سلام،نقل قول:
اخیرا call of duty : black ops 2 رو بازی کردید؟
اگه بازی نکرده باشید که بهترین گزینه ست :n01:
Printable View
سلام،نقل قول:
اخیرا call of duty : black ops 2 رو بازی کردید؟
اگه بازی نکرده باشید که بهترین گزینه ست :n01:
اگه میشه چند تا بازی به سبک torchlight 2 و diablo 3 معرفی کنید
در ضمن بازی نیست که همین سبک باشه ولی بجای داشتن شمشیر و گرز - اسلحه داشته باشه ؟
فارکرای 3 فقطنقل قول:
مطمئن باشید پشیمون نمیشید
far cry 3نقل قول:
سلام دوستان
یه چنتا بازی جدید( مال ما ه های اخبر) معرفی کنید لطفا (غیر RPG )
اکشن ، شوتر و... هم باشه خوبه
مرسی.
assassin's creed III
call of duty black ops II
dishonored
need for speed most wanted 2012
hitman absolud
اینا دیگه تازه ها بودن
باز چند ماه عقب تر بازی های بیشتری هم هست
سلام
یک سایت خارجی میخوام برای دانلود بازی های بسیار جدید
راهنمایی کنید چطوری باید دانلود کنم و ...
میخوام بازی هایی با حجم 2 3 تا 8 9 گیگ تو سایتم بزارم
اما اصلا نمیدونم باید از کدام سایت خارجی دانلود کنم
راهنمایی کنید
اگه جدید بودن و به روز بودن خیلی مهمه فقط تورنت رو پیشنهاد میکنم
قدیما یه بازی بود نمیدونم یادتون هست یا نه رو پلی استیشن ۱ که گرافیکش کارتونی نبود فیلم بود و انتخاب های شما هم محدود بودن. مثل میگفتی بره در یخچال رو باز کن بشقاب رو لیس بزن یا از سوراخ کلید بیرون رو نگاه کن. من بچه بودم خیلی ازش خوشم میومد اما هیچ وقت قسمت نشد خودمون بازی کنیم فقط پشت بچه مردم وایمیسادیم نگاه میکردیم ! اسمش یادتون هست چی بود دانلود کنیم ؟ نمیدونم floyd بود چی بود اصلا یادم نیست. بد جوری دنبالشم یه بازی دیگه هم بود به اسم ماشین جنگی معروف بود که تو کلوب ها می شد بازی کرد اما از بیرون اصلا نمی تونستی پیدا کنی بخری ! اون قدیما ایرانیای ژاپن یه سری بازی میاوردن که فقط به کلوبی ها میدادن اصلا تو بازار نه گیر میومد نه الان گیر میاد ! اگه اسم هاشون رو بلد باشین احتمالا میشه از تورنت پیدا کرد دانلود کرد. دهه شصتی اینجا کسی هست یادش باشه اینا رو ؟
سلامنقل قول:
ماشین جنگی رو منم یادم میاد ، عجب بازی جذابی بود . اتفاقا من روی pc خودم داشتمش ولی خیلی وقت پیش
آره بدجوری دنبال اون دو تا هستم. مخصوصا اون که بازیش فیلم بود !
ماشین جنگی 2 تا بود ، که اون معروف تره اسم Vigilante 8 2nd offense بود. یدونه دیگه هم بود که کمتر می دیدم بازی کنن اسمش twisted metal بود.نقل قول:
نسخه Twisted Metal فکر کنم روی PS3 هم باشه ، نسخه Vigilante 8 به صورت Arcade روی XBOX 360 هست، خودم بازی کردم، بد نبود ...
در مورد بازی اولتون هم من دهه شصتیم ولی همچین بازی ای روی پلی استیشن 1 یادم نمیاد !