حذف شود...نقل قول:
Printable View
حذف شود...نقل قول:
دوست عزیز لطفاً کمی تحقیق کنید بعد نظر بدید.نقل قول:
الان همراه اول و ایرانسل بسته سالآنه ۱۲۰گیگ رو میدن ۱۹۵تومن
اما رایتل همین بسته ۱۲۰گیگ رو +:۱۲۰گیگ شبانه که جمعا میشه ۲۴۰گیگ میده ۱۹۹تومن
و
بسته سالانه ۱۴۴روز +۱۴۴شب هم ۲۳۴تومن
بسته سالانه ۲۰۰گیگ هم ۳۰۰تومن
اصلا به این چیزها نیستنقل قول:
بستگی و صرفگیش به کیفیت سرعت و پایداری شبانه روز فلان اپراتور بستگی داره
مثلا رایتل تو منطقه ما سرعت تا 1 مگابایت فقط دریافت داره ولی ایرانسل تا 7 مگابایت هست خوب من فقط از ایرانسل میخرم و شرف داره نوش جونش و یک ریال هم به رایتل نمیدهم.
عوضش تو منطقه ما رایتل تا 10 مگ سرعت دانلودش هم میره و ایرانسل به 2 مگ هم نمی رسه دقیقا نوشه جونه رایتله اینور ...ایرانسل در منطقه ما بی شرف حساب میشهنقل قول:
اره دیگه همینه معیار, اگر انجا خوبه فقط به چسب اون موافقم :V3::V30:نقل قول:
البته الان فكر کنم هم روی همراه اول و هم ایرانسل ریجستر میشه و میتونین استفاده کنین از بسته رایتل
Sent from my iPhone 7 using Tapatalk by JAVAD
ايشون هم نظرشونو گفتن، اگر از منم بپرسيد ميگم رايتل مفت نميارزه... بالاخره تجربيات قبلي براي کاربران مشخص ميکنه کدوم اپراتور دنبال پيشرفت و کدوم دنبال جذب مشترک با طرح هاي دوزاري کوتاه مدته.نقل قول:
Sent from my SM-G950F using Tapatalk
رایتل سرعتش برای من خیلی خوبه یک بسته شیانه 20گیگ یک ماهه 7 تومنم داره خیلی خوبه ولی طرح خوبی برای روزانه نداره
من سیمکارت تامین رو دارم کهماهی 2گیگ درماه نت میده البته 15 روز در ماه و15روز بقیه هیچی نداری میخواستم ی بسته یذارمکتارش
شبکه 4G . 3G رایتل در تمامی خطوط مترو تهران تحت شبکه همراه اول قابل دسترس می باشد و امکان استفاده از بسته های رایتل میسر شد.
رایتل با این حالتی که داره و هیچ پیشرفتی یا چیز جدید ارایه نمیده سرنوشت خوبی ندارن
تو تهران که ۴جی پلاس اصلا ندارن و به همراه اول هم وصل نمیشه به غیر نسل ۲
سرعتش هم اکثر جاها یه سرعت بخور نمیر هست
من به خاطر مشکل نام از همراه اول تزابرد کرده بودم رایتل حدود ۵-۶ ماهی
اما نتونست نگه داره منو و وقتی الان مشکل حل شده دوباره برمیگردم همونجا
Sent from my BLA-L29 using Tapatalk