من که که دو شب پیش تست کردم سرعت شبانه افتضاح بود فقط 170mb دانلود کرد از ساعت 2 تا 7
Printable View
من که که دو شب پیش تست کردم سرعت شبانه افتضاح بود فقط 170mb دانلود کرد از ساعت 2 تا 7
چیز عجیبی نیست...مشکل اینجاست که هر ارگانی ساز خودش رو میزنه و هماهنگی وجود نداره!!! مثلا مخابرات میره خطوط رو میکنه فیبر نوری و دیگه از قبل به فکر اینترنت مشترکین نیست و میگه متولی اون ما نیستیم و به ما ربطی نداره!!! بعد تازه شرکت متولی که حالا آسیاتک هست هر زمان که تونست تجهیزات میاره...برای ما که منطقه مخابراتی دستغیب بودیم نزدیکه 9 ماه طول کشید که تاتجهیزاشون برقرار شد...نقل قول:
قیمت ها رو همین چند روزه پایین آوردن!!! یکی از بچه های تاپیک که گرفته بود میگفت 24 ساعته برام رانژه کردن...نقل قول:
با دروود
برای پیش شماره های 6214 و 6205 (شهرک بهتشی - احتمالن فیبر- احتمالن مرکز چهل گیاه) کدوم سرویس دهنده رو پیشنهاد می کنید؟
کیفیت+پشتیبانی
اگه فیبر باشه که فعلا جز آسیاتک گزینه ای وجود نداره...نقل قول:
سپنتا فیبر رو پوشش نمیده؟از پیش شماره چنین بر می آد که فیبر باه اما مطمئن نیستم
اینجا خطوطی که ساپورت میکنه زده... حالا چقدر صحت داره نمیدونم...نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سپنتا فیبر رو پوشش نمیده..من خودم زنگ زدم بهشون برای خطم.نقل قول:
من پارس انلاين سرعت 512 دارم شيراز.مركز سعديه .روزا سرعت بين 90 تا 200 متغير هست.شبانه هم قبلا تا 1.2 گيگ داشتم ولي يك ماهيه زير 1 گيگ دانلود دارم.دوستان بيان فقط سرعت شبانشونو اعلام كنن
سلام
من از آسیاتک دارم ( میدونین که سرعت 128 با 512 و یا 1 مگابایتش فرقی نداره ) . روزها سرعت پیج واز کردن و فیلم دیدن - youtube- راضی کننده هست و کندی نداره ، ریت دانلود هم از 120 تا 350 ، بیشتر حول 200 میچرخه
اما امان از شب ، دقیقا از ساعت 2 ، چه free چه پولی ، بسته میشه پرتاشون ، مثل قدیما که شاتل داشتم ، البته واقعا بدتر هست ، ثانیه به ثانیه قطع و وصل میشه ، جون میکنه پیج واز کنه ، فیلم که پیشکش ، ریت دانلود هم از 7 کیلوبایت شروع میشه ، بعد 30 ثانیه میرسه به 1 ، 30 ثانیه بعد هم 500 بایت :) ، بعدش هم قطع میشه :))) ... من نتونستم بیشتر از 70 مگ دانلود کنم :|
دوبار تماس گرفتم ، بار اول گفتم اگه درست نمیشه اشتراک من رو قطع کنین ، گفتن قطعا تا 2 هفته ی دیگه حل میشه .... دومین بار که همون 2 هفته ی بعد بود و بعد از تمدید ، گفتم چطور شد ؟ گفتن عمرا پهنای باند رو اضاف کنیم و همینی که هست :)) :|
درکل اینطور که به نظر میاد سپنتا باید چیز خوبی باشه ، مخصوصا که واسه یکی از آشنایان 18 ساعته وصل کرد ، دوستان اگه کسی تجربه ای داره مخصوصا با نامحدودش ، به ما هم بگه لطفا
درضمن مرکز امیرکبیر هستم
.
.
راستی این کلید تشکر کجاست؟؟؟ من چرا پیداش نمیکنم؟؟؟