نه داداش برای بنده قضیه فرق میکنهنقل قول:
اسیاتک من روزا 220 - 230 میچرخه ولی شبا بهتر میشه میاد زیر160
کلا هیچیمون درست نیست:n02:
Printable View
نه داداش برای بنده قضیه فرق میکنهنقل قول:
اسیاتک من روزا 220 - 230 میچرخه ولی شبا بهتر میشه میاد زیر160
کلا هیچیمون درست نیست:n02:
این خط تلفن چطجوریاس؟
Downstream Upstream Line Coding(Trellis): On On SNR Margin (0.1 dB): 87 151 Attenuation (0.1 dB): 295 165 Output Power (0.1 dBm): 183 123 Attainable Rate (Kbps): 18052 1307
راستی صبانت چطوره؟ پینگ و سرعتش؟ یه الماس ۱۰ گیگ دیدم خوبه؟
سلام
دوستان این ای پی 185 که مخابرات گرفته تازه هست یا من اولین باره گرفتمش؟:n09:
پینگ حدود 190 هست با 8.8.8.8
در بخش تمدید سرویس مخابرات ، با خرید آی پی چه اتفاقی میوفته؟
دوستان مخابرات حجم دانلودی شبانه رو ظاهرا محدود کرده....
10 مگ مخابرات همین الان یهویی
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اره انگار من چند پست پیش گفتم زنک زدم قبول نمیکنن!نقل قول:
من باتوجه به این میگم که پری روز حجمم تموم شد و تو صفحه اتمام حجم یه حجمم برا شبانه زده بود که اونم منفی 480 بود....نقل قول:
نمیدونم دیگه این چه صیغه ایه....
من یه ساله خریدم این کارو بکنن واقعاً ظلم میکنن در حق من....
داداش اونو واسه منم زده بود امشب یک تست میکنم میگم داداشنقل قول:
دوستان دوباره سلامنقل قول:
عاقا یکی هم ما رو راهنمایی کنه :n27:من مکس نتی بودم که انتقال دادنمون آسیاتک ولی خیلی افتضاحه سرویس دهیش ، دوستان شما کدوم شرکت رو پیشنهاد میدید نامحدود باشه سرعت دانلودشم زیر 50 نباشه هزینه شم تا 60-70 تومن برای سه ماهه میتونم بدم ، عاقا ریش نداریم :n02:جوابمون رو نمیدین !:n02:
من یه چیز مخابرات رو خیلی دوست دارم اونم اینه که موقع تایم رایگان با 32 کانکشن هم دانلود بکنی باز میتونی همزمان بازیتو بکنی یعنی دانلود کوچکترین تاثیری روی پینگ تایم نداره..!
خیلی جالبه من بقیه شرکت هارو تست کردم وقتی دانلود رو شروع کنی پینگت میره بالا ولی مخابرات تاثیری نداره مثل این میمونه که کانال بندی شده باشه...
شاید شما هم پی برده باشین ولی مخابراته دیگه کاراش عجیب غریبه:n02:
برای سرویس های نامحدود همه شرکتها مصرف منصفانه دارن و بعد از یه مقدار استفاده سرعت رو کم میکنننقل قول:
به نظر من بهترین سرویس دهنده اینترنت نامحدود در حال حاضر پارس آنلاینه ( البته بر اساس تعرفه ها و میزان محدوددیت میگم )
کیفیتشم که خوبه و سرویس گیم هم داره
این یه چیز سادسنقل قول:
اکثر اپراتور ها دان استریم مشترک رو بالا میبندن تا موقع دانلود و آپلود مشکلی تو پینگ تایم نداشته باشن
قبلا ها چون سیستم های اکانتینگ خیلی ساده بودن همچین امکاناتی نداشتن که پهنای باند یوزر رو محدود کنن - برای همین دان استریم محدود کننده سرعت ها بود
الان تو همه اپرانور ها پهنای باند مشترک ها به صورت نرم افزاری کنترل میشه
در اینترنت مخابرات حجم باقی مونده (در حد 1 گیگ ) در صورت تغییر سرویس هم منتقل میشه یا فقط در صورت تمدید همون سرویس منتقل میشه ؟
باید حجم خریداری شده باشه....نقل قول:
در صورت باقی موندن حجم از حجم ماهانه منتقل نمیشود
[QUOTE=soft201163;8761354]10 مگ مخابرات همین الان یهویی
دیشب یه ده گیگ دانلود کردم اینم نتیجه اش.کاملا مشخص هست که پر مصرف که بشی میری توی لیست سیاه.
سلام دوستان .
من ADSL خونمون آسیاتک هستش که ازش راضی نیستم .
الان هماراسیستم یه طرح انار زده . میخوام برم هامارا .
ممنون میشم دوستانی که دارن از همارا استفاده میکنن نظرشون رو بگن ما هم استفاده کنیم . الان وضع همارا چطوره ؟ پینگ و قطع وصلی و پشتیبانی و ...
ممنون از همه .
- - - Updated - - -
سلام دوستان .
من ADSL خونمون آسیاتک هستش که ازش راضی نیستم .
الان هماراسیستم یه طرح انار زده . میخوام برم هامارا .
ممنون میشم دوستانی که دارن از همارا استفاده میکنن نظرشون رو بگن ما هم استفاده کنیم . الان وضع همارا چطوره ؟ پینگ و قطع وصلی و پشتیبانی و ...
ممنون از همه .
اگه خططون خوب باشه اینترنت همارا مشکلی نداره من یه 8 مگ ازش دارم
خاک بر سر مخابرات :
یعنی اعصاب نذاشته برام !! شکایت هم کنم که فایده ای نداره
کلا تایم اوت
قبل تایم اوت هم که اصلا پینگ نمیداد و10 تا درمیون پینگ میداد :n08:
برای اینکه اینترنت وصل بشه باید وی پی ان داخلی وصل کنم
بعدا برای رد کردن فیلتر هم روی اون یه دونه وی پی ان خارجی وصل کنم
خدایا روز به روز پیشرفت !! :n08: ما میتوانیم :n02: ایشیمیـــزه باخ گوجومـــــــوزه باخ سن الله:n02:
شدیدا خوابم میومد وضع شما رو دیدم گفتم یه تست بگیرم از وضع اسف بار خودم که ناگهان با صحنه تاریخی مواجه گشتم و بسیار جو گرفت مرا و خواب پرید:n02::n09:فک نکنم تا سال بعد این دیگه تکرار بشه:n01:نقل قول:
خدا شانس بدهنقل قول:
مخابرات پهنای باند جدید خریده ؟ :n04::n02:
کسی جریان این سرویس نامحدود 384kb همارا رو می دونه!!مشخصاتش رو نوشتن ولی وقتی میری قسمت خرید این سرویس حذف میشه!!
سلام .نقل قول:
این یه شات از وضعیت خطم .
بله انگار پهنا خریده. پینگ و تایم اوت منم خیلی بهتر شده.نقل قول:
یه رنج آی پی جدید هم به مخابرات اضافه شده 185
که تازه خریده و از وقتی این رنج آی پی 185 اضافه شده کلا وضعیت بهتر شده
خوب خدارو شکرنقل قول:
ولی فعلا که برای ما تغیری حاصل نشده !! بدتر هم داره میشه - من برای داخل هم تایم اوت دارم
کاش زودتر این مسیر رو خالی کنن و ببرن رو پهنای باند جدید خریداری شده تا ما هم مشکلمون درست بشه:n02:
فعلا که معلوم نیس دارن چیکار میکنن - از دیشب همش قطع و وصل میشه برا من (البته اینترنت وصله ولی تبادل دیتا = 0 )
سلام دوستان کسی میدونه رنج 185
مال کجاست من وتی واسم این رنجو میاره my ip
میزنم هیچ کشوری واسه این رنج ای پی میاره
منم الان روی 185 هستم و دیشب ترافیک نداشتم با اینکه وصل بود
ترافیک نداشتی ولی وص بودی داداش عجبانقل قول:
ببین این ای پی مال کجاست
خططون که خوبه ولی از حداکثر سرعت نمیتونید استفاده کنید سرویس انار نهایتا برای شما تا 8 مگ اپ میشه هر وقت خریدید یه تست از پینگ و سرعتتون بذاریدنقل قول:
مخابرات هم الان دو هفته است که پینگش خوب شده قبلا که 8.8.8.8 حدود 245 بود الان 215 شده پیشرفت خوبیه واسه مخابرات! ولی از اونطرف دیوس بازیاش داره گل میکنه محدودیت دانلود و .....
حساب کن اگه مخابرات بخواد به حالت قبل برگرده چقدر پهنای باند نیاز داره !!
من سرویس 1 مگم سرعتش تا 5 مگ بود ولی الان روی 2 مگابیته !!
بخواد اونجوری بشه باید 3 برابر کنه پهنای باندش رو :n08:
فک نکنم اینا پهنا مهنا حالیشون بشه:n09:نقل قول:
در واقع وضعیت اینترنت من اینه در کل روز:
دیشب نمیدونم چی شد یهو:n02:
نقل قول:
ممنون بابت جواب ولی مگه مخابرات و هماراسیتم یکی ان ؟
والا همین آسیا تک اوایل که خریده بودم خوب بود ولی الان هم سرعتش کم شده و هم کسل شده . نه فشفشه نه نیترو و ... پشتیبانی هم همش بهانه میاره که خطم ضعیفه که بعضی وقتا سرعتم افت داره .
میخواستم های وب بگیرم ولی دیدم اونم انگار جدیدا شده مثل آسیاتک و پارس آنلاین
چشمم افتاد به ظرح انار خوشم اومد ازش .
شما میتونین در مورد سرعت دانلود سرویس خودتون تو بازه معمولی و رایگان و کیفیت و .... برام یه اطلاعاتی بدین ؟ ممنون میشم :)
نه یکی نیستننقل قول:
این سرویس اکو هستش
سرعتش تا 8 مگ البته یکم idm داره خالی میبنده ولی سرعتش همیشه رو 850 فیکسه
نقل قول:
این که خیلی خوبه . خیلی امیدوار شدم به همارا :happy: هرچند سرعت دانلود یک به ده ارایه میده :/ ولی بازم بهتره از آسیاتک
اینم شات از پینگ من (سرویس 4 مگ آسیاتک )
ممنون بابت پاسخ هاتون .:n16:
دوستان کسی صبانت داره؟
پینگش خوبه؟
سرویس الماسش شبانه رایگان داره؟
یا ازون مصرف منصفانه هاست؟:n27:
صبا همه سرویس هاش مصرف منصفانه داره برای شب و میتونی 2 برابر حجمت دانلود کنینقل قول:
پینگش خوبه
سلام دوستان
کسی اینجا از شرکت بلوط سرویس داره؟ از دیروز ظهر تا حالا نتم قط شده، زنگ زدم پشتیبانی میگه منطقه ولیعصر کابل برگردان داشته به خاطر همین قط شده و از طرف ما نیست، الانم با نت ایرانسل کانکتم، کس دیگه ای هم از شرکت بلوط هست که نتش قط باشه؟
آقا از دیروز سرعت من خیلی افت کرده.
همیشه پارامترهای نویز و اینا رو چک میکنم تفاوتی نداشته ان. امروز با پشتیبانی همارا تماس گرتفم گفتن ایرد از زیر ساخت هست.
یعنی چی؟ یعنی مربوط میشه به اعمال هیتلرینگ رو اینا؟
شاهکاری به اسم مکس نت و آسیاتک
این دقیقا کدوم کشوره ؟نقل قول:
اسمش شبیه بیسکوییته تا سرور اسپید تست :n08:
===========
میگم چرا اینترنت من به هیچ دردی نمیخوره !! مسیر اینترنت ما همونیه که کوسه ها همش گاز میگرفتن :n08:
دیشب به کل اینترنت بین الملل من قطع بود !! با دخل هم انقدر تایم اوت داشتم که اصلا هیچ کاری نمیشد کرد !! به جز فحش دادن و خاموش کردن مودم :n08: به زودی یه راه برای دور زدن مخابرات پیدا میکنم !! اون موقع عوضش رو سرش در میارم :n08: تا قبل از عید انقدر مفت ازش استفاده کرده بودم که حد و مرز نداشت :n08: از سر بیکاری فیلم 1080 تو یوتیوب میدیدم :n02:
General IP Information
IP: 134.0.217.37 Decimal: 2248202533 Hostname: 134.0.217.37 ASN: 8529 ISP: OmanMobile Telecommunication company LLC Organization: OmanMobile Telecommunication company LLC Services: None detected Type: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Assignment: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]