه با idm دانلودش 100 تا 150 هست. (حدود 120)
این طور که به نظر میاد نوسانش زیاده.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شبانه 2 تا 8 رایگانه اما با سرعت همون سرویسی که گرفتیم یعنی با idm دانلودش 15 تا 16 هست.
=====
من تازه دو روزه که از آسیاتک سرویس گرفتم. قبلا شاتل داشتم، Eco128.
شاتل روزانه دانلودش بالای 200 بود. شبانه این اواخر حدود 30 شده بود.(قبلا 60 بود)
=====
خوبی های شاتل: پشتیبانی تمام وقت، سرعت بدون نوسان، دیسکانکت شدن خیلی کم. سرعت دانلود روزانه بالای 200 و شبانه حدود 30 و بیشتر (برای اکو128)، ترافیک هدیه در برخی ایام سال و عید نوروز، پنل کاربری متمرکز (my.shatel.ir)، دویست مگ ترافیک هدیه در هر دوره برای مشترکینی که ترافیکشون تموم شده
بدی های شاتل: قیمت بالا؛ تنوع کم سرویس ها (مثلا ماهانه 5 گیگ با شبانه رایگان نداره)، ترافیک هدیه پولی 3 گیگ بخر 15000 تومن 6 گیگ ببر (پروموشن!). عدم قابلیت تعویض سرویس بصورت اینترنتی.
=====
خوبی های آسیاتک: تنوع سرویس ها، ارزان بودن نسبت به شاتل، اگه ترافیکتون تموم شد میتونید بجای خرید ترافیک یک سرویس جدید بخربد و از همان لحظه دوره ی جدیدتون شروع بشه،
بدی های آسیا تک: سرعت کم شبانه یعنی حداکثر همون سرعتیه که خریدین، سرعت کمتر روزانه نسبت به شاتل، دو پنل کاربری جدا از هم: یکی برای تمدید(crm.asiatech.ir) و یکی برای دیدن ریز مصرف (report.asiatech.ir)، نداشتن پشتیبانی در مازندران (اگه به پشتیبانی تهران زنگ بزنی میگه ما دسترسی نداریم و فقط برای تهران هستیم!) . دیسکانکت شدن برای تعویض بین ساعات روزانه و شبانه ی رایگان و درنتیجه تغییر آی پی.
=====
نکته مشترک برای همه سرویس های حجمی:
اکثرا ترافیک کم میارید چون سرعت روزانه بالاست و شما ترغیب می شوید به دانلود بیشتر و دیدن فیلم آنلاین.
سلامنقل قول:
از یه هفاه پیش که اسم های سرویس ها رو عوض کردن، کلا سرویس های مخصوص شهرها رو برداشتن، ما هم سرویس مخصوص دزفول داشتیم، حذف شده از لیست.
دوست عزيز من سنندج هستم!نقل قول:
الان كه تو نمايندگي ميگن ارتقا دادن ولي تو اكانت كاربري سايت اسيا تك همون سرويسه قبليه
هر چي هم به نمايندگي ميگم جواب درست حسابي نميدن ميگه مشكلي نداره ثبت شده!
موندم چيكار كنم
من الان سرویس 2 مگ دارم. سرعت دانلود شبانه حدودا چه قدره؟
بستگی دراه به منطقه و شهری که هستینقل قول:
شب معلوم میشه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] دوست عزيز downstream شما چقدر هست ؟ (توضيح1:بايد حداقل 2047 باشه . توضيح2: اين عدد در پنل كانفيگ مودمتون هست )
پيشنهاد اين هست كه كمي بهشون فشار بياريد سرويس هاي آسياتك خوب هستش اما پشتيبانيش نياز به كمي توپيدن داره !! كمي داد و بيداد رو هم اضافش كنيد 100 درصد جواب ميگيريد ... :31: