عزیز کجای آیفون نشون میده ca فعاله یا نه؟نقل قول:
Sent from my X1 7.0 using Tapatalk
Printable View
عزیز کجای آیفون نشون میده ca فعاله یا نه؟نقل قول:
Sent from my X1 7.0 using Tapatalk
در مورد ادغام دو تا 4 جی اینو اضافه کنم اگر بتونید یکی رو روی 1800 و یکی رو روی 2600 ست کنید بازم از حداکثر سرعت هر دو می تونه استفاده کنهنقل قول:
متاسفانه با دو تا گوشی مختلف که از 2600 پشتیبانی میکردن تست گرفتم و متوجه شدم این منطقه هنوز 4g+ نداره که کانکت شم بهش و همون lte معمولی هست :n41:نقل قول:
ایفون یکی از بچه های همین تاپیک ایفونشون جیلبریک هست [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
از طریق ریپو زیر میتونه تویک سلولار اینفو رو بگیره مشخصات رو ببینه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
برای کسایی که مثل من جیلبریک نکردن میتونن از کد ستاره سه هزارو یک مربع یک دو سه چهار پنج مربع ستاره
از طریق فیلد تست ببینند مشخصات رو
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوست گرامی یه مورد هم اینجا من اضافه کنم تجربه کردم ک میگمنقل قول:
من با گوشی رو باند 7 مودم رو باند 3 قرار دادم و رفتم کامپیوتر رو به باند 7 وصل کردم مک رو به باند 3 با باند 7 حدود 55 مگابیت وقتی دانلود داشتم
رو باند 3 با مودم وقتی لب تاب داشت دانلود میکرد 3 مگابیت بیشتر نبود !
این تو اوجی بود که خیلی خلوت بود ساعت 4 صبح
اینجا باید دکل و منطفه پهنای باند لازم رو داشته باشه که LTE-A رو فعالش کنه
خوب از کدوم گزینه معلوم میشه که ca فعاله یا نهنقل قول:
سلام
واسه تغییر فرکانس های 4G ایرانسل در گوشی سامسونگ نوت 3 چه کار باید کرد؟
منظورم انتخاب 1800 یا 2600 هست.
دوستان آیا میشه در تنظیمات Archer MR200 فرکانس 4G رو تغییر داد یا اتوماتیک ست میشه؟
سلام
دوستان گوشی p8 lite از 4g+ پشتیبانی میکنه ؟
از باند های ۱۸۰۰و ۲۶۰۰ پشتیبانی میکنه.
خیر پشتیبانی نمیکنهنقل قول:
نه نميشه دوست مننقل قول:
كلا اتومات به قويترين فركانس و بالاترين فركانس وصل ميشه
Sent from my iPhone 6 using Tapatalk by Javad
سلام
آیفون 6 سیکس اس پلاس 4 جی پلاس ساپورت میکنه؟امتحان کردم تا 30 مگابایت سرعت داشت
کدوم مودم 4 جی پلاس ساپورت میکنه؟
ممنون
مطمئنی 30مگابایت بوده؟نقل قول:
sent from Huawei mate 8
احتمالا 30 مگابیت بوده که معادل 3-4 مگابایت میشه ...نقل قول:
آره مطمئن هستم گوشي دوستم تا ٧٠ مگابايت سرعت داره؟(الجي v10)نقل قول:
Sent from my iPhone using Tapatalk
آره مطمئن هستم گوشي دوستم تا ٧٠ مگابايت سرعت داره؟(الجي v10)نقل قول:
خب دیگه مطمئن شدم مگابیت بودهنقل قول:
70 مگابیت میشه حدود 8.75 مگابایت
sent from Huawei mate 8
مودمهاي ايرانسل ٤+ ساپورت ميكنه؟نقل قول:
آيفون ٤+ ساپورت ميكنه؟
چطوري گزارش سرعت پايين رو به ايرانسل بدم؟از طريق my irancell و شماره٧٠٠؟
ممنون
سلام دوستان
من میخوام یه مودم بخرم
به نظر شما 3370 بگیرم یا 3372
کدومشونو میشه فرکانس رو توش قفل کرد مثلا 1800 یا 2600
میشه راهنماییم کنید
این مودمها هم انتن میخورن
ممنون میشم دوستان گلم جوابمو بدن
در تاپیک مودم جوابتون رو ببینید
شما به همون خیال باش 70 مگابیت رو برات بیشتر کنن!!!!!نقل قول:
خداوکیلی ملت چی فکر میکنن من نمیدونم , زنگ بزن بگو سرعتم 70 مگه کمه بهت میگن برو کلاهتو بنداز بالا سرعت 4G اگر 10 مگ کمتر باشه مشکل داره
دوستان جالبه واسم الان رو ۳ جی دارم با این سرعت دانلود میکنم
یه خرده مثبت فکر کن سرعت گوشیم تا 4 مگابایت هست،سرعت دوستم 70 مگابایت بودنقل قول:
70 مگابیت بودهنقل قول:
یخورده اطلاعاتت رو بالا ببر
خوشم میاد دوستانی که به تاپیک سر می زنن به مطالب دیگران اهمیت نمی دن و بر گفته خودشون ممارست دارن حالا هی بگن 70 مگابیت:n13:نقل قول:
کلا هراز چند گاهی این بیت و بایت باید خودنمایی کنند
دوست عزیز مگابیت با مگابایت تفاوت دارننقل قول:
بعدشم شما هر دو تست رو یک نقطه گرفتید؟ اگر اینطور هست که احتمالا گوشی دوست شما به پلاس وصل شده و سرعت 70 مگابیت رو گرفته ولی شما به 4جی معمولی وصل شدی و سرعت پایین تری گرفتی و مطمن باش با این سرعت هایی که داری هیچ گونه رسیدگی نمیشه مگه اینکه سرعت خیلی پایین باشه یا سرویس قطع باشه
من یه بار یه پیشنهاد دادم که یه تاپیک خیلی مهم! در مورد تعریف بیت و بایت و تفاوتشون زده بشه که هرچند صفحه توی این تاپیک بحث بیت و بایت پیش نیاد . جواب طرف رو میدن تفاوت بیت وبایت رو بهش میگن باز میاد روی اشتباه خودش پافشاری میکنه پیست میزنه که دوستم سرعتش 80 مگابایته من 10 مگابایت برم دادسرای انقلاب شکایت کنم؟
اینم 4جی ما خداروشکر راضی هستیم برای ماهی 10-15 گیگ دانلود:n02:
سرعت برای من اوکیه
:n33:
سلام دوستان یه سوال برام پیش اومده
الان توی منطقه ای که ما هستیم فقط 4G هست و 4G+ هنوز نیست البته سر کوچمون هست خونه ما فقط نیست انگار :n08:حالا چند روز پیش اتفاقی با ماشین داشتم از طرف فلکه گاز که نزدیک به خونمون هست (البته نه خیلی نزدیک) می گذشتم و دیدم گوشیم 4 جی پلاس شده یه تست هم گرفتم دیدم سرعتش خیلی خوبه حدود 50 مگابیت سرعت دانلود داشت بعد که برگشتم خونه دیدم هنوز 4 جی پلاس هست:n04: اول فکر کردم خونه ما هم تحت پوشش اومده ولی بعد که یکی از دوستانم زنگ زد بهم دوباره 4 جی شد و به یه دکل دیگه وصل شد در واقع (با زدن کد های USSD هم همین اتفاق میفته).حالا با توجه به اینکه می دونم دکل های 4G+ توی خونه ما هم آنتن دهی دارن ولی دکل های نزدیک تر 4 جی هستن راهی هست که بشه گوشی رو قفل کرد روی 4G+ ها مثلا فقط باند 7 انتخاب شه یا اینجور چیزی.گوشیم Note Edge هست از سامسونگ. توی حالت Service Mode که با *#0011# وارد می شم اکثر گوشی ها می شه با زدن یه کد مخفی باند رو انتخاب کرد متاسفانه روی گوشی من جواب نمی ده اون کد حالا حتی اگر نیاز به روت هم باشه مشکلی نیست فقط دوست دارم بشه اینجور کاری کرد اگر کسی راهی به ذهنش می رسه یا حتی هزینه ای این کار رو می کنه ممنون می شم بهم بگه
اقا من چند تا سوال دارم ممنون میشم راهنمایی کنید:
1.از کجا بفهمم سیمکارتم 4g هست یا ساپورت میکنه ، و یا نه؟
2.من اومدم از خود سایت ایرانسل بسته شبانه 2 ساعته بخرم هنگام پرداخت انلاین پیغام اومد چون مبلغ مورد تراکنش کمتر از حداقل سقف برای بانک ملت هست امکان تراکنش نیست، اونوقت چه جوری باید بخرم؟
مرسی
کاملا با نظر شما موافقم دوست عزیزنقل قول:
فکر هم نمیکنم این چنین اطلاع رسانی برای کسی مشکلی پیش بیاره (در عوض خیلی از مشکلات و بحث های بیهوده هم حل میکنه)
اگه سیمکارتت سه پانچه باشه یوسیم هست که4g ساپورت میکنه . شبانه رو هم از برنامه ایرانسل من میتونی بخری یا کارت بانکی که حداقل سقف تراکنش نداشته باشهنقل قول:
اقا مرسینقل قول:
سیمکارت سه پانچه هست.این برنامه رو توی گوشی اندرویدم نصب کردم .ورودش که مصیبت بود، ده بار درخواست رمز یکبار مصرف کردم تا اخر اومد ، .واردش شدم خود برنامه از همه چی گنگتر بود.راهی نداره مثل ادمیزاد ما این خریدمون رو بکنیم؟ با این همه دبدبه و کبکبه یک سیستم راحت برای کاربر نمیگذارند برای خرید.الان نزدیک 3 ساعت وقتم رفتم هیچی هم نصیبم نشد.
سه خط بالای حساب من رو بزن بعد خرید بسته های افزایشی- اینترنت ساعتینقل قول:
اگر وارد شدید تمومه دیگه وارد قسمت خرید بسته افزایشی بشید بعد توی تعرفه های ساعتی نامحدود شبانه هستنقل قول:
نقل قول:
[IMG] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/IMG]
دستت درد نکنه.من تا الان اعتباری نداشتم نمیدونستم چه جوری کار میکنه.پس الان من اول با خرید شارژ حسابم رو پر میکنم بعد تو همین برنامه اقدام به خرید بسته میکنم.
مرسی
خرید کردم 5 تومان ولی چیزی به موجودیم اضاف نکرد!
درست شد.
مرسی دوستان