[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
Printable View
خیلی باحال بود :n19:نقل قول:
حتما پورنگ به این توجه نکرده:
سرعت عمومی اینترنت افغانستان = 1147 kb/s
ایران = 256 kb/s :n28:
+++
طبق آخرين آماري كه از سوي سايت «نت ايندكس» منتشر شده جايگاه افغانستان به لحاظ متوسط سرعت دانلود اينترنت "خانگي" از ميان 170 كشور جهان در جايگاه 140 جهان قرار دارد.
به گزارش پایگاه بین المللی همکاریهای خبری شیعه (شفقنا)؛ در اين نمودار روند سرعت دانلود اينترنت در كشورهاي مختلف جهان در دوره شش ماهه (از 8 نوامبر 2010 تا 8 مي 2011) مورد بررسي قرار گرفته است.
در اين آمار كره جنوبي با سرعت دانلود بيش از 31 مگا بايت بر ثانيه (31 هزار كيلو بايت بر ثانيه) در جايگاه نخست و كشور هاي ليتواني، سويدن، روماني و لتوني در جايگاههاي دوم تا پنجم قرار دارند.
متوسط سرعت دانلود اينترنت در افغانستان در دوره شش ماهه مورد بحث 1460كيلو بايت بر ثانيه است كه در رده 140 جهان قرار دارد.
ناگفته نماند که این منبع جایگاه ایران را بلحاظ سرعت اینترنت در رده 168 جهان می داند.
سرویس محدود مخابرات مثلا ۴ گیگ ،شبهادانلود رایگان داره ؟
تا جایی که من یادمه هنوز مصوبه ارائه سرعت بالاتر از 128 به کاربر خانگی هنوز تصویب نشده. ( حالا من کاری به غلط یا درست بودن قانونش ندارم )نقل قول:
جناب وکیل [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] الان حکم ایشون چیه از تیربون دولتی جار بر قانون شکنی میزنند ؟ :n02::n08:
جل خالق وضع مملکت و ببین میگه چون اونا کردن مام کردیم ؟! آخه اینم شد استدلال ؟! :n13: :n08:
فکر نمی کنم داشته باشه.نقل قول:
من امروز از طریق سایت مخابرات تقاضای 1 مگ نامحدود کردم زنگ زدم مخابرات گفت 1 مگ نامحدود چیزی حدود ماهی 38 هزار تومان هست .الان هم 512 نامحدود دارم واقعا عالی هست سرعت دانلود بین 60 تا 70 هست .شرکتهای خصوصی باید ماست خود را کیسه کنند .خدایی در طول این سالها این شرکتهای خصوصی با حقه بازی و حجم دزدی هر بلایی که دوست داشتند سر کابر می آوردند و هر سازی که می زدند کاربر بیچاره باید می رقصید.ولی اینطور به نظر می رسد که مخابرات به صورت جدی وارد میدان رقابت شده و من حدس می زنم که شرکتهای خصوصی با مشکلات جدی روبه رو خواهند بود .
منم همین سوال رو دارم ولی به جوابی نرسیدم!نقل قول:
مثلا من قصد دارم بعضی روزا سرویسم رو بکنم 1 مگ(بالاتر نداره) وقتی استفاده ام رو کردم فرداش دوباره برگردم رو 512 هزینه اش چطوری میشه؟
به احتمال زیاد به اندازه تغییر پهنای باند هزینه هم تقسیم می شود برای مثال اگر شما برای 1 ماه از سرویس 1 مگ استفاده کرده باشید و ماه دوم از سرویس 512 روی قبض تلفن شما هم برای ماه اول هزینه 1 مگ و برای ماه دوم هزینه 512 محاسبه خواهد شد .نقل قول:
هزینه تعرفه روز شمار حساب میشه حتی اگه سرویس کنسل هم بشه فقط هزینه روز های استفاده شده میاد رو قبض.
سلام..
من اینترنت مخابرات گرفتم ..۱-اگر الان بخوام طرح ام را عوض کنم چند روز بعد عوض میشه و از کجا بفهمم که عوض شده ؟
۲- طرح محدود بگیرم شب دانلود رایگان داره ؟