جهنمی به نام 04 بیرجند :دی
نقل قول:
سلام.
بچه ها من 19 همین ماه یعنی چند روز دیگه اعزام هستم 04 بیرجند اموزشی.
کسانی که اونجا بودن لطفا جواب بدن که وسایل ضروری که نمیدن چی بردارم/
الته میگن همه چیز میدن ولی چون معلوم نیست شاید دیر بدن مثل لباس گرم یا ...چی بردارم؟
نکته هایی که به نظرتون مهم رو بگید منون میشم.
راستی قرص هرچی ورداریم میزارن ببریم گیر نمیدن؟
من تو برگم زده سالم هستم .
ولی یه مریضی مختصر دارم قرص خاصی مصرف میکنم زیر نظر پزشک اونجا گیر نمیدن؟
یکی میگفت باید برم دکتر نامه بگیرم واسه این که به قرصام گیر ندن
قرص ها یجور ارامبخش چیز خاصی نیست
ممنون
جهنمی به نام 04 بیرجند
آقا پیشاپیش تسلیت میگم :دی
04 بیرجند الآن برج 8-9-10 بد ترین زمانشه !!! همین موقع بدوم که میگم:دی ظهر گرررررم صبح و شب یییخخخخ! یچی میگم یچی میشنوی! لباس گرم صد در صد ببر ما که هر چی میپوشیدیم توی گشتی ها میمردیم:|
بدترین مرکز آموزشی حال حاضر هست/ سخت گیــــــر/ هوای گــــــــند و...
بازم تاکید میکنم لباس گرم ببر/ جوراب ضخیم و خیلی خیلی گرم /یه شلوار گرم واسه زیر/
5 الی 10 روز مرخصی بهت میدن بستگی به شانست داره و وضعیتت که انشاا... مثل خودم 10روز بری:دی (معمولا همون اول بعد 2روز میفرستن 5روز و دیگه تا روز 60ام همونجا هستی اگر شانس داشته باشی هم بعد 35-40روز دوباره میفرستن)
همون اول بهت لباس میدن اما لباس گرم احتمال داره با تاخیر بدن اما کلا همه چی در طول دوره میدن یهو دیدی روز 50ام دادن که دیگه زیاد به کار نمیاد چون روز 50ام بیشتر شبیه آدم آهنی شدی :دی واسه همین تاکید میکننم لباس گرم برداری!
آقا اردو که میرسه خدا نصیب هیچکس نکنه ماکه 3 روز اونجا بودیم و 2شب بیچاره شدیم انقدر سرده که شبا خوابت نمیبره / دست و پا از سرما منجمد میشه شخصا شب اول 30 مین خوابیدم تا صبح پامو می مالیدم یخش باز شه:| اما شب دوم خیلی حال داد :)) کم مونده بود چادر آتیش بگیره :)) از این ژل های آتشزا برده بودیم توصیه می کنم ببری 2تا :دی (باید یواشکی ببری)
روزی که میبرن اردو پتو متو میبندید لایه یه چادر برزنتی زیلو بود چی بود :دی هر چی داری بچپون اون تو کامیون ببره (1 ماجیک ببر که اسمتونو روی زیلو بنویسید) چون تا اردوگاه خیلی خیلی پیاده روی داری بخوای با کوله ببری بیچاره میشی از ما گفتن ( ما گشادیم :دی )
پول با خودت ببر چون غذایی که میدن با کاری که میکشن اصلا همخونی نداره!! چند روزه اولم اگر اصلا دستشوییت نگرفت (شماره 2) تعجب نکن!!! :دی چون خیلی ها باهات همدرد هستن! / با خودت تن ماهی ببر چون بعضی غذاهاشو شاید نتونی بخوری (قاشق / درباز کن ببر واسه تن ماهی که شاید بدن/بشقاب ببر یدونه چون شاید روزای اول یقلوی بهت نرسه/ لیوان بزرگ فلزی ببر(باید شیشه ای باشه اما اونجا میخری یدونه نمایشی! چون فرت و فرت میشکنه:دی بزرگ باشه چون هوا ناجوان مردانه سرد هست خیلی میچسبه:دی)
اگر دست خط خوبی داری روز اول بپر بگو که منشی بشی تا آخر هتل!!! با منشی ها رفیق بشی هم بد نیست :دی نگهبانی کم میدی و ازین چیزا :دی ماه دوم فکر کنم 1بار نگهبان شدم 1بارم خودم گفتم بنویسن منشیا که تابلو نشیه =)) خوبی دوستی با منشی ها اینه:دی / جاهای خوب :دی) پست های نگهبانی بیرون گروهانش خیلی بده مخصوصا سرویس ها!!! چون ساعتش 2برابر بود زمان ما من که روز اول 2ساعت وایسادم :ی شانس داشتم دیگه بهم نخورد.
قرص هم همون اول که وارد میشین کلا بازرسی میشین توسط دژبان های مادر... اگر قرص معمولی هست مثل سرما خوردگی کاری ندارن (100% قرص سرماخوردگی / هر چی واسه سرما خوردگی هست ببر :دی شربت قرص آدامس سرما خوردگی هرچی/ قرص چیز دیگه ای هم هست مثل همون آرامشبخشتون باید دکتر تایید کنه برگه ببری نداشتی هم یه مشت آجیلی چیزی میدی دژبان ردیفه یا اینکه شانسی سرتو نمیاد :دی )
اما توصیه میکن اگر کوچیک ترین بیماری داری بری دکتر برگه بگیری (مخصوصا دکترهایی که ارتش قبولشون داره) چون برگتو نشون میدی یهو دیدی ترسیدن گفتن منشی بشی یا رژه نری یا ..../ (همین که دور دکل های 04 ندویی کلی جلویی!) میتونی نقشه پادگانشو تو ویکی مپ ببینی / گوگل سرچ کن
آقا 100% برگه تهیه کن چون اونجا وضعیت نامناسب هست واقعا!
توضیحات زیاده اینجا نمیشه بیشتر توضیح داد و توصیف کرد
پ.ن: آقا خوشحالم که داری میری خدمت، یک روز دیر رفتن = ضرر کردن الآن که رفتم میفهمم اشتباه می کردم!!! من کسری داشتم خداروشکر اما واقعا وقتی میری میفهمی 1 ساعتش هم زجر آوره/ امیدوارم بری برگردی راحت شی / سختیش 2ماه آموزشی هست و آخرای خدمتت تو نکشی و نحسی و ... موفق باشی :x