آیا امکان استفاده از سیم کارت همراه اول در مودم TD-LTE ایرانسل به نام B-5142 وجود داره؟
Printable View
آیا امکان استفاده از سیم کارت همراه اول در مودم TD-LTE ایرانسل به نام B-5142 وجود داره؟
خیرنقل قول:
Sent from my SM-G965F using Tapatalk
سلام دوستان
جدیدا مودم من وقتی خاموش و روشنش کنم دیگه وای فای وصل نمیشه وحتما باید از پشت ریست کنم تا وصل بشه
مودمم از این جدیداست TD-i40 A1
به نظرتون چیکارش کنم؟
یعنی سرعت فیبر نوری از 4.5G ایرانسل بیشتره؟ من دیدم بعضی ها فیبر نوری دارن اما سرعتشون خیلی کمه. :n13:نقل قول:
فقط ایرانسل بیشترین و بهترینه بقیه رو نشنیده بگیرنقل قول:
جریانش چیه من سال 2017 دیدم میگفتن سرعت 1 گیگ بر ثانیه در ایران شکسته شده و به زودی وارد بازار میشه الان آخرای 2018 هستیم هنوز سرعت از 50 مگابیت تجاوز نکرده؟ :n27: من شدیدا نیاز به اینترنتی با سرعت حداقل 150 مگابیت یا بیشتر دارم.
هزینه اش هرچقدر باشه مهم نیست.
مشکلی برای تامین پهنای باند موردنیازتون وجود نداره. از طریق شرکتها برای نصب انتن ماکرویو اقدام کنید. البته از طریق مخابرات هم میتونید برای فیبر کشی و لینک 150 مگابیت اقدام کنید که گرون در میاد براتون. فکر کنم همون Point to point (ماکرویو) ارزانتر باشه و پهنای باند مورد نیاز هم تامین میشه.نقل قول:
بله بیشتره ، اون فیبرنوری که دیدید سرعتش کمه احتمالا adsl بوده که بر روی خطوط فیبرنوری ارایه میشه و کاملا با اون چیزی که گفتم متفاوت هست که تا هر مقدار که شما بخواهید قابل ارایه هست ، ضمنا 4.5G ایرانسل مناسب استفاده شرکتی با این مقدار بالا نیست و کیفیت فیبر رو نداره و اگر هم بتونه پهنای باند بالا بده هزینه راه اندازیش از فیبرنوری ممکنه بیشتر بشه.از طریق ptp هم هر مقدار که بخاید میتونید پهنای باند بگیرید ولی پیشنهاد من فیبرنوریه .نقل قول:
دوست عزیز اطلاعات غلط ندید.نقل قول:
آقا این ایرانسل الآن زده 20+40 گیگابایت (2 تا 7 صبح) قیمت 30 تومن، منظورش اینه که 40 گیگابایت روزانه و 20 گیگ شبانست یا برعکس ؟
بعد من واسه بازی آنلاین (دوتا - هارتستون - اورواچ) به نظرتون td lte ایرانسل بگیرم یا نه ؟
20گیگ روزانه و 40 گیگ شبانهنقل قول: