حدود 850 توی جمهوری چندجا هست که پایونییر میفروشه قیمتهاشون هم کمی فرق دارهنقل قول:
Printable View
حدود 850 توی جمهوری چندجا هست که پایونییر میفروشه قیمتهاشون هم کمی فرق دارهنقل قول:
قیمتش همین باشه اشکالی نداره
دوست خوبم میشه اگه شماره ای یا آدرسی داری بمن بدی که فردا میام تهران سرگردان نشم و ببینم موجود داره یا باز هستند
ممنونم
اگه كسي يكي دو تا سوال منو هم جواب بده ممنون ميشم قبل از اينكه خريد كنم؟
راستي اگه شما مشغول تماشاي تلويزيون باشي صداشو ميتوني از بلندگو هاي سينمات پخش كني يا نه ؟
آدرس دقیق ندارم تو جمهوری یکیشون زیر پل حافظ یکی -دوتا هم تو پاساژ شرکا و یکی هم طبقه دوم یا سوم پاساژ بزرگمهر هستننقل قول:
سلام
با راهنمایی saxp عزیز با فروشگاه راستین تماس گرفتم قیمت ناباورانه 920 تومن رو دادند عجب گرونفروشی هستند
بچه ها کسی شماره فروشگاههای دیگر رو نداره ؟
لطفا کمک کنید ممکنه بعد از تعطیلات قیمتها بالاتر بره بعد پشیمون بشم که چرا زودتر اقدام نکردم
ممنونم
در صفحه فیس بوکشون در مورد این مدل سوال کردم که پاسخ دادن در 3 ماهه اول 91 وارد بازار میکنننقل قول:
و هیچ کدام از مدلهای FDR-217 - 212 - 215 امکان تایم شیفت را ندارن
دوستان مارشال Me 885 زیرنویس فارسی رو بصورت خط های تیره نشون میده ! چیکارش کنم ؟
زیرنویس srt را با notepad باز کن و بعد save as را بزن. موقع ذخیره کردن، encoding زیرنویس را عوض کن.نقل قول:
با چند encoding مختلف ذخیره کن و تست کن که کدامیک درست میشود
مرسی دوست گرامی بابت پیشنهادتون ، منم با نظرشما درباره ویژگی یه سیستم خوب موافقم و در موسیقی صدای فلت را میپسندم.ولی از نظر سینمای خانگی من میخوام امپ و اسپیکر جدا بگیرم واز این پکیجها دوست ندارمنقل قول:
من شهرستانم و نمیدونم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] تهران باشه یا نه، ولی میدونم HIFI CITY نمایندگی انکیو در دبی داره. البته سیستم 7.1 خوبیست ولی با 1100 دلار شایدبشه سیستم بهتری سرهم کرد.
کاش یکی هم به خودم پاسخ میداد:27:
دوستان یک گیرنده دیجیتال خوب و ارزون معرفی می کنید؟ من فقط کیفیت تصویر و پخش برام مهمه اگه ظبط خوبی هم داشته باشه بد نیست. بقیه چیزا هم اهمیت نداره.
یه سوال هم اینکه مگه توی این گیرنده ها موقع تعویض کانال طول میکشه؟