والا نمیدونم. لابد مثل سرویسای مجازی اختصاصیشون هست که قیمتاشون کذاییه و باید نامه از وزیر اطلاعاتی کسی ببری تا بدن!نقل قول:
Printable View
والا نمیدونم. لابد مثل سرویسای مجازی اختصاصیشون هست که قیمتاشون کذاییه و باید نامه از وزیر اطلاعاتی کسی ببری تا بدن!نقل قول:
راستی این شاتل چیز پی انم میده
قیمتاش چنده؟
سرعتش چه جوره؟
سلام
کسی می دونه چرا اینقدر سرعت اینترنت کم شده؟؟؟؟
من اکو 128 دارم و قبلا با 60 دانلود می کردم اما حالا با 20 هم نمی رسه " با 16 !!!"
خودشون که می گن مشکل از مخابراته!
کسی از این قضیه اطلاعی داره؟
من از مدیرش تو شیراز پرسیدم به صراحت گفت شرایط خیلی خاص داره و به همه نمیدن.باید 10 تا مجوز بگیری از ارشاد گرفته تا...!! گفتم ببم بیا خودم مجانی بهت بدم :10:نقل قول:
اینا یگه کی ین
یه چیز پی انم بخوایم بگیریم 10 تا مجوز میخواد؟
همه چی مجوز میخواد تو این شاتل:41:
پس فردا میگه برای مودم خدین هم باید مجوز بگیرید
دیگه راه رفتنم از نظر شاتل مجوز میخواد
کارمنداش حتما خیلی قانونمندن:41:
آره باید یک جلسه خاص هم با هیات رئیسه شاتل بزاری و کامل نیازتون رو توضیح بدینقل قول:
نامه از رهبری و ریاست جمهوری هم لازمه.:31::31::31::31::31:
---------- Post added at 12:55 AM ---------- Previous post was at 12:52 AM ----------
همه جا همنجوریهنقل قول:
تازه بعد از شیش هفت هزار سال دیگه میخوان محدودیت 128 رو بردارن دیگه خودت حسابه کارشون رو بکن:31::31:
مگه میخوام چی کنمنقل قول:
برم با هیئت رئیسه شاتل حرف بزنم
میرم میگم میخوام از رپیدشیر دانلود کنم شماها شبا سرعتو کم میکنید میخوام چیز پی ان بگیرم
هفت خان رستم باید برم تا یه چیز پی ان بدن
آخرشم سرعتش میره روی 1
کلا بیخیال دانلود باید بشیم دیگه
منم از شاتل سویس میگیرم یک قرونم راضی نیستم ازش
قضیه این پیغام جدید چیه؟
دانلود رایگان شبانه سرویس اکو برداشته شده؟
فقط برای آرت نا محدود شده
اکو ها فعلا ترافیک دارن
شما میخواید فیلترینگ نظام جمهوری اسلامی ایران رو رد کنید کار کمی نیست!!!!!!!!!:31::31::31::31:نقل قول:
جون تو راست میگم باور نداری اینجا رو بخون :31::31::31:(چه قدر خندیدیم)
بنویس چیز پی انکد:http://www.shatel.ir/fa/services/---/
سرویس پهنای باند اختصاصی یک چیزی هست تو مایه های ایننقل قول:
البته شاتل قیمت نداده ولی تو همین مایه هاس:
یانقل قول:
کد:http://respina.net/main/bandwidth.aspx
مثل این
نقل قول:
کد:http://www.morva.net/band-width/band-width/band-width.html
نقل قول:
کد:http://morva.net/band-width/band-width/bandwidth-plans-.html
اقا یکی کمک کنه.. شما هم مشکل سرعت دارین ؟ من سریسم 2مگ هست اما page هم به سختی باز میکنم
من هم 2 مگ دارم ، سرعت دانلود رو 50 کیلوبایت ، سرعت افتضاحه ، یه 1 ماه درست شده بود دوباره خراب شدنقل قول:
قیمت 2مگ اکو سه ماهه و6 ماهش چنده؟
سلام
کسی اکو 256 داره اینجا؟
دانلود شبانه اش چقدره؟!
آقا ظاهراً سرويسهاي آرت هم برگردوندن به همون سرعت قبليشون...
كسي سرويس آرت نداره ببينيم براي همه رو اُوردن روي همون سرويس قبلي يا نه...:20:
سلام داداشنقل قول:
من دارم سرعت دانلود تو شب و روز بین 60-55 میچرخه و شبی 1200-1100 مگ دانلود میکنم :46:
سلامنقل قول:
مرسی عزیز.
من نمیدونم چرا اینطوریه!
چیزی بین 20 تا 30 هست اونم با کلی نوسان فجیع!
اما روز درسته! همونیه که شما میگی. (در حالی که نباید باشه اینطوری! این سرعت در روز برای 512 هست!!)
شاتل اکو 128و256 رو روی 512 میبنده واسه همینه که سرعت تو روز بالاست ولی شب به سروری که ازش دانلود میکنین خیلی ربط داره من خودم هر شب از مدیافایر با سرعت بالا دانلود میکنم در حالی که اگه بخوام از سایت های ایرانی دانلود کنم شاید سرعت به زور به همین 20 تا 30 برسهنقل قول:
كسي آرت نداره ببينيم سرعتها رو چيكار كردن...:41:
خود شاتل كه ميگه اين سرعتي كه از ديشب راه اندازي شده همون سرعتيه كه بايد داشته باشين و ما سرعتها رو نصف نكرديم.
نقل قول:
من ART دارم و سرعت ها رو کم نکردن
اوه دیشب یادم رفته بود ساعت خاموشی کامپیوتر رو تعیین کنم از 7 تا ساعت صبح11 ,800 مگ دانلود کرده!
واسه عید فطر اینا ترافیک هدیه می دن یا اینکه باید بریم بخریم!؟ :(
بعید میدونم بدن.اما ممکنه یه افری بدن مثلا 1 گیگ بخر 3 گیگ ببر.پس برای خرید بهتره بر کنیدنقل قول:
سرعت من یه 2 هفته ای هست که افتضاح شده...اکو 128....بعدش فکر کنم برای دانلود از رپیدباز و رپیدپارس محدودیت گذاشتن شبا...کسی نظری نداره؟
دوستان لطفا مراعات کنین تا مجبور به گرفتن تصمیمای دیگه نشیم با هر گونه بحث متفرقه برخورد خواهد شد از جمله کل کل های مربوطه و نا مربوط به این تاپیک و سایر تاپیک ها ، همچنین بحث فیل/ترینک و چیـز پی ان ! ممنون از توجه همتون :20:
-------------------- - - - - - - - - --------------------
سرعت دانلود خود من هم کم شده ! به طرز عجیبی بعضی از سایتها به صفر میل میکنه ! سابقا خوب بود ( ECHO512 )
سرعت دانلود این شرکت نمی خواد به حالت قبل برگرده
من 128 دارم قبلا روی 45 دانلود میکردم الان شده 11 حتی از سرعت واقعیشم یکم کمتر مثله اینکه می خواد تلافی کنه
سلام عرض میکنم خدمت دوستان عزیزم(هم فرومی های گل:11: )وبا آرزوی قبولی طاعات و عباداتتون:40:
سرویس بنده 512Kb یک ماهه هست والا سه سالس هست که من این سرویس رودارم
از پایداری سرعتشون راضیم
از ترافیکشم همچین باید اوستا برسون کنی:46:(شبانش صفایی داره)
قیمتشم 3000 تومن نسبت به همین سرویس گرونه هر چی هم کاهش قیمت میشه شاتل از ترافیک های اضافه(قیمت های خرید ترافیک)کم میکنه
با IDM هر 20 تا 25 ثانیه1MBدانلود دارم به طور خلاصه
و شبانه هم یعنی از 1بامداد تا 7 صبح 1GBدانلود داره(البته اگه سرعت رو محدود نکنن)
خلا صه برا اونهایی که در ماه 20GBدانلود دارن خوبه
ولی اگه سرعت براتون مهمه 2MBفوق العادست هر 5ثانیه 1MBدانلود داره !!!!!!!!!ترافیک رایگان نداره!!!!!!!
البته مودم رو هم از شاتل نگیرید مودم هایی که شاتل میده قیمتش 62000تومان که همون مودم رو هم شما تو بازار آزاد تو قیمت 4000تومن هم گیر میارید
داشت یادم میرفت هزینه سرویس من ماهی 18.900تومن هست
امید وارم موفق و پیروز باشید
كسي تو منطقهي مخابراتي الغدير سرويس آرت نداره ببينيم سرعتش رو اُوردن پائين يا نه...
ممنون ميشم كمك كنيد...
چه جالب!
شاتل اومده از شهریور ماه ترافیک سرویس های آرت رو نامحدود کرده!!
WooooooW
مثل اینکه دیگه خبری از خرید ترافیک اضافه و تموم شدن ترافیک و اینجور چیزا نخواهد بود!
مال خیلیا این جوری شده مال منم همین طور هر روز زنگ میزنم جواب درست نمیدننقل قول:
سرویس من که تغییری نکرده (اکو512) از هر سروری توی 24ساعت بزارم دانلود 64تا میده البته اگه قطع نشه !!نقل قول:
با آرت 128 در زمان ترافیک رایگانش 130 دانلود میداد!! الان که نامحدود شده دیگه شک دارم همونطور بمونه اگه بمونه که محشره:8:
بچه های آرتی سرعتشون توی این چند روزه(بعد نامحدود شدن) تغییری داشته ؟
پس تکلیف کسانی که سرویس اکو دارن چی می شه؟ این کاهش بهایی که باید شاتل انجام بده برای کسلانی که اکو دارن به چه گونه خواهد بود؟
هیچ چی فعلانقل قول:
بعدا هم هیچ چی
شایدم بیان نامجحدود کنن و 128 ماهی 100000تومن بشه
آقا کسی تو مرکز توحید آرت نداره !؟
یه تست بزاره لطفا پینگشو ببینم !
ممنون
مگه از نظر قانونی وظیفه ندارن سرویس های اکو رو هم ارزونتر بکنن؟نقل قول:
کدوم قانون ؟؟!!؟!نقل قول:
من سرویس art1 دارم همیشه سهمیه دانلودم تموم میشد الان دیگه نامحدود شده با خیال راحت میزارم شبانه روز دانلود کنه
خدا کنه سرعت رو کم نکنند ، فعلا مثل قبل روی 30 کیلوبایت داره دانلود میکنه
نقل قول:
قانونی بود که قرار بود 20% از هزینه ی گران و سنگین اینترنت بی کیفیت در ایران کاسته بشه! یک چیزهایی هم توی خود تارنما (سایت) شاتل نوشته که قرار بوده هزینه ها کم تر بشه و ...