اهواز که از اول ماه رمضان خرابه بعضی مواقع خوب میشهنقل قول:
Printable View
اهواز که از اول ماه رمضان خرابه بعضی مواقع خوب میشهنقل قول:
نقل قول:
دوست عزیز سرعتت چقدر بود ساعات دانلود رایگان
اه اه اه اه اعصابم دیگه پکید - این چه وضعشه به خدا 5 روز هدیه دادن نزدیک 1 ماه هست سرعت اصلا صفر میشه همش مخصوصا واسه ما نامحدود ها
من که سربازی بودم ولی از 5 یا 6 مرداد که اومدم الان 10 روزه مشکل خاصی نداشتم به جز امروز مرکز ولی عصرنقل قول:
چقدر شما بی حوصله اید ، ماه رمضمون یخورده سرعت اینترنت کم شد قبول ولی من که ایرانسل داشتم قبلا وجدانا سرعتم بیشتر از 12 کیلوبایت نمیومد یعنی به 16 میرسید کف میکردم .
الان با پارس تو ساعات رایگان تا 150 کیلوبایت هم رفته سرعتم . من قبلا با پارس 512 اکثرا شبا 1 تا 1.5 گیگ دانلود میکردم الان هم چند روزه خرابه ، همین ... من بهتون میگم بهتر از پارس انلاین حداقل اینجا نیست
تعرفه های سرویس های نامحدود پارس آنلاین تغییر کرده. نمونش سرویس 128، حجمش از 20 گیگ به 10 گی کاهش پیدا کرده !!!
واقعاً که براشون متاسفم ...
متغییر بود 60 70 80 90 100 در هر صورت فقط یک گیگ دانلود شد در صورتی انتظار داشتم 1.5 تا 2 گیگ دانلود بشهنقل قول:
اینکه تغییری نکرده!نقل قول:
سرویس های نامحدود ADSL2+ و جایزه مصرف منصفانه آنها در سراسر کشور کد سرویس سرعت دریافت اسمی سرعت ارسال اسمی ترافیک ماهیانه جایزه مصرف منصفانه POL-128-U+ 128Kbps 128Kbps نامحدود 20GB ترافیک جایزه
با سرعت دریافت حداکثرتا 1MbpsPOL-256-U+ 256Kbps 256Kbps نامحدود 33GB ترافیک جایزه
با سرعت دریافت حداکثرتا 1.5MbpsPOL-512-U+ 512Kbps 256Kbps نامحدود 67GB ترافیک جایزه
با سرعت دریافت حداکثرتا 2Mbps
تورو قران سرعتو نگاه تازه سرور ایرانه!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نت امشب خیلی خرابه البته شب های قبل که دوستان میگفتن خرابه خراب نبود اصلا برا من ولی امروز و امشب خرابه کلا 4499 هم سیستم کامپیوتریش قبل از وصل شدن به کامپیوتر خرابی رو اعلام میکنه
اهواز - مرکز ولی عصر
256 نامحدود - اهواز
تست از سرور داخلی
slower than 99% of IR :n08:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
امشب خیلی وضع نت خرابه خداکنه هر چه زودتر درس بشه وضعیتش
دوستان پلن حجمی 512 بهتره یا 256 نامحدود؟
نامحدود ها پارس آنلاین روی سرعت خاصی ثابت شده؟
ممنون
یاعلی
اقا من محدود مخابرات ول کنم بیام نامحدود ژارش بگیرم خوبه؟!
من با حرف ایشون موافقم من هم قبلا ایرانسل داشتم خیلی بد بودنقل قول:
حتما بعد از ماه رمضان درست میشه
من با کارشناس صحبت کردم گفت مشکلی به وجود اومده پیگیریش هستیم قول دادن به زودی رفع شه
البته باز هم بگم من فقط دیروز و امروزه که مشکل دارم قبلش مشکلی نداشتم
و اینم بگم که پارس آنلاین از خیلی شرکت ها بهتره حداقل جراتشو داره میگه مشکل هست داریم درستش میکنیم یعنی باید درستش کنیم
نمیگه هیچ مشکلی نیست شما زیاد دانلود کردین و از این حرفا
منظورم این بود: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
مشکل سرعت دانلود ؟نقل قول:
چون همین الان سرعت بالاتر از 60 نمیره
اره دیگه همین مشکلنقل قول:
ولی بازم میگم تعجب میکنم دوستان میگن از ابتدای ماه رمضون مشکل داشتن من تقریبا از 5 مرداد برگشتم خونه تا دیروز مشکلی نداشتم توی پشتیبانی هم زنگ زدم قبلش چیز خاصی نمیگفت ولی دیروز که مشکل ایجاد شد سیستم خودکار پشتیبانی خرابی رو اعلام میکنه
اصلا کلا ایرانسل و وایمکس سرعتش پایینهنقل قول:
ایرانسل کلا از رده خارجه
ولی این پارس هم دیگه داره میپوکه
چند دقیقه پیش من اصلا نمیتونستم سایت باز کنم:n27:
منم از اول ماه رمضون مشکل داشتم:n22:نقل قول:
پارس انلاین نیست پارس افلاینه بگین خب؟؟؟؟
دوستان مشکل کندی سرعت و پینگ بالا هنوز پابرجاست توی پارس آنلاین؟
بله همچنان داغونه:n27:
من از دیروز مشکل برام ایجاد شد قبلش نداشتم از همون دیروز هم توی 4499 سیستم میگه که مشکل هست و در حال پیگیری هستیمنقل قول:
امروز زنگ زدم پشتیبانی گفتم اگه قرار نیست درس شه بگین من شارژ نکنم گفت حتما طی چند روز آینده درست میشه
بچه ها تا جایی که میتونید زنگ بزنید پشتیبانی توی جدال کردن سودی نداره اگر زیاد زنگ بزنید بخش مدیریت ایمیل بدین تا میتونید حتما سریعتر مشکل حل میشه
منم از اول ماه رمضون مشکل دارم.... یعنی سرعت شبا در حد 13 تا 16 متغییر هستش....
فقط شبهاا؟نقل قول:
تعجب میکنم اخه من مشکل نداشتم به جز دو روز اخیر چطوری همه کل ماه رمضون مشکل داشتن؟
عزیزان این مشکلات همه حقتونه
حتی پینگ 10000 خیلی زیادیتونه،گیگی پنج تومن هم خیلی خیلی مفته واستون.
99 درصد ایران اصلا اینترنت ندارن :دینقل قول:
با دایل آپ سر میکنن:n21:
انگار مسیرمونو عوض کردن وضع پارس خیلی توپ شده:n02:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یه نیگا به صفحه قبل بنداز.!نقل قول:
ها ها!
تا قبل از تمدید قراردادم سرعتم روی ۳۰۰ بود!
الان تمدید کردم رسیده به ۲ کیلوبایت!
هیچی هم باز نمیکنه!
پینگ هم روی ۸۰۰ !!
پشتیبانی میگه در حال پیگیریه
واقعا اوضاع داغون سایت بزور بالا میاد:n27:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یک مگ محدود 3گیگ در ماه پارس انلاین
اینترنت این شرکت میتونم بگم افتضاح ترین اینترنت دنیاست البته یه مدت من 700 گیگ ازش دانلود داشتم :n19:
وضع پارس آنلاین هم اکنون:یفتضح. مفتضح. افتضاح
روزها هم تا 50 به زور میده در حالی که سابقا تا 250-300 راحت سرعت میرفت بالا.... نمیدونم جریان چی هستش... از اوایل تیر ماه که دچار دیس میشد و گاهی هم اصلا لینک نمیشد به این وضع افتاده... از وقتی که برترین شرکت میون آی اس پی ها شدن به جای بهتر شدن خدمات ،هر روز بدتر از دیروز......نقل قول:
دوستان این به اینترنت ملی که ربط نداره.