کسی نمیدونه چرا density توی پرینتر 1006 کار نمیکنه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
Printable View
کسی نمیدونه چرا density توی پرینتر 1006 کار نمیکنه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
سلام دوستان کسی هست که یه لینک از مشخصات hp1200 منظورم هر اطلاعاتی در باره این پرینتر هست که به صورت فارسی باشه را بزاره . مرسی.:n18:
درود بر شمانقل قول:
بنده لینکی در این مورد نمیشناسم
ولی شما هر سوالی که داری بپرس اینجا دوستان ماهری وجود دارند که سوالت بی جواب نمی مونه !
کدوم 1200نقل قول:
دو مدل 1200 هست یه مدل رنگی هست یه مدل لیزر.
هر سوالی داری بپرس
ولی کاتالوگی براش ندارم
سلام مدل پرینتر اینه ( hp laserjet 1200 series) می خواستم بدونم از کجا میشه درایورش رو دانلود کرد. ویندوز من 7(32bit) سایت hp سه مدل دار در با این اسامی 1200و 1200nو 1200sکدومش رو دانلود باید کرد و اگه این پرینتر سالم باشه چند میرزه؟از کجا باید بدونم که چند تا پرینت گرفته تا به حال ( آیا نیاز به نرم افزار خاصی در این زمینه می باشد)گرفته؟قیت شارژ کردن کارت تریج آنها چقدر میشه. مرسی.:n01:
درود بر شمانقل قول:
1200 خالی
سایت اچ چی درایور های تست شده و مطمعنی داره [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] قسمت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] مدل دستگاه رو میدی و وبندوز مورد نظر را مارک می کنی - روی سون بد نصب میشه ولی خودم نصب کردم ، جواب میده
روی خودش یک دکمه داره که روشن میشه اون را بزنی تست و تعداد پرینت تعداد فرمان داده و تعداد گیرکرده ... یعنی کل اطلاعاتی که بخوای بهت میده
من باشم 250 میخرم و تا 280 میفروشم
توی لاهیجان 15 شارژ می کنیم ، تهران و بعضی شهرای دیگر ارزون تر هم هستند - خودتون هم می تونید شارژ کنید - کارتریج 15A بهش میخوره
لینک زیر شاید بدردت بخوره
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بچه ها یه پرینتر Hp 2014 دارم خیلی نو هستش شاید 1000 هم پرینت باهاش نگرفتم کسی خرید داره
یه پرینتره 1220 جوهر افشان هم دارم اون خیلی سالمه
یکی نیست توی این سایت کمک کنه در مورد عمل نکرد density پرینترهای hp 1005 1006 بعد از شارژ
سلام مرسی بابت راهمایی که کردید خیلی مفید بود . باتشکر ازهمه.:n18:
سلام دوستان چطوری میتونم بفهمم کارتریج پرینتر کانن 2900 تموم شده ( منظورم با استفاده از نرم افزار ) چون داره یه خورده کم رنگ پرینت میگیره از طرفی آمار پرینتها رو هم نمیدونم ، آیا نرم افزاری هست که آمار پرینت ها رو بده یا اینکه تشخیص بده کی باید کارتریج رو عوض کرد ؟