مگه کشکه ... خب گیت وی رو غوض کنند ... طرف 5 مگ خریده 5 مگ هم میخواد . شمام از اون دسته ادمایی که میگی ولش کن بیخیال .نقل قول:
Printable View
مگه کشکه ... خب گیت وی رو غوض کنند ... طرف 5 مگ خریده 5 مگ هم میخواد . شمام از اون دسته ادمایی که میگی ولش کن بیخیال .نقل قول:
داداش شمام یه چی میگی واسه خودت .مگه دست مخابراته ؟نقل قول:
وقنی پای قانون بیاد وسط اگه لازم باشه پورت که سهله ، باید نرم افزارشون رو هم تعویض کنن .اینکه روی این پورت محدوده و نمیشه تغییرش داد به نظرم یه حرف غیر منطقیه چون اگر اینطور باشه هر چیزی یه راهی داره و قانون مجبورش میکنه از همون راهش استریما رو تغییر بده .دیگه اگه با شکای هم اینکارو پیگیری نکردن پس یعنی قانون همش کشکه دستشون تو یه کاسس
گیت وی آزاد شد:n19:
من قبلا روی همون گیت وی بودم و شکایت هم کردم به 195 و با مدرک ثابت کردم که خطم تا 13 مگ کشش داره ! تعرفه هم 10 مگ بود ولی باز 195 حق رو داد به مخابرات و گفت اگر اصرار کنی دیگه پیگیر شکایت هات در آینده هم نمیشیم ! هر راهی بود رفتم ولی انجام ندادن ! پس بله میشه و هیچ کاری هم از دست ما برنمیاد !
الان همه ی ip ها واست میان؟نقل قول:
آقا من میخوام هر چه سریعتر تخلیه کنم...کجا باید برم...!؟:n34:
مرده شور ببره این نتو ....
همش قطع و وصلی ، هزینه ی بالا...پینگ افتضاح،پشتیبانی بدردنخور....
شبانه هم نداره...:n34::n34:
Ip برا من آزاد شد حتی 2.185.0 و انواع 2.185ها برام میان
پس اگه 195 یه همچین حرفی زده یعنی اونم با مخابرات همدسته .باید به بالاترش بگی هر کدوم نشد اینقدر بری بالا تا به اول شخص برسی .اگرم با اول شخص رسیدی و بازم نتیجه نگرفتی خودت شخصا دست به کار میشی اینطوری دیگه کسی بهانه ای نداره که یقتو بگیره .نقل قول:
دوستانی که مثل من این مشکل رو دارن یه عکس از صفحه مودمشون واسم بفرستن + اسم و فامیل و شهرستان و شماره ADSL و یه شماره تماسنقل قول:
یه بنده خدایی رو توی تنظیم مقررات گیر آوردم که کار انجام میده.ایمیلش رو دارم.میخوام خودم رو هم اضافه کنم و ضمیمه کنم بفرستم.
اگه دوست دارین مشکلتون حل بشه بفرستید چون یه دست صدا نداره:n16:
چجوری آزادش کردی ؟ جایی زنگ زدی ؟نقل قول:
برا من هنوز مثل قبلهنقل قول:
اما 2.185.6x باز از امشب برام میاد
2.185.0 هم زیاد میاد
نقل قول:
دادش من 2 ماه پیش مشکل شما را داشتم سرویس 10 مگ گرفتم خط را روی 3 مگ بستن برام
بچه ها اینجا هم شاهدن اینقدرن پیگیری کردم که پدرم در اومد اخر سر درستش نکردن. شما هم علکی زحمت نکش
شاید نزدیک 40 -50 بار زنگ زدم 3 بار حضوری رفتم دفتر فروش . تو پرتاک و 195 اعتراض کردم. هیچی نشد . فقط علکی پول
و وقتم هدر رفتن. خط را همون 3 مگ موند
من از اکسین گرفتم فکر کنم شما هم از اکسین گرفته باشی :n13:
نقل قول:
آره منم اکسین هستم، خالا یعنی واقعا هیج راهی نداره؟
مودمم اتوماتیک ipعوض میکنه هر وقتم عوض میشه ipجدید میاد انگار دارن ipها رو تزریق میکنن
والا نمیدونم از کدوم گرفتم.اینترنتی ثبت نام کردم شاید به قول شما از اکسین باشه.نقل قول:
این یه آقایی هست که خیلی مطمئنه مخابرات رو هم این جناب مجبور کرد که ترافیک پایه رو 25 درصد اضافه کنه.که شکایتش توسط خودم انجام شده بود.گردنش کلفته اما میگه مدرک میخوام.
حالا اگه 4 5 نفر جمع بشیم حتما انجام میده
چرا سر دزدی که ازمون کردن کاری نمیکنی؟ :n02: اگر میدونی میتونه سر این ماجرا هم بگو بهش :n01:نقل قول:
کدوم دزدی رو میگین؟ همین که شبانه بعضی وقت ها کم میکنه و باید مودم رو خاموش روشن کنی؟نقل قول:
هرچی هست باید چند نفر با هم مدرک بدن یه دست صدا نداره.اگه هرچیزی هست چند نفر جمع کنی قابل انجام دادنه
بچه ها دقت کردین تو شب کاربرای مهمان چقدر زیادن :n02: :n09:
بدترین پشتیبانی بدترین کیفیت خدمات بیشترین قطع و وصلی و رعایت نکردن حقوق مشتری را با اینترنت مخابرات تجربه کنید طبق به معمول اینترنت قطعه
:n29:عخب کارمندای مخابرات که شیفت شبن چیکار کنن ها؟نقل قول:
حوصلشون سر میره بیچاره ها میان اینجا یه سر میزنن با کاربرا هم یه صحبتی میکنن :n09:
ای بابا اینجا آدم یه چیزایی میخونه شاخ در میاره ها من تا همین 10 روزه پیش روی گت وی 78.139.143.246 بودم با دان استریم 10 مگ هیچ مشکلی هم نبود.
بعد اینکه اول دان استریم روی 2 مگ بود اینترنتی با کد 10 مگ کشیدم زنگ زدم اینطوری گفتم، گفتم ببخشید آقا من الان سرویس 10مگ گرفتم اما نمیدونم چرا سرعتم با قبل فرقی نکرده دیدم درجا لینک مودم رفت و برگشت رفتم رو 10 مگ حالا یا من خیلی خوش شانس بودم آدم باحالی گیرم افتاد یا شما اشتباه میکنید.
همش قطع و وصلی شده
اینترنت افتضاح افتضاح همش قطعه فکر کنم ما فقط پول کارمندایی میدیم که روترها و ... رو دستکاری و.... میکنن اخه این چه وضعیت اینترنتی شده همش شده قطع و وصل بی سرعت و وقطع کامل
لعنت........
بچه ها لین اینترنت مودم شما هم به سختی وصل میشه؟
من زنگ زدم بهشون میگن بله تغییراتی که در سیستم داریم اعمال میکنیم صبر کنید این مورد را سریعا رفع می کنیم :n01:
چون خیلی مودب بود و حرف راست رو زد بهش 1 دادم :n02:
دوستان تاپیک مخابرات کرمان خیلی خلوته فک نکنم کسی ج بده برا همین این جا سوال میپرسم
پینگ داخلی برام خیلی رفته بالا البته خارجی هم خوب رفته یعنی قبلا از سافت 98 پینگ 40 50 بود الان 500 و از خارج 700
خوب موقعی تریس میگیری تا اونجایی که ای پی های اینترانت هست که با 10 شروع میشن نرمال بعدش یه دفه که از 10 میره روی یه رنج دیگه پینگ میره بالا به نظرتون مال چیه؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شما خوش شناس بودید :n02:نقل قول:
چرا همش لینک میپره ipمن هم قفل شد رو 2.185.4x
پینگش هم از تک رقمی ها بهتره بین 99-100 همش
فکر کنم این گیت وی سرعت شبانش اسمی نشه چون همسایه گروه قبلیمه که سرعتش اسمی نبود
درسته افتادم تو یه گروه که پورت هاش فری هستن اون یکی اکانتمو وارد کردم کار کرد دوباره سرعت شبانه 500کیلوبایت:n19:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خوشم میاد هرکی میخوان با مشترکین میکنن عین خیالشون هم نیست و اصلا جبرانی وجود نداره فقط پول شارژ میدیم نه اطلاع رسانی نه خدمات پس از فروشی نه ... فقط پولمون داریم با این اینترنت هدر میدیم
37.221 رو از گروهمون حذف کردن ولی بجاش انواع 2.185 ها میان خوب شد از شر 37.221 خلاص شدیم
چند ساعت پیش قفل شده بود رو 2.185.4x ولی الان درست شد
دوستان امروز همش لینک میپرید و قطع و وصل میشد! نویز خط یع دفعه از 20 پرید 10!
دان استریم هم کم کم داره کم میشه. دلیلش رو کسی نمیدونه!؟
دارن روتر ها رو دستکاری میکنن گیت وی من امروز عوض شد افتادم رو یه گیت وی که پورت هاش فری هستننقل قول:
یعنی، خوبه یا بد؟نقل قول:
دارن روتر ها رو دستکاری میکنن گیت وی من امروز عوض شد افتادم رو یه گیت وی که پورت هاش فری هستن
پس ممکنه همینطور بمونه؟
گیت وی من که همونه!
پس فکر کنم کم کم همه گروه بیاد روی همین گیت وینقل قول:
پورت فری به چه دردم میخوره , ببین شبانه سرعتش چطوره:n02:
خب وقتی پورت فری باشه محدودیت سرعت شبانه هم وجود نداره دیگه:n02:نقل قول:
اینم تست سرعت الان:n19:
الان دو نوع 2.185 واسم میاد با دو گیت وی متفاوت یکیشون شبا سرعتش اسمی میشه و پورتش قفله و یکی دیگه شبانه اسمی نمیشه و پورتش فریه
برا من که امروز گیت وی پورت فری اضافه شد عالیه ممکنه برای شما هم اضافه شده باشه باید بگردید پیداش کنید حتی ممکنه تو بعضی از آی پی های قبلیتون اومده باشهنقل قول:
واسه من که فقط 37 میاد :(
گه گاهی هم که 2.185 و 5.233 که خوبن.
پس ممکنه این 2.185.6x هم سرعت شبانش اسمی نشه چون تا حالا چکش نکردمنقل قول:
از کجا میفهمی پورت قفله یا نه؟ با اکانت دیگه تست میکنی؟:n19:
حالا تو بگرد ایپی های خوبو پیدا کن تا بعدا ما بیایم دیگه راحت همه چی مشخص باشه:n09::n31:
آره دیگه وقتی رو یه گیت وی تونستی از اکانت دیگه استفاده کنی پورتت روی اون گیت وی فریه و محدودیت سرعتی هم در کار نیستنقل قول:
راستی جطور میشه فهمید پورت گیت وی فری هست یانه؟!