بعضی از مراکز رو خودشون خیلی وقته فیبر کردن ولی هزینه سیمکشی تا خونه رو باید مشترک بده.نقل قول:
Printable View
بعضی از مراکز رو خودشون خیلی وقته فیبر کردن ولی هزینه سیمکشی تا خونه رو باید مشترک بده.نقل قول:
نمیفهمم چرا بعضی اسرار دارن به فیبر تو منزل, مگه اینجا حجم رایگانه یا netflix و amazon داریم؟نقل قول:
یه مودم vdsl راحت بزنین پریز 100مگ سرعت برای دانلود دارین, بدون دردسر و هزینه سیم کشی فیبر در منزل
همیشه اولویت اولتون فیبر باشه خط مسی هر کاریش بکنی مشکل نویز خواهد داشت و خیلی مواقع کاری از دست شما هم بر نمیاد برای حل مشکل...
نمونه:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این یه خط vdsl من هست که من از snrش لاگ گرفتم و این noise spike ای که میبینید باعث پکت لاس میشه یا اگر اینقدر حاد باشه کلا نت قطع میشه...
لاگ رو اگر کامل ببینید این spike ها خیلی توش هست حالا شما فکر کنید وسط گیم بخورید به یه spike ...
البته اگر از سمت dslam آپشن g.inp یا retransmission رو فعال کنن تا حدودی وضع بهتر میشه (تا حدودی نه اینکه دیگه اصلا چیزی حس نشه)ولی فعل من ندیدم جایی فعالش کنن حتی کلی پی گیری هم که کردم آخر اون کسی که دسترسی داشت گفت من نمیتونم از بالا باید بیاد کانفیگ کنن...
+
آدم بخواد پول مودم vdsl بده یه بار هزینه کنه فیبر بگیره بهتره...
همیشه اولویت اولتون فیبر باشه خط مسی هر کاریش بکنی مشکل نویز خواهد داشت و خیلی مواقع کاری از دست شما هم بر نمیاد برای حل مشکل...
نمونه:
این یه خط vdsl من هست که من از snrش لاگ گرفتم و این noise spike ای که میبینید باعث پکت لاس میشه یا اگر اینقدر حاد باشه کلا نت قطع میشه...
لاگ رو اگر کامل ببینید این spike ها خیلی توش هست حالا شما فکر کنید وسط گیم بخورید به یه spike ...
البته اگر از سمت dslam آپشن g.inp یا retransmission رو فعال کنن تا حدودی وضع بهتر میشه (تا حدودی نه اینکه دیگه اصلا چیزی حس نشه)ولی فعل من ندیدم جایی فعالش کنن حتی کلی پی گیری هم که کردم آخر اون کسی که دسترسی داشت گفت من نمیتونم از بالا باید بیاد کانفیگ کنن...
+
آدم بخواد پول مودم vdsl بده یه بار هزینه کنه فیبر بگیره بهتره...
درود. دوستان کسی سایت دانلود فیلم که مخابرات نیم بها حسابش کنه سراغ داره؟ اخیرا حتی سایتهایی که نامشون در لیست خود مخابرات هست هم ترافیکش بین الملل حساب میکنه مثل دوستیها یا uptv یا دیجی مویز اینها همه داخلی ثبت شده هستند اما دانلود که میکنی کامل ازت کم میشه!
ایرانسل بگیر تعضی سایت ها مجانی حساب میکنهنقل قول:
ارسال تکراری
عزیز کیفیت مهم گیمیگ با فیبر قابل مقایسه نیس همه که به فکر دان نیستن.در ضمن 100 گیگ بازی اومد هر چند وقت یه بار هم 10 گیگ اپدیت خوب هر چه سریعتر بشه بهتره.نمیشه که یک ماه دان کرد بعد دوباره بری اپدیت رو دان کنی و همنطور ادمه داره اصن به بازی نمی رسی!نقل قول:
خوب من هم همین رو می گم اگر اینا vdsl کنن و هزینه اولیه تا کابینت رو متحمل شن و فیبر کن دیگه خیلی راحت تر می شه کامل فیبر کرد چند نفر رو رازی می کنی بعد فیبر می کشن.راستی برای شما پینگ تفاوتی با adsl داره؟اپ و دان چقدره؟نقل قول:
195 شکایت کنیدنقل قول:
بعدشم باید پیگیییییییییییییییییییییی ر باشید ولی احتمال زیاد به نتیجه میرسید
195 چی کار می خواد بکنه مثلا ؟نقل قول:
برای g.inp که میگم تا کسی که کارش کانفیگ کردن تجهیزات هست رفتم نتیجه نداد فقط رئیس مرکز پیشنهاد داد یه نامه بنویسم با توضیحات کامل بدم به رئیس مخابرات استان ولی از اونجایی که من دیگه فیبر نوریم وصل شد بی خیال شدم...
برای اینکه چرا این spike ها رخ میده خیلی دلیل میتونه داشته باشه یکیش سیم کشی هست که من مطمئنم که سیم کشی تا سر مودم همش نو هست یکی دیگه از مشکلات میتونه یه منبع تغذیه ای چیزی توی مسیر روی خط نویز میندازه که پیدا کردنش خیلی وقت و زحمت می خواد بعید میدونم مخابرات پی گیری کنه ...
منم سر سرعت آپلودم باهاشون مشکل داشتم و قبولم نمیکردننقل قول:
اول که میگفتن شما اصلا سرعتتون چهار مگ هست...بعد مستندات فرستادم به منطقه شمال سازمان تنظیم و اونجا قبول کردن،البته بخاطر یه مشکلی من مجبور شدم دوباره شکایت ثبت کنم و طولانی شد
الان شکایتم رفته کمیته تخلفات سازمان تنظیم و رای دادن به نفع من که یه مقداری حجم بهم دادن و مجبورشون کردن سرعت آپلود منو درست کنن که خوردیم به این کرونا
بعد تعطیلات پیگیر میشم برای درست شدنش منظورم از گفتن این داستان اینه که اولش برای منم اصلا قبول نمیکردن،اصلا نمیفهمن ANNEX M چی هست ولی فشار که بهشون بیاری جواب میدن،آخرین تماسم مخابرات گفت حتما درستش میکنن و نامه زدن به منطقه 4
برای شما همقطع شده؟ سایت خود مخابرات هم بالا نمیاد!
به دلیل تکراری بودن حذف شود
بله قطع شدهنقل قول:
ملی شده دوباره:angry:
باز چه خبر شده !
برای منم قطع شد . حتی سایت گوگل هم نمیاد . با گوشی امدم .
با سلام
این وضع خط من هست.
می خوام به این پشتیبانی داغون مخابرات ( چه 2020 و چه حضوری ) بفهمونم بابا مشکل از طرف شماست که خطم زیر 16 up می شه نمی تونم. دیگه کم کم داره باورم می شه مشکل از طرف خودمه :D.کد:ADSL link status: up
Opmode: ITU G.992.5(ADSL2PLUS)
near-end interleaved channel bit rate: 15279 kbps
near-end fast channel bit rate: 0 kbps
far-end interleaved channel bit rate: 947 kbps
far-end fast channel bit rate: 0 kbps
Downstream:
relative capacity occupation: 100%
noise margin downstream: 9.3 dB
output power upstream: 12.0 dbm
attenuation downstream: 27.4 dB
Upstream:
relative capacity occupation: 100%
noise margin upstream: 14.3 dB
output power downstream: 17.4 dbm
attenuation upstream: 16.6 dB
attain upstream: 947
attain downstream: 20156
الان این خوبه اگر دانلودو ببیشتر کنه ممکنه مشکل قطعی پیدا کنی ...نقل قول:
مودم های دیگه رو نمیدونم ولی زایکسل تا ۶ اصلا هیچ موردی نداره. از شرکت های دیگه هم داشتم همشون بالاتر از ۱۶ رو راحت up می کردن ( شاتل و اسیاتک و های وب ) . توی این دو ماه که مخابرات گرفتم مشخصه به تنظیمات تجهیزاتشون مسلط نیستن یکسری پروفایل آماده دارن همون رو set می کنن و متاسفانه روی تنظیمات این پروفایل ها دقت لازم انجام نشده و ... مشکل اصلی اینجاست.نقل قول:
همه مودما تا 6 ok هستن ولی اگه لب مرز باشی کوچکترین spike نویز باعث میشه نت قطع بشه ...نقل قول:
البته اگر با اینترنت بازی نمی کنی شاید زیاد برات مهم نباشه...
دوستان کسی تجربه ارتباط بین خطوط مخابرات رو داره؟ اینترنت خونه من و دفترمون مخابرات هستش ولی ارتباط بین این2تا، اینترنت بین الملل محاسبه میشه!!!
سلام داداشا من بیشتر در ساعت 21 الی 3 بامداد سرعتم رو 4 و 3 مگ میبندن خیلی کند میشه اینم از عکس از صفحه مودم ایراد از چیست راهنمایی کنین ممنون
چیکار کنم سرعتم بیشتر شه سرعته سرویسم 8مگه و اسپلینترم d-linkهستش ممنون میشم راهنمایی کنن ماله (مخابراته)
:»
دوستان سلام به همگی
من اینترنت ADSL مخابرات دارم و یه مشکل مسخره ای که دارم روی آیفون اینستاگرام لود نمیشه ولی روی گوشی های اندروید معمولا بی مشکل هست!
DNS آیفون رو به 8.8.8.8 و 4.2.2.4 تغییر دادم ولی فایده ای نداره
مودم هم دی لینک 2740U هستش
کسی میدونه مشکل چی هستش ؟
ممنون:»
سر این vdsl دارن هی با نت ور میرن مخصوصا مخابرات، منم که پیشگامانم همین الان که دارم اینو مینویسم کلا 4.2.2.4 timeout هست ولی با چیز پی ان درست میشهنقل قول:
دوستان من هم که کرج هستن و نت مخابرات دارن این دو سه روزه مشکل دارن و خیلی از سایت ها باز نمیشه و قطعی دارن
با 2020 که تماس میگیرید برای پشتیبانی میگن که اختلال وجود داره.
آقا مال شما به VDSL ربطی نداره شما از پیشگامان کلا تایم اوت میخرید اون وسطا یکمم نت بهتون میدن. شما راحت باشید:دی:دی:دی:دی:دی:دی:دی
داخل پنل همچین فرمی اومده فقط مشخص نیست جنبه نظر سنجی و برسی میزان رضایت کلی کاربران از این کار داره یا یه جورایی تاییدیه از کاربر میگیرن
نقل قول:
مشتری گرامی آقای /خانم
با توجه به برنامه ریزی برای توسعه زیرساخت های لازم به منظور ارتقای کیفیت و سرعت دسترسی به اینترنت از طریق تکنولوژی VDSL، در صورت تمایل به ارتقا سرویس خود از تکنولوژی ADSL به VDSL و بهره مندی از سرعت حداقل 4 برابری نسبت به سرعت فعلی، گزینه مربوط را انتخاب نمائید. لازم به ذکر است ارتقای سرویس شما پس از فراهم شدن امکانات و پرداخت هزینه مودم VDSL انجام خواهد شد.
- اینجانب تمایل به ارتقای تکنولوژی مورد استفاده برای اتصال به اینترنت از ADSL به VDSL دارم.
- اینجانب تمایلی به ارتقای تکنولوژی مورد استفاده برای اتصال به اینترنت از ADSL به VDSL ندارم.
چرا کشش خطتت پایینه؟ وقتی تا ۳ مگ زده چطور روی ۴ مگ میبندن؟نقل قول:
من هنوز تایید نکردمنقل قول:
نه شرایط نه هزینه گفتن چیو تایید کنیم اخه!
داش تو صبح تا 6مگ میبندن ولی تو شب ها تو ساعت هایی که گفته بودم سرعتم به شدت میوفته میشه راهنماییم کنی>>؟؟؟نقل قول:
حالا یعنی اجباری باید مودم از خودشون گرفت؟نقل قول:
کسی خودش مودم vdsl داشته باشه چی؟؟!!!!!!!:eh:
نقل قول:من هم نگران اینم که تایید کنیم و به خاطر همین تایید فردا مجبورمون کنن از خودشون مودم تهیه کنیم :angry:نقل قول:
ولی احتمال هم داره فقط نظر سنجی باشه که مثلا ببینن در تهران چند کاربر رضایت دارن و استارت کار رو بزنن یا بعدا بگن خود کاربرا نخواستن
میخوان مثل شرکتهای اروپا مودم خودشون استفاده بشه تا کنترل مستقیم روی خط مشتری داشته باشند, مثل سقف سرعت و بروز رسانی مودمنقل قول:
ولی تو اروپا مودم مجانی با کرایه خط میدن و پول اضافه برا مودم نمیگیرند
فامیل آلمان vdsl O2 دارند, با مودم O2 سرعت رو 50مگ بسته شده ولی با مودم غیره تا 100مگ باز میشه, تخلف حساب نمیشه ولی اکثر مشتری ها میل خرج اضافه برای مودم ندارند یا بلد نیستن و با همون 50مگ راضیی هستن
Screenshot از خط 50مگ O2 vdsl آلمان روی 100مگ با مودم غیره
فکر نکنم کمش کنن احتمالا یه جایی مشکل هست اگر کشش خطت ثابت باشه و ریت خط کم بشه ینی شرکت کمش کرده ولی وقتی کشش خطت کم میشه حتی اگه برات روی ده مگ هم بزارن مودم همونقدر که خطت بکشه کانکت میکنه احتمالا نویزی چیزی داری . سر خط امتحان کردی؟نقل قول:
نقل قول:مشکل از کمبود پهنای باند است, بخصوص الان ایام کرونا و خونه نشینینقل قول:
تهران فقط 75گیگ پهنای باند برای 12میلیون جمعیت دارد, کاربران اینترنت همزمان زیاد شه سرعتشون طبیعتاً کم میشه
چرا همش نگران پهنای باند هستید؟! حتما زمان دایل اپ هم می گفتن adsl نیارید؟!!! این اعداد پهنای باند خیلی دقیق نیست و شرایط الان هم خاص هست ولی vdsl بهتر هست از adsl و یک قدم می مونه تا فیبر
ربطی به کمبود پهنای باند نداره .ایشون کشش خطش کم میشه نه پهنای باندشنقل قول:
مودم باید عوض بشه برای وی دی اس ال . یه خرج الکی رو دست ادم میزاره .
بنظرم تاییدش ضرر نداره، نهایتش نخواستی پول مودم نمیدی و لغو میشه.نقل قول: