مشکل عجیب و جان سخت هنگام عوض کردن rom و غیر قابل دسترس شدن رام گوشی ;(
سلام دوستان عزیز
من رام 826X WM 6.5.5 build 23549 with HTC Sense 2.5 رو روی گوشیم xperia x1 نصب کرده بودم، ولی بعد از 1 هفته به خاطر باگ هاش میخواستم بر گردم به همون ویندوز موبایل 6.1.
spl رو به همون spl اصلی گوشی برگردوندم ، بعد از نصب ویندوز 6.1 ، از طریق اکتیوسینک ؛ دیدم که ویندوز همون 6.5 هست و هر کاری کردم مثل ویندوز 6.1 که قبلا با همون رام ریخته بودم نمیشد!
اینجا بود که من اون حرکت تاریخی رو کردم که دستامو گذاشت تو حنا
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
برداشتم فایلی که spl گوشی رو به حالت اول بر میگردونه تغییر نام دادم به kovsimg.nbh
و اونو ریختم توی مموری و از توی بوت لودر شروع کردم به نصب کردنش ؛ تا 100 % رفت و بعد روی loading گیر کرد . دیگه بعد از این هر کاری کردم که بتونم رام بریزم روش نشد ؛ چه با بوت لودر و چه با اکتیو سینک!
الان گوشی رو که روشن میکنم مستقیم میره تو صفحه ی 3 رنگ .
اگه بخوام با بوت لودر رام بریزم ؛ روی لودینگ گیر میکنه و اگه با اکتیو سینک ، اون باکس درصد میاد و روی 0 % گیر میکنه و بعد 1 مدت روی pc پیغام خطای
error 262: update error
the rom update utility has encountered communication errors durin the update procces. رو میبینم.
هر کاری هم که بگید کردم ؛ hard reset و استفاده از task 29 برای فرمت کردن رام گوشی و ...
ولی خیلی سمجه، چه کار باید بکنم ؟
ممنووووووووووووو
مشکل عجیب و جان سخت هنگام عوض کردن rom و غیر قابل دسترس شدن رام گوشی X1 ;(
سلام دوستان عزیز
من رام 826X WM 6.5.5 build 23549 with HTC Sense 2.5 رو روی گوشیم X1 نصب کرده بودم، ولی بعد از 1 هفته به خاطر باگ هاش میخواستم بر گردم به همون ویندوز موبایل 6.1.
spl رو به همون spl اصلی گوشی برگردوندم ، بعد از نصب ویندوز 6.1 ، از طریق اکتیوسینک ؛ دیدم که ویندوز همون 6.5 هست و هر کاری کردم مثل ویندوز 6.1 که قبلا با همون رام ریخته بودم نمیشد!
اینجا بود که من اون حرکت تاریخی رو کردم که دستامو گذاشت تو حنا
برداشتم فایلی که spl گوشی رو به حالت اول بر میگردونه تغییر نام دادم به kovsimg.nbh
و اونو ریختم توی مموری و از توی بوت لودر شروع کردم به نصب کردنش ؛ تا 100 % رفت و بعد روی loading گیر کرد . دیگه بعد از این هر کاری کردم که بتونم رام بریزم روش نشد ؛ چه با بوت لودر و چه با اکتیو سینک!
الان گوشی رو که روشن میکنم مستقیم میره تو صفحه ی 3 رنگ .
اگه بخوام با بوت لودر رام بریزم ؛ روی لودینگ گیر میکنه و اگه با اکتیو سینک ، اون باکس درصد میاد و روی 0 % گیر میکنه و بعد 1 مدت روی pc پیغام خطای
error 262: update error
the rom update utility has encountered communication errors durin the update procces. رو میبینم.
هر کاری هم که بگید کردم ؛ hard reset و استفاده از task 29 برای فرمت کردن رام گوشی و ...
ولی خیلی سمجه، چه کار باید بکنم ؟
ممنووووووووووووو