حدودا چقدر طول میکشه تا خط رانژه بشه و اینترنت وصل شه ؟ شنبه آسیاتک ثبت نام کردم هنوز وصل نکردن. منطقه مخابرات ولیعصر هستم.
Printable View
حدودا چقدر طول میکشه تا خط رانژه بشه و اینترنت وصل شه ؟ شنبه آسیاتک ثبت نام کردم هنوز وصل نکردن. منطقه مخابرات ولیعصر هستم.
7 الی 10 روز طول میکشه....نقل قول:
دیگه کار ارم نت تمام شده سرعت بالای 30 نمیره شبانه کلا از 6 عصر تا 8 صبح سرعتو میبندن ....... پول برق واصطلاک کامپیوتر بیشتر میشه تا بزاری برای دانلود
آقا من از این تعرفه های سپنتا چیزی سر در نیاوردم
یعنی من اگه بخوام از سه ماهه 256 به حجم 10 گیگ استفاده کنم چند میشه؟
دوستان دعا کنید زود تر اینترنت ملی راه اندازی بشه اینطوری اگه سایتا میزبانیشون رو بیارن داخل کشور پهنای باند خارج کشور ازاد میشه و سرعت اینترنت حداقل از اینی که هست بدتر نمیشه.از همه بهتر اینکه دیگه میتونید با خیال راحت از سایت های روی شبکه داخلی فیلم بازی نرم افزار و...
رو با سرعت بالا و بدون محدودیت حجمی دانلود کنید.
اونهایی هم که آنلاین بازی میکنند با ping عالی میتونند به شبکه وصل بشوند.
اینایی که میگن اینترنت ملی بدرد نمیخوه و میگن میخوان اینترنت رو قطع کنند شر و ور میگن چون دیگه نمیتونند مردم رو بچاپند آتیش گرفتند.
19000 توماننقل قول:
تعرفه ها ماهیانه هست...3 ماهه نداره!! با سرعت 256 اگه تا 5 گیگ مصرف کنید میشه هر گیگ 2900 و بیش ار 5 گیگ هر گیگ 1900 حساب میشه...نقل قول:
من خودم که قصد چاپیدن ندارم ولی میدونم اگه اینترنت ملی راه اندازی شد اولین دست آوردش اینه که دیگه هیچ رقمه نمیتونی به سایتای فیلتر شده دسترسی پیدا کنی.سایتای داخلی هم آره مثلاً سریالای ماه رمضون رو میتونی با سرعت بالا دانلود کنی برو حالشو ببرنقل قول:
دوستان من پارس آنلاین دارم میخوام عوض کنم یه شرکتی بگیرم دیگه حداقل بشه شبی یه گیگ رو باهاش دانلود کرد.
میشه بگید کدوم شرکت الان شبانش خوبه.
ماتریکس؟همیارنت؟صبانت؟آسی اتک؟ارمنت؟....در راه خدا کمک کنید اجرتون به آقا :31:
اگه فرض کنیم اینطوری هست که شما میگید باز هم این ایرانی جماعت یه راهی پیدا میکنه.شما فرض کن یه سایت آپلود مثل آپلود باز یا پارس اسپیس بیاد روی این شبکه میدونید چند به هزار فایل دسترسی دارید.نقل قول:
اینقدر منفی فکر نکنید اینا به فکر این هستند که شما بیاید از این شبکه استفاده کنید(به جای اینترنت) پس به هیچ وجه همه ی سایت ها رو نمیبندند.