اقا تو مرورگر تو بخش اطلاعات مودم که میرم فقط به 3g وصل میشه ، تو تنظیمات وقتی میزنم فقط 4g ، میگه failed connection.امکان داره 4g ایرانسل دکل مکلش به ما نرسه.من ساکن تهران و منطقه غرب(اکباتان) هستم.
Printable View
اقا تو مرورگر تو بخش اطلاعات مودم که میرم فقط به 3g وصل میشه ، تو تنظیمات وقتی میزنم فقط 4g ، میگه failed connection.امکان داره 4g ایرانسل دکل مکلش به ما نرسه.من ساکن تهران و منطقه غرب(اکباتان) هستم.
آيا کسی از نحوه تقسيم پهنای باند توسط آنتن اطلاع داره؟ من دو بار تا حالا دو سيم کارت گذاشتم همزمان که بيشتر بگيرم ولی مجموعش فقط کمی بيشتر از يک سيم کارت شده! انگار که آنتن پهنا رو بين دو سيم کارت بقل هم تقسيم ميکنه اينا؟ اگه اينطوره اصلاً مبناش چيه..
فعلا راه حلی ندارهنقل قول:
یکی رو بزاری تری جی
یا یکی رو بزار 1800 یکی 2600
مودم رو بزار روی 4g only اگر سیم کارتت 4 جی هست و کانکت نمیشه یعنی اونجا سیگنالی نیست جاهای دیگه خونه رو تست کننقل قول:
طرح کنترل مصرف آزاد دیتا فقط واسه ی ایرانسله ؟
بلهنقل قول:
Sent from my iPhone 6 using Tapatalk by Javad
بله اپراتورای دیگه ندارننقل قول:
اتفاقا هم ایرانسل و هم همراه اولم رو روی only 4g گذاشتم ولی گفت failed connection.جاهای دیگه خونه رو هم چک کردم باز میگه failed.چه طوری هست که سیگنال برای 3g هست ولی برای 4G نیست؟حتی سرچ شبکه رو هم از اتومات روی دستی گذاشتم که 4g ایرانسل رو پیدا کرد ولی وقتی انتخابش کردم گفت failed!نقل قول:
مودم رو بزار روی 4g only اگر سیم کارتت 4 جی هست و کانکت نمیشه یعنی اونجا سیگنالی نیست جاهای دیگه خونه رو تست کن
مودمم از این e3372 هست که شبیه usb هست ولی خوب روش نوشته LTE.میگم نکنه سیمکارتم با اینکه 3 پانچه هست ولی 4g نیست.راه دیگه ای نداره از طریق سایتی یا اس ام اسی بفهمم سیمکارت 4g هست یا نه؟
دوستان من قسمت statistic مودم رو ریست کردم. امروز هم بسته قبلیم تموم شد و بسته جدید گرفتم. اس اماس فعالسازی بسته برام اومده اما اینترنت کانکت نمیشه. کارشناس ایرانسل هم میگه تا مودم مال خودمون نباشه نمیتونیم بهت بگیم ایراد از کجاست!!!:n04:
تو قسمت استاتیستیک مودم هم حجم دیتای رد و بدل شده رو صفر میزنه.
کسی میدونه ایراد از کجاست؟ مودم B315 هواوی دارم
دوستان من قسمت statistic مودم رو ریست کردم. امروز هم بسته قبلیم تموم شد و بسته جدید گرفتم. اس اماس فعالسازی بسته برام اومده اما اینترنت کانکت نمیشه. کارشناس ایرانسل هم میگه تا مودم مال خودمون نباشه نمیتونیم بهت بگیم ایراد از کجاست!!!:n04:
تو قسمت استاتیستیک مودم هم حجم دیتای رد و بدل شده رو صفر میزنه.
کسی میدونه ایراد از کجاست؟ مودم B315 هواوی دارم
برای 4G Only از این کد استفاده میکنمنقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
برای تغییر باندها هم از این یکی کد
ممنون دوست عزیز ولی متاسفانه هیچ کدوم از این کدها روی گوشی من جواب نداد گوشی شما چی هست؟نقل قول:
Lenovo K3 Noteنقل قول:
این کدها رو از یه سایت گیر آورده بودم که برای گوشی های اندروید لیست کرده.
سلام
اقا کسایی که ایرانسل 4g دارن میتونند بگن این سیمکارت 4g هست یا نه؟ (سه پانچه هست در ضمن ببخشید گوشیم فوکوس نداره برای همین کیفیت عکس خیلی بد هست)
مرسی
به نظر میرسه 4 جی نیستنقل قول:
تفاوت هاش تو عکس معلومه دیگه فورجی معمولی با پلاسنقل قول:
ferq band رو ببینید اگه رو باند 3 یا 7 نبود صددرصد رو فورجی پلاسه
مطمئنی این سیم کارت سه پانچه هست؟ یعنی هم میکرو میشه هم نانو ؟ این سیمکارت که عکسشو گذاشتی سیم کارت معمولیه ایرانسلهنقل قول:
اره سه پانچه هست ولی این سیمکارت که عکسش رو گذاشتم ، با سیمکارتی که همراه مودم اشانتیون داده بودند فرق داره ، سیمکارت اشانتیون مودم 2g -3g-4g ساپورت میکنه ولی چون باید میرفتم نمایندگی ایرانسل تو محلمون گفتم همین سیمکارت رو از برادرم بگیرم.نقل قول:
مطمئنی این سیم کارت سه پانچه هست؟ یعنی هم میکرو میشه هم نانو ؟ این سیمکارت که عکسشو گذاشتی سیم کارت معمولیه ایرانسله
چرا برنامه کار نمیکنه؟؟ نمیشه واردش شد
راه دیگه ای نداره بسته نامحدود بگیریم
سه سایز بودن سیم کارت تو عکس معلوم نیست به نظر معمولی میاد .نقل قول:
حیف.
یاد اون موقع بخیر.
اینترنت رایگان ایرانسل با پراکسی.
خیلی حال میداد.
Sent from my K00E
اقا محمد برنامه کار میکنه ولی باید برای هر عملیلت یک 10 دقیقه یک ربعی صبر کنی.من دیروز سرویس شدم تا یک بسته زاغارت 2 تومنی بخرم.بار اولم بود که اصلا از سیمکارت اعتباری استفاده میکردم مثل ادمایی بودم که تازه از غار اومده بیرون.پستهای دیروزم هستم خیلی ضایع بازی دراوردم.نقل قول:
چرا برنامه کار نمیکنه؟؟ نمیشه واردش شد
راه دیگه ای نداره بسته نامحدود بگیریم
کلا برنامه شون خیلی کند هست.
اقا مرسی از راهنماییت.این سه سایزه نیست فقط سه پانچه هست ولی اون سیمی که همراه مودم اشانتیون دادند سه سایزه هست ، سه تا برش داره اصلا ظاهرش با این کلا فرق داره.فکر کنم مشکلم بخاطر همین سیمکارته باشه.چون مودم رو هم ریست فکتوری کردم باز حل نشد.مطمئنم دکل 4g هست چون تو سرچ دستی پیدا میکنه مودم ولی بهش کانکت نمیشه.الان فقط تنها مورد سیمکارت میمونهنقل قول:
سه سایز بودن سیم کارت تو عکس معلوم نیست به نظر معمولی میاد .
نقل قول:نقل قول:
اقا شرمنده سه پانچه وسه سایزه چه فرقی دارن؟
اینطور هم که از عکس معلومه سیم کارتتون معمولیه وسه پانچه نیست
اقا برای استفاده از بسته ساعتی شبانه نامحدود باید فعالش کرد؟ من بسته رو دیروز خریدم الان زدم دانلود (بعد از ساعت 2 بامداد زدم دانلود) حدود 40 مگ دانلود کرد بعد متوقف شد بعدش دیگه حتی سایتها رو هم باز نکرد.بنظرم تو همون چند دقیقه هم که 40 مگ دان کرده از شارژی که داشته استفاده کرده.چه جوری باید شبانه رو فعال کنم؟
ديروز يعني امروز؟! يعني قبل ١٢ منظورته؟!نقل قول:
زد برات كه فعال شد؟!
تو برنامه ايرانسل من بهت نشون ميده بسته فعالت چي هست اونجا نگاه كن
ببین سه سایزه همین جدیدهاست ، هر سایز اون پلاستیکهاش میره کنار.فکر کنم خشاب خور مودمها و گوشیها متفاوت هست برای این اینجوری میسازند.سایز اخرش تقریبا فقط همون بخش چیپش که طلایی رنگ هست میمونه.نقل قول:
اقا شرمنده سه پانچه وسه سایزه چه فرقی دارن؟
اینطور هم که از عکس معلومه سیم کارتتون معمولیه وسه پانچه نیست
سیم عکس من سه پانچه هست ولی انقدر کیفیت دوربینم داغون هست نتونستم فوکوس کنم
مرسینقل قول:
ديروز يعني امروز؟! يعني قبل ١٢ منظورته؟!
زد برات كه فعال شد؟!
تو برنامه ايرانسل من بهت نشون ميده بسته فعالت چي هست اونجا نگاه كن
خرید رو که پریروز انجام دادم از طریق برنامه ایرانسل من.الان پس سیمکارت رو باید از مودم دربیارم دوباره بندازم گوشی.چقدر سخته این جابجایی سیمکارت:n07:
سیمکارت رو زدم تو گوشی تو برنامه ایرانسل من میگه موجودی 0 ریال!من 5 تومان خرید کرده بودم که 2 تومانش برای نت نامحدود شبانه بود.طرح من رو زده "طرح پایه ثانیه ای".
بسته فعال رو پیدا نمیکنم تو منوها!
اقا فهمیدم چی شده.تو تاریخچه رفتم دیدم تاریخ انقضا بسته همون دیشب بود (چون پریروز خریده بودم) امروز هم که دانلود کرده از اعتبارم کسر کرده که صفر شده.5 تومان پرید:n31:
راستی تو تاریخچه بسته های افزایشی کد فعالسازی برام نوشته که این هست 1395/06/23
حالا این کد فعالسازی رو من کجای مودم برای دفعات بعد که خرید کردم باید وارد کنم؟
نه لازم نيست سيم مارت در بيارينقل قول:
برنامه ايرانسل من احتياجي به تعويض سيم كارت نداره كه يوزر پسوررود ميزني ميره تو ديگه
براي دانلود هر شب بايد بخري!
ماهيانه نيست كه [emoji3]
هر شب كه ميخري مال همون شب هست
سیمکارت های سه سایزه که 4 جی هم هستن باید این شکل باشن :نقل قول:
برای شما خیلی شبیه سیمکارت های معمولی نسل قبلی میمونه
بچه ها این سوال ما رو هم میتونید جواب بدید؟:n16:نقل قول:
راستی تو تاریخچه بسته های افزایشی کد فعالسازی برام نوشته که این هست 1395/06/23
حالا این کد فعالسازی رو من کجای مودم برای دفعات بعد که خرید کردم باید وارد کنم؟
هيچ جا لازم نيست بزنينقل قول:
اونجا فقط بسته هايي كه قبلا گرفتي رو بهت نشون ميده!
شما هر شب اگر ميخواي دانلود كني بايد بسته بخري تو همون برنامه اينرانسل هم بعد از هير بسته چيك كن مه برات فعال شده باشه
تاپیک سیم کارت هم ایجاد نشه صلوات[emoji1]
آقا از دیشب سرعت خراب شده یعنی اول که میزنی دانلود سرعت حدود 2.2 مگابایت هست بعد از چند ثانیه میاد زیر 900 کیلوبایت
حتی کانکشن های idm رو افزایش دادم ولی موقع دانلود از 8 کانکشن بیشتر نمیشه
sent from Huawei mate 8
این کم شدن سرعت با تعداد کانکشن مگه تغییر میکنه ؟نقل قول:
منم همین مشکلو دارم اول که دانلود میکنم سرعتم بالاس بعد چند ثانیه میاد پایین البته با ایرانسل نیست با ADSL هست .
صحبت زیرساخت هست:n02:نقل قول:
تاپیک سیم کارت هم ایجاد نشه صلوات [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من هم همون چند دقیقه ای کهه دانلود کردم مثل شما بود ولی کانکشنم تا 32 پر شد.
اگر شما وقتی یه فایل دانلود میکنید سرعت کم هست ولی وقتی چندتا فایل همزمان میزنید سرعت مجموع بالاتر میره پس شاید افزایش کانکش بتونه کمک کنهنقل قول:
من وقتی یه فایل میزنم سرعت حدود 900 کیلوبایت هست ولی وقتی سه فایل همزمان میزنم هر کدوم 700 تا میگیرن که میشه مجموعا 2.1 مگابایت بر ثانیه
اگر سرعت هر کانکشن محدود شده باشه (بخصوص در سرورهای خارجی در مخابرات این وضعیت هست) باید تعداد کانکشن رو بیشتر کنید تا دانلودتون بالاتر بره.البته برخی سرورها از یک حدی کانکشن رو بیشتر نمیگذارند.برخی سرورهای اپلود خارجی فقط 2 کانکشن میدهند برخی 5 تا برخی 8 تا برخی 16 بعضی هم کلا ازاد.نقل قول:
این کم شدن سرعت با تعداد کانکشن مگه تغییر میکنه ؟
منم همین مشکلو دارم اول که دانلود میکنم سرعتم بالاس بعد چند ثانیه میاد پایین البته با ایرانسل نیست با ADSL هست .
محل تست: اصفهان، خیابان گلستان
دیوایس: گوشی Samsung A5 2016
داداش عالیه سرعت، معمولا کسایی که به اینجور سرعت ها دسترسی دارن زیاد اهل دانلود نیستن اون دوستمون هم از تبریز فکر کنم سرعت بالایی داره ولی زیاد دنبال دانلود نیس،اخه اینهمه ادم دانلود کنه کیفیت شبکه رو بیاره پایین بعدشم یک دهم اون دیتا که دانلود کرده شاید هیچوقت استفاده نکنه من خودم گاهی یه چیزایی دانلود میکردم هنوزم بهشون سر نزدم.. برای همین الان محدوده دانلودم ماهی 10-15 گیگ بیشتر نمیشه که همینم دارم باز کمتر میکنم:n02:نقل قول:
ممکنه از سرور خارجی هم تست بزارید میخوام ببینم فرقش چقدرهنقل قول:
Sent from my iPhone 6s using Tapatalk
اصفهان نصف جهانه نصف سرعت ایرانسل رو دادن بهش:n02: