سلام.یکی دو روز پیش نسخه اینتر نت سکوریتی 9.0.0.736 دانلود و نصب کردم.اما امروز که آپدیتش کردم بعد از آپدیت شدن گزینه update کمرنگ و غیر فعال شد میخواستم ببینم این اتفاق طبیعیه؟
از ویندوز 7 استفاده میکنم.
Printable View
سلام.یکی دو روز پیش نسخه اینتر نت سکوریتی 9.0.0.736 دانلود و نصب کردم.اما امروز که آپدیتش کردم بعد از آپدیت شدن گزینه update کمرنگ و غیر فعال شد میخواستم ببینم این اتفاق طبیعیه؟
از ویندوز 7 استفاده میکنم.
کلیدت بلک شده. کلید قبلی رو پاک کن و کلید فعال رو از امضای من بگیر و بهش بده.نقل قول:
ببینم بالاخره نسخه فاینال 2010 اومده یا نه؟؟
آره. 9.0.0.736نقل قول:
آقا یه دو سه روزی این کسپر من واسه خودش هی اسکن میکنه . این عکس رو ببینید : البته توی تنظیمات اسم این اسکن رو پیدا کردم و تیکش رو برداشتم ولی بازم هی هر موقع کامپیوترو روشن میکنم داره از صفر اسکن میکنه تا آخر هم گذاشتم بره ولی با هربار روشن کردن اسکش دوباره شروع میشه :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:
Start up رو اسکن میکنه که احیانا ویروس یا تروجانی یا Rootkit تو اون قسمت نره و بعدش با هر بار روشن کردن بیاد رو حافطه.
خوب خیلی طول میکشه . من احساس نمی کنم که سرعت رو پایین بیاره ولی چطور میشه که محدودش کرد
خوب خیلی طول میکشه . من احساس نمی کنم که سرعت رو پایین بیاره ولی چطور میشه که محدودش کرد
از کدوم ورژن استفاده می کنید؟نقل قول:
با سلام
چند روز پيش ورژن 2010 Kasper Sky Internet Security نصب و آپديت كردم ..
دو مشكل با اين نرم افزار دارم لطفن راهنماي بفرمائيد:
1- برنامه Internet DOwnload Maneger از كار افتاد ( آيكنش كنار ساعت ويندوز هست اما عملاٌ موقع دانلود كار نمي كنه ) و به محضي كه آنتي ويروس رو Pause مي كنم اون كارشون انجام مي ده و دانلودها رو مثل گذشته انجام ميده.
2- در كدام قمست از تنظيمات اين آنتي ويروس مي تونيم يك سايت خاص رو براي Add كينم كه بهش گير نده .
باتشكر [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]