وااااااي! يعني بازي بي بازي؟!:41: كو تا ال تي بياد!:13: واسه همه بازيها همينجوره يا فقط اين يكي؟نقل قول:
باز اگه راهي هست لطف كنيد بگيد حسابي حالم گرفت:19:
وااااااي! يعني بازي بي بازي؟!:41: كو تا ال تي بياد!:13: واسه همه بازيها همينجوره يا فقط اين يكي؟نقل قول:
باز اگه راهي هست لطف كنيد بگيد حسابي حالم گرفت:19:
نقل قول:
عزیزم فرا فکنی چیست؟ :دی
این که فقط برای اسلیم هست ! + منم درمورد 9504 و 0225 پرسیدم که این دو تا هم نوع درایو هست دیگه چی کار به مدل دستگاه داریم ؟ : دی
بله درسته.........
من درباره اون دوستی گفت که نوع رنگ را با مدل دستگاه معین کرد که اصلا به هم مربوط نیستند چون الان 0225 کپی خور نیست ولی 9504 هست وبعضی +lt هست
ولی با نشانه زرد رنگ و یا نارنجی نمی توانیم 9504 و 0225 بودن دستگاه مشخص کنیم....
آقا بچه های یکی از اقوام اومده زده پروفایل x360 منو پاک کرده بزغاله.حالا همه سیوهام پاک شده یعنی صفر مطلق:41:حالا راهی نیست سایتی چیزی نیست سیوبازیهارو داشته باشه بریرزی رو فلش اصلا شدنیه:46:
ناصر جان به تهران سفارش بده برات پیدا میکنن میفرستن . فکر کنم میثم بتونه برات گیر بیاره.نقل قول:
اما در مورده همون کابل Component که داری , آره میشه قابش رو جدا کنی و همراه با HDMI وصل کنی .
اگه LIVE بازی نمیکنید میتونید همین الان برید دوباره +LT رو بریزیدنقل قول:
نقل قول:شما منظورت من هستم ؟ :31:نقل قول:
این عکسی که من گذاشتم اولین عکسی هست که برای تشخیص نوع درایو ( نه مدل دستگاه و نه مدل درایو) تو کل نت پخش شد و یکی از موارد اصلی برای بررسی نوع درایو بود و هست.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
جایی در مورد مدل یا چیزه خاصی توضیح داده شده !؟
بله میشه . شما فقط باید Save های مورد نظرتون رو پیدا کنید و سپس توسط نرم افزار Xtaf اونو به یک Flash Memory ای که توسط خوده کنسول Config شده در یک پوشه ی تعیین شده انتقال دهید.نقل قول:
البته اگه به LIVE وصل میشید میتونید Profile رو Recovery کنید.
تنها راه حل موقت، تبدیل WAVE4/5/6 به WAVE3 هست ... (یعنی سری قفل های بازیهای قدیم!)نقل قول:
که البته به هیچ وجه نباید به Xbox Live وصل بشی تا LT جدید بیاد.
من احساس می کنم تصویر مانیتورم زیاد خوب نیست. انگار رزولوشنش پایین هستو در صورتی که رو 1080p گذاشتمش. مانیتورم 22" بیشتر نیست و hdmi داره. روشی برای بهبود تصوبر در بازی هم و تو منو هست؟
کنسول من اسلیم خام هست درایوشو نمی دونم 0225 هست یا 9504 حالا اگه آپدیت داشبورد رو نصب کنم بعدا برای -- آیا مشکلی ایجاد میشه؟
شما باید 2 تا مطلب رو چک کنی ...نقل قول:
● رزولوشن و Brightness خود مانیتور (که حتما باید متناسب با نوع بازی تنظیم بشن)
● بعضی از بازیها برای بهبود تصویر از تنظیمات پیش فرض تاریک تری استفاده میکنن که بعدا خود کاربر باید اونها رو به میل خودش دستکاری کنه!
در ضمن از تنظیمات DashBoard خود کنسول هم باید مطمئن باشی ...
ناصر این تنظیماتی که الان برات لیست میکنم بهترین تنظیماتی هست که برای خودم چه تو LED و چه تو LCD میزام و از اول هم دست بهشون نزدم تا الاننقل قول:
HDTV Settings رو روی همون 1080p قرار بده همیشه .
Reference LEVEL رو روی Intermediate بزار که مربوط به سطح تاریکی HDMI میشه.
HDMI Color Space رو روی Auto بزار چون داری روی HD بازی میکنی خوده مانیتور با کنسول مچ میشه.
بعد یه چیزی ! مانیتورت چرا 22" هست ؟ مگه Full HD نیست ؟! باید 21.5" باشه تا میران Pixel ها به نسبت 16:9 درست تقسیم بشن.
HDMI رو هم چک کن ببین از اینا نباشه که Noise رو رد کنه.
تو تنظیمات مانیتورت اگه Sharpness داری یکم باهاش بازی کن ببین درست میشه یا نه.
من دیروز سعی کردم قاب اسلیم رو باز کنم که از درایوش مطمعن بشم ولی وسط کار کم آوردم
بابا این چه وضعیه!!!:19:
فقط نیم ساعت طول کشید پین های بالا و پایینش رو باز کردم. دیگه بقیه اش رو بماند!!! اینم شد زندگی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
:2:
مانیتور من این هست:نقل قول:
گذاشتمش روی 1080p ولی بازم از تصویرش راضی نیستم. تو PS3 این مشکل رو نداشتم و خیلی تصویرم عالی بودکد:http://www.aocmonitorap.com/middleeast/monitor_203.php
دوستان بهترين مانيتور براي بازي كردن با ايكس باكس كدوم برند ه ؟؟
من ميخوام مانيتورم
١٩ " عوض كنم كوچيكه ! يه چيزي ميخوام بزرگ باشه با قيمت مناسب !
+ طبق چيزي كه سي٤ گفته روش ه ك ٠٢٢٥ ٢ جوره ١. يك كار لحيم كاري توي درايو داره كه بشدت سخته و حتي خود تيم اكسكتيور گفته روش دوم بهتره ( شايد براي درامد بيشتر ) قيمت اين كار حدود ١٠$ ميوفته
٢. يك كيت حدودا ٧٥ $ كه بايد به طور داييمي به درايو وصل باشه !!
خب حدسم نسبت به سایز Monitor که گفتم چرا 22" هست درست بود !!نقل قول:
این گزینه تو مشخصات مانیتورت بود : Recommended Resolution:1680×1050@60Hz
با این وضعیت ناصر جان شما فقط میتونی از کیفیت 720p استفاده کنی .
فکر میکنم رزولیشن 1050×1680 تو تنظیمات Xbox 360 باشه رو اون بزار درست میشه.
کنسول من اسلیم خام هست درایوشو نمی دونم 0225 هست یا 9504 حالا اگه آپدیت داشبورد رو نصب کنم بعدا برای ه ک آیا مشکلی ایجاد میشه؟
خب اگه بازی های کپی رو می تونی اجرا کنی باید 9504 باشه . چند گرفتی ؟نقل قول:
من یه فیلم از یکی از تعمیر کارای ایرانی دیده بودم که Slim رو در عرض 1 دقیقه لخت میکنه !!نقل قول:
اصلا کاره سختی نیست !! من خودم FAT رو فکر کنم بتونم تو 3 دقیقه خوردش کنم .
شهاب جان آموزش کاملش رو گذاشته میتونید ازش استفاده کنید :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
((واقعا جای شهاب چقدر خالیه !!))
لحیم کاری که کسی بلد باشه واسش آب خوردنه !! اینا یه چیزی میگن از خودشون !نقل قول:
آخه خارجی ها به دسته تقسیم میشن amateur , Professional !! وسط ندارن :31: ولی مشالا ایرانی ها تو هر زمینه یه خورده اطلاعاتی دارن .
فکر میکنم این لحیم کاری برای ایرانی ها واقعا مورد پیش پا افتاده ای باشه.
فعلا دست نگه دارید تا مراحل ه ک تموم بشه بعد اقدام به هر کاری که خواستید بکنید.نقل قول:
با سعید موافقم :دی این واس خارجیای سوسوله :دی لحیم کاریش کاری نداره :دی نهایتا میثم میزنه چندتا کنسول قبل از ما رو درایوشونو می ترکونه بعد به ما که رسید دیگه اوستا میشه تو اینم مث بقیش :دی البته به میثم نمی خوره بزنه بترکونه :دینقل قول:
راجع به مونیتور ، توی مونیتور های LED کیفیت تصویر Asus از همه بهتره...
ایسوس هم یه مدل داره به اسم ML2X8H که مونیتورای فوق العاده ای هستن و قیمت خییلیییی عالی هم دارن...
من 23 اینچشو توصیه می کنم که قیمتشم 230-260 باید باشه...
منم همینو می خوام بگیرم توی تیر :دی
قیمت Microsoft Xbox 360 slim 250 GB چقدره؟
تو سایت دیجی کالا زده 489 تومن! قیمتش درسته؟
اگه قابلیت هـک شدن درایو رو داشته باشه،می ارزه وگرنه که با 430 هم میتونی اینو بخری.....نقل قول:
البته این سایتا عمرا سیستم رو با درایو کپی خور بدن.......
دوستان اینو بی زحمت تست کنن ببینن درسته ؟ دانلود میشه ؟
کد:http://forum.p30world.com/attachment.php?attachmentid=30730&d=1265626617
بله دانلود میشه سعید جان
دوستا یه سوالی دارم شایدم اینجا جاش نباشه.
xbox اسلیم به قیمت 350 چطوره؟بعدش از رو جعبه میشه فهمید 9504 هست یا 2205 ؟مثلا تاریخ تولید؟
ممنون میشم راهنمایی کنید.
اگر تاريخ توليد تا 2010/7/30 باشه ٩٥٠٤ و بعدش ٠٢٢٥ هستنقل قول:
اگر lot numbe1028x بشه ( اگر درست گفته باشم ) ٩٥٠٤ هست
اگر بالاي كنسول رو نگاه كنيد و اون دايره رنگي نارنجي باشه 9504 هستش
بله ٣٥٠ تومن ميارزه اان ٢٢٥ ٤گيگ ٤٥٠ تومنه حدودا
نقل قول:حالا چی چی هست این؟:13:نقل قول:
من امروز داشتم Naruto storm 2 بازی میکردم. وسط بازی یهو گفت Reconnect the controller. زدم دوباره Reconnect شد. دوباره گفت. منم هی Gameover میشدم.نقل قول:
جالبش این بود که دقیقاً تو یک قسمت خاصی از بازی ابن پیغامو میده.
مثلاً وقتی طرف داره بهم ضربه مبزنه میاد. من میسوزم. دوباره از اول reconnect میکنم. باز به همون قسمت می رسه disconnect میشه.
میترسم مشکل از کنسول باشه. تا اخر تعطیلات مهلت تست گرفتم. برم برگردونم بهش؟
تو Troy هم بعضی جاهاش اینجوری میشه. واسه باتری نیست.
بعضی هی گفتن مودم wireless باعث میشه. منم کانالش رو عوض کردم ولی فرقی نکرد.
مرسی حسام جاننقل قول:
والا امید جان این آموزش کامل باز کردن کنسول 360 هست که توسط خودم نوشته شده . پارسال جسین برام تو سایت up کرده بود میخواستم ببینم کار میکنه یا نه.نقل قول:
چون واسه خودم دانلود نمیشه.
روزای تعطیل فروم تعطیله؟:31:
خوب دوستان همونطور که میبینید بنده ساعت 3.30 دقیقه بامداد اینجام :دی و با سیستم شگفت انگیز دایال آپ در خدمتم:دی
دوستان ،کسانی که از 360 کی اطلاع دارین :دی انگار میگن که 360کی از درایو های هیتاچی پشتیابنی نمیکنه؟ درسته؟
ممنون
Hitachi یکی از پر فروشترین درایوهای X360 ـه ...نقل قول:
دلیلی وجود نداره که مایکروسافت نخواد این مدل رو ساپورت کنه!
نه منظور داووووود اين بود كه دستگاه X360KEY از هيتاچي ٠٥٠٠ اسليم پشتيباني نميكنه يعني روش كار نميده ؟
منم چند روز پيش با يكي حرف ميزدم اينو گفت بهم !!! البته تعجب كردم چون قانوناً بايد كار بده !!!
ممنون بابت توضیح بیشتر ...نقل قول:
دلیلش اینکه هنوز دارن روی این مسئله کار میکنن و به زودی Hitachi 0500 هم مشکلش حل میشه!
(تا اونجایی که من شنیدم، یه درایو جدیدروی X360 Slim Hitachi DLN10N 0500 پیدا کردن)
ناصر جان تو بازی های دیگه این مشکل رو نداری ؟نقل قول:
ببین اگه فقط تو این بازی باشه و تو همون یه نقطه این مشکل پیش بیاد من اسمش رو میزام BUG چون خودم تا حالا همچین مشکلی نداشتم و این بازی رو بازی نکردم.
راستی دستت رو هم یه چک بکن ببین اصل هست یا نه.
داوود جان قراره یدونه برای من برای تست بفرستن . بلافاصله به دستم برسه یه تاپیک اختصاصی براش میزنم .نقل قول:
اگه قابل قبول بود یه تعدادی میارم هرکی خواست بهم PM بده.
دستگاه رو خاموش روشن کردم مشکل حل شد. نمیدونم. چیزی نیست همیشه پیش بیاد. کاملاً غیر قابل پیشبینی هست. ولی جایی که اتفاق میفته دیگه میفته ول نمیکنه.نقل قول:
نمیدونم. شاید به خاطر vibration باشه. که میخواد بلرزه ولی باتری کم میاره disconnect میشه. امیدوارم مشکل کنسول نباشه. امروز که بازی کردم مشکل نداشتم. تو 2 تا بازی این اتفاق افتاد.
اااوووووو Vibretaion روشنه !! داداش خاموش کن !! :31:نقل قول:
هم پدر باطری رو در میاره و هم تو دراز مدت دسته رو دچار مشکل میکنه.
ببین دستگاه مشکلی نداره , چون اگه مشکل داشته باشه اصلا دسته رو نمیشناسه. اگه 1 دونه دسته داری حتما یکی دیگه از جای مطمئن بگیر . که هم یه تست کنی و هم اینکه امکان 2 نفره برات فعال بشه.
CoD Black Ops یه قسمت داره به نام DEVIL :31: که کامل شده ی CoD World at War هست . 2 نفرش واقعا خیلی حال میده !!
دوستان از کجا بفهمیم دستگاه 9504 یا 0225؟
ویا اگر 9504 از کجا بفهمیم چه ورژن ه ک روش نصبه؟
جدی سعید جون؟
من 85 درصد بازیهامو با ویبره تموم میکنم
دوستان برادرا تاپیک آموزش باز کردن 360 Fat اینجا وجود داره ؟:5:
بله علی جوننقل قول:
همین صفحه ی قبل سعید جان لینک دانلودشو گذاشته بود
بیا برات گذاشتم:
کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=6151927&postcount=24142
سعید من اینو دانلود کردم ولی موقع باز کردن PDF ارور میده !نقل قول: