عزیز من این رو خونده بودم ولی باز هم دقیق متوجه نشدم که می تونم از ترم 13 خودم استفاده کنم یا نه بدون اینکه غیبت بخورم؟نقل قول:
خواستم ببنینم کسی خودش تجربه داشته در این زمینه؟
Printable View
عزیز من این رو خونده بودم ولی باز هم دقیق متوجه نشدم که می تونم از ترم 13 خودم استفاده کنم یا نه بدون اینکه غیبت بخورم؟نقل قول:
خواستم ببنینم کسی خودش تجربه داشته در این زمینه؟
ظرفيت پذيرش و جزييات برگزاري آزمون پزشکي دانشگاه آزاد اسلامي
گروه آزمون و سنجش: رييس مركز آزمون دانشگاه آزاد اسلامي از پذيرش 8 هزار و 360 داوطلب در آزمون سراسري رشتههاي علوم پزشكي دانشگاه آزاد خبر داد.
دكتر عبدالله سجادي جاغرق در گفتوگو با ايسنا، با اشاره به برگزاري آزمون سراسري رشتههاي علوم پزشكي دانشگاه آزاد اسلامي در صبح و بعد از ظهر روز جمعه 31 تير ماه در 76 حوزه امتحاني، گفت: آزمون رشتههاي مقطع دكتري حرفهاي در نوبت صبح و آزمون ساير رشتههاي در نوبت عصر جمعه برگزار ميشود.
دكتر سجادي با اشاره به ثبتنام 214 هزار و 975 داوطلب در آزمون رشتههاي علوم پزشكي دانشگاه آزاد، اظهار كرد: از اين تعداد 71 درصد داوطلبان را زنان تشكيل ميدهند.
وي در خصوص مهلت توزيع كارت كنكور علوم پزشكي دانشگاه آزاد، اظهار كرد: داوطلبان ميتوانند تا نيم ساعت قبل از برگزاري آزمون از طريق سايت مركز آزمون دانشگاه آزاد به نشاني [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] كارت ورود به جلسه آزمون را دريافت كنند.
رييس مركز آزمون دانشگاه آزاد با بيان اينكه بيشترين شركت كننده در اين آزمون از استان تهران است، خاطرنشان كرد: همچنين كمترين تعداد داوطلبان در كنكور علوم پزشكي دانشگاه آزاد از استان اصفهان است.
وي با بيان اينكه آزمون نوبت صبح رأس ساعت 8 و آزمون نوبت عصر رأس ساعت 16 شروع خواهد شد، اظهار كرد: داوطلبان بايد يك ساعت قبل از برگزاري آزمون، در محل حوزه امتحاني حاضر باشند، چرا كه 30 دقيقه قبل از شروع آزمون درهاي ورودي سالن برگزاري آزمون بسته شده و از ورود داوطلبان جلوگيري ميشود.
سجادي در خصوص نحوه برخورد با متخلفين، گفت: چنانچه هر نوع تقلب يا تخلف مانند پر کردن پاسخنامه داوطلب ديگر، نشستن بر روي صندلي فرد ديگر، همراه داشتن منابع و وسايل غير مجاز، صحبت کردن با ديگران، نگاه کردن به پاسخنامه داوطلب ديگر، عدم تطبيق عکس و امثال آن مشاهده شود و يا مواردي از اين قبيل در بررسيهاي بعد از برگزاري آزمون کشف شود، با متخلفين مطابق مقررات مربوط رفتار خواهد شد. وي افزود: همچنين متخلف برحسب نوع تخلف از يک تا چند دوره از شرکت در آزمونهاي دانشگاه آزاد اسلامي و يا ساير مؤسسات آموزش عالي محروم و در صورت لزوم تحت پيگرد قانوني نيز قرار ميگيرد.
کد:http://www.afarinesh-daily.com/afarinesh/News.aspx?NID=85909
لطفا یکی جواب بده
life24 عزیز شما که از تبصره ها آگاه هستید میتونید جواب بدید؟
در دانشگاه آزاد میشه دو بار انصراف داد یا نه؟
من سال 88 از رشتم انصراف دادم و سال 89 یه بار دیگه کنکور آزاد دادم و وارد دانشگاه شدم
میخوام امسال دوباره انصراف بدم یه بار دیگه کنکور بدم کنکور 91
هدف سراسری نیست دانشگاه آزاده میخوام کنکور بدم برم یه دانشگاه آزاد یه رشته دیگه
میتونم دوباره انصراف بدم یا نه؟
پلیز یکی جواب بده
ممنوووووون
درصورت مشمول بودن اگر دوباره انصراف بدید باید برید خدمت و بعد از اتمام خدمت ادامه تحصیل بدید.نقل قول:
فرقی هم نمیکنه کدوم دانشگاه هستین یا میخواین برین! قانون نظام وظیفه هست...
موفق باشید
ممنوووووووووون :40::40:نقل قول:
رسما بدبخت شدم :13:
هیچ راه دیگری نداره
اگه معافی بگیرم چی؟
با تشکر :40::40::40:
سلام
امروز صبح پزشکی امتحان دادم
نسبت به 89 یکم سخت تر بود و زیستش خیلی از سالهای قبل سخت تر
در واقع خیلی نزدیک به کنکور سراسری بود
البته از این که زیستش سخت بود راضیم چون همه نمی تونن 100 بزنن:31:
کسی دیگه امتحان داده ؟ چطور بود؟
آقایون و خانوما
لطفا یکی بگه با این درصدا ترازم تو آزاد پزشکی چند میشه ؟ خیلی مممنون
لطفا سایت معرفی نکنید خودتون اینجا بگید مممنوننن :31:
ادبیات : 80
عربی : 80
دینی : 80
زبان : 40
ریاضی : 30
فیزیک : 40
شیمی : 80
زیست : 65
من میخوام ترازم 6250 بیاد تا انتخاب اول بین المللی قشم قبول شم آیا با این دصدا میشم ؟
ممنونننن
وای باید امشبو جشن بگیریم کنکور پزشکی هم تموم شدش!:26::26::26::26::26:
زیست از 89 به اینور خیلی سختش کردن.سخت کردن به نفع نیستش!
اگه اسون باشه یه نفر که خونده می زنه ولی نخونده باشه نمی زنه ولی اگر سخت باشه هیچ کدوم نمی زنن و حق اولی ضایع میشه!
منم اینجوری زدم:
زبان 100-95
فارسی 80
دینی 90
عربی 40
زیست 70
شیمی 80
فیزیک 40
ریاضی 10
به نظرتون ترازم چند می شه؟
باهاش ازمایشگاه تهرانو میارم؟
راستی نتایج آزاد ریاضی کی میاد ؟