دوستان ۲ تا سوال دارم:
اول اینو بگم که در حال حاظر من سرعتم با ۳g که متصل هستم ۴ مگابیت دانلود و ۲ مگابیت اپلود هست
اما سوالها:
۱- از کجا متوجه بشم سیم کارتم 4G هست یا خیر!
۲- تو 3G سرعت همین حد هست یا بیشتر هم میشه؟
من گیلان و رودسر هستم
Printable View
دوستان ۲ تا سوال دارم:
اول اینو بگم که در حال حاظر من سرعتم با ۳g که متصل هستم ۴ مگابیت دانلود و ۲ مگابیت اپلود هست
اما سوالها:
۱- از کجا متوجه بشم سیم کارتم 4G هست یا خیر!
۲- تو 3G سرعت همین حد هست یا بیشتر هم میشه؟
من گیلان و رودسر هستم
1 : یا باید رو وکه سیم کارت نوشته باشه usim یا اگر گوشیتون 4 جی ساپورت باشه باید بتونید رو 4 جی رجیستر بشیدنقل قول:
2 : سرعت 3 جی معمولا در همین حده ! چون یوزر خیلی زیادی داره ولی بعضی مناطق استثنا سرعت بیشتری دارن
ممنون بابت پاسختون، یعنی من اگه در منطقه ای که تحت پوشش 4g هست باشم سرچ کنم شبکه رو حتی اگه سیم کارتم ۴جی نباشه شبکه رو تو لیست نشون میده و فقط متصل نمیشه درسته؟نقل قول:
Sent from my HUAWEI TIT-AL00 using Tapatalk
اگر گوشیتون 4 جی داشته باشه 4 جی رو پیدا میکنه ولی سیم کارتتون چون 4 جی نیست اجازه نمیده بهش متصل بشیدنقل قول:
سرعت شما هم داغون شده؟
مال من که اومده زیر 1 مگابایت!
مگابایت یا بیت :/نقل قول:
بایت باشه که خوبه .
من تغییری حس نکردم تو سرعت .
دوست عزیز میشه بفرمایید چقدر هزینه کردی واینکه امکان درخواست خرید هم وجود داره؟نقل قول:
برای شما هم امروز نمیشد بسته زد؟ از ساعت 2 ظهر یکی دوساعت نمیشد بسته فعال کرد...:n13:
برای منم اومده زیر 1 مگ. رفتم به پشتیبانی میگم میگه مشکلی در شبکه نداریم. یک طومار براش نوشتم توی این یکماه از مشکلاتم آخرش برگشت گفت سوال دیگه ای ندارید؟نقل قول:
چقدر وقیح و بی خیالند. رامبد و مدیری اینارو گنده میکنن الانم وضعیت به قدری کثیف شده که سرعت داره به DialUp میرسه!
امروز برای من سرعت برگشته به همون 4 مگابایت سابق و مثل این که پیگیری ها یه نتیجه ای داده خدا رو شکر ! انشالله که همین طوری ثابت بمونه :n16:
پ.ن : الان یه عده دیگه دارن به وضعیت من دچار میشن :n29: چه جوریه ؟!
شهر یزد(پارک ازادشهر)
4g:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سرعت دانلود:
3g:
سرعت دانلود:
یعنی برای من که حداکثر سرعت 22 مگابیت اون هم ساعت 4 صبح بوده پیگیری کنم نتیجه میده؟ کلا می تونن پهنای باند رو افزایش بدن ؟
سلام
مودم TP link M7350 رو میشه باند فرکانسش رو روی 2600 گذاشت؟
قابل تتنظیمه؟
برادر مننقل قول:
خودم ایرانسل دارم و میدونم وضعیتش از دو تا اپراتورای دیگه بهتره مجبوری دارم استفاده میکنم چون بهتر ازین دیگه اپراتور نیس اگه بود عوض میکردم
دوم اینکه من تاحالا چندین بسته از مای ایرانسل گرفتم بسته اکتیو نشده برام ولی هزینش کنده شده از موجودیم گاهی اوقات دیدم بسته شبانه گرفتم ساعت 4 دکلارو خاموش کردن انتن پریده در نتیجه پول به بووووق گاو زده شده حالا ما اسمشو دزدی میذاریم شما مثلا بذار صدقع سر ایرانسل
سوم اینکه تمامی شرکتای دولتی و یا خصوصی دنبال خر مرده میگردن به این شرکتا سوخت بدی خدا میدونه چ بلاهایی میارن سر ملت و ملتو تو تنگنا قرار میدن اینو هممون میدونیم پس ما هستیم که باید فشار بیاریم و ازشون کیفیت بخوایم این ما هستیم که میتونیم کشورو به سمت پیشرفت ببریم
سرعت اینترنت درسته چن سال گذشته وضعیت داغونی داشته اما الان که از خواب بیدار شدن بهترین زمانه تا وضعیت از اون سابق ها عوض کنیم
سلامنقل قول:
بله اینترنت LTE موبایل یه به اصطلاح FDD LTE با TD LTE فرق داره
به نظرم باید TD پایدار تر باشه چون مخصوص اینترنت ثابت ساخته شده
باندهای مخابراتی ظاهرا در سرعت تاثیر دارن ولی پینگ رو نمی دونم
برای دیدم باند مخابراتی اگر گوشی سامسونگ داشته باشید فکر کنم بشه فهمید ولی بقیه گوشی ها رو نمی دونم
نه عزیز راه حل تنظیم دستی نداره.نقل قول:
خودش باید سوییچ کنه احتمالا تعداد درصد سیگنالتون توی حالت 2600 پایین بیاد. اگر مطمئنید توی منطقتون 2600 فعاله با تست دانلود شاید بتونید نقطه مد نظرتون رو پیدا کنید.
خرید مودم و ضد حال
یدونه مودم e5186-61a خریدم به خیال اینکه از حالت تجمیع فرکانسی استفاده کنم اما باوجود فعال بودن باند سه و هفت تجمیع حاصل نشد و ما موندیم شوک ( قابل توجه اون دوستی که بر اساس مطالعاتشون می گفتن هر کجا دو تا باند هست تجمیع هم هست )
چند تا تصویر هم از محیطش می زارم
حالت اتصال به باند سه
محتوای مخفی: باند 3
حالت اتصال به باند 7
محتوای مخفی: باند 7
حالت lte advanced یا همون ارتباط به دو باند
توی تنظیماتش میشه باند 44 ( ترکیب 1800 و 2600 ) ( توضیحات داره)
محتوای مخفی: باند 44
اینم داخل مودم که نشون میده در حالت باند 44 تجمیع صورت نگرفته
ca mose: no
اینم یه تست با همون باند 7
محتوای مخفی: تست
و نهایتا پینگ
4224محتوای مخفی: پینگ
یه بسته هفتگی جدید اضافه کرده به اسم اینترنت رومینگ هفتگی . چیه ؟
سلام داداشنقل قول:
مبارك
چند در اومد
مودم تجميع نداره يا منطقه
Sent from my iPhone 6 using Tapatalk by Javad
دقیقا همچین بلایی همیشه سرم میاد ! بعد خرید بسته از ساعت 2 تا 4-5 نسبتا خوب کار میکنه ولی بعدش به محض این که متوجه بشه در حال دانلودم دسترسیم رو به نت قطع میکنه تو اون بسته شبانه ! جالبی قضیه هم این جاست که فقط سر بسته شبانه این طور پیش میاد و گر نه تو همین تایم اگه بخوام با بسته عادی دانلود کنم هیچ مشکلی نیست ...نقل قول:
به همین دلیل میگم دزد هستن ! :n01:
--------------------------------
خطاب به اون دوستی که گفت رسانه ایش کنیم ! ساده ترین مثال تو گوگل همون پیج اولش میتونی کلی نفر پیدا کنی که از کارهای مختلف ایرانسل شکایت داشتن ولی به هیچ جا هم نرسیدن ... هنوز متوجه وضع فعلی نشدی "احتمالا" و گرنه این حرف رو نمیزدی . :n06:
ممنوننقل قول:
ظاهرا منطقه تجمیعش فعال نیست
Sent from my X1 7.0 using Tapatalk
حالا واسه من جالبه که زمان دانلود نامحدود شبانه علی الخصوص بین ساعت 2 تا 5 آنتن مودم تا مرز قطع شدن میره و دوباره زیاد میشه و بعضی وقت ها هم قطع میشه و نمیاد سرعت دانلود هم همینطور. اما همون لحظه نگاه آنتن گوشی که میکنم پر هست بدون نوسان. سرعت دانلود هم خوب و ثابته.نقل قول:
اینها سه چهار ماهی هست که روی دانلود شبانه این فیلم ها رو درمیارن. منم بسته چند ساعته نمیگیرم. صبح که از خواب میشم فقط بسته یک ساعت رو فعال میکنم.
دوستانی که قم هستند اگر جایی تونستن از 4 جی پلاس استفاده کنند بی زحمت موقعیتش رو برام پخ کنند
این مشکل قطع شدن آنتن مربوط به LTE میشه فقط. منم این مشکلو از ساعت 11:30 تا 12 ظهر دارم. آنتن مودم بکل میپره ولی رو حالت 3G درسته.
Sent from my SM-G920F using Tapatalk
من خودم الان8 ساله ایرانسل دارم و میتونم بگم بهترین اپراتور توی ایران هست از هر نظر؛اما یه سری مشکلاتی داره که چه عمدی چه غیر عمدی به ضرر مشترک هست مثلا ساعت 10 شب میزنم بسته 3 ساعته فعال کنه اما فعال نمیشه هر چی صبر میکنی فعال نمیشه یه دفعه میبینی ساعت 5 صبح که خوابی فعال میشه و 3 هزار ناقابل هم میره تو جیب ایرانسل حالا این اسمش دزدی هست یا اشکال سیستمی یا شانس بد ... هرچی که هست به ضرر مشترکه دیگه
مشکل دیگشم باز وقتی داری به صورت عادی با بسته عادی استفاده میکنی همه چی اوکی هست ولی تا همینکه بسته مثلا صبح تا ظهر یا شبانه فعال میکنی هی انتن نوسان میکنه یا دیتا قطع میشه... اینم باز نمیتونم اسمشو چی بزارم:n02:
اما واقعا از نظر پشتیبانی قوی ترین اپراتور هست از نظرم تاحالا هر چی مشکل داشتم کمتر از چند ساعت طول کشیده که پیگیری کردن و بر طرف شده، اما اون سیستم 700 هنوز کلی مشکل داره خیلی افرادی که اونجا هستن شاید خودشون سیم ایرانسل هم نداشتن تاحالا و فقط یه کلاس تئوری اموزشی گذروندن و اومدن استخدام شدن وقتی یه سوال میپرسی اصلا بدون اینکه متوجه بشه یه سری جواب از پیش تعیین شده بهت میدن و اخرشم که کم میاره میگه برات فرم پر کردیم و خلاص:n19:
اما اخر سر بگم از 20 به ایرانسل 18/5 میدم به همراه اول 15 و به رایتل هم 16 میدم:n26: اینا همه نظر و برداشت شخصی هستن.
امروز رفتم سیم کارتم رو عوض کردم و ۴G گرفتم این هم تست از سرعتم لاهیجان. از سرویسم راضی هستم فقط دوستان از وقتی سیم 4G انداختم موقع کار با نت گوشی خیلی داغ میشه دلیلش چیه؟
خوب 4 جی وات بیشتری مصرف می کنه گرم میشه مخصوصا اگر سیگنال ضعیف باشه یا نوسان داشته باشه
نقل قول:من قبلا مصرف ازاد اینترنت برام فعال بود و وقتی بستم تایمش تموم میشد آنتنم به کل میرفت و خودم باید دوباره شبکه انتخاب میکردم تا هزینه نره تو پاچموننقل قول:
ولی وقتی مصرف آزاد اینترنت رو قطع کردم نت خودش قطع میشه و تا حالا هیچ پرش یا قطع شدن اینترنت نداشتم ! البته 2 یا 3 بار فقط از شبانه استفاده کردم ! ولی باز هم این مشکلات هست و به قول سعید خان نمیدونم اسمش رو چی بذارم :دی
منم از سال 87 مشترک ایرانسلم با همین سیم کارتم ! بهترین بوده و هست :n12:
احتمال نداره فیرمور آپدیت بخواد ؟ چرا میره روی باند 44 ؟نقل قول:
اوه , الان فروم ویرپول رو چک کردم نزدیک 300 دلاره . آره ؟؟ حتما کلی هم هزینه بیشتر خورده تا برسه بدستت.
چه میشه کرد . عشق و علاقه است دیگه.
قاعدتا وقتی شما در یک مکان به هر دو باند دسترسی دارین خب فکر کنم این وظیفه گیرنده شما هست که باند هارو ادغام کنه و تبدیل به پلاس کنه، وگرنه فکر نکنم ایرانسل بخواد جلوی ادغام رو بگیره چون چند روز پیش سوال کردم گفتن کافیه هر دو باند در دسترس باشن و گیرنده ساپرت کنه تا به پلاس تبدیل شهنقل قول:
از کی سوال کردید؟نقل قول:
نه عزیز بعد از فعال کردن هر دو باند باید تنظیماتی رو هم اعمال کنند تا ca فعال بشه، شک نکن.
کسی نمیدونه ؟نقل قول:
نه عزیز به فرم ویر ربطی نداره، کلا این چیپ قابلیت تجمیع رو داره، البته عشقم به جنون تبدیل نشده یدونه بی 315 420 هستش من بدون پست و گمرک 500 بابتش دادم 135 دلارنقل قول:
اون باند 44 هم برای api خود مودم هواوی هستش، توی این مودم عدد 40 برای باند هفت و عدد 4 برای باند سه هستش اگر بخواهی حالت ادونسد 3 و 7 رو تجمیع کنه اون دو تا رو جمع می کنی میشه 44، حالا اگر امکان اینکه به هر دو تا وصل بشه حالت ca فعال میشه و اگر امکانش نباشه به یکی از 40 یا 4 وصل میشه، همون باندی که قبلا بوده
الان توی مودم 3372 هم عدد 40 همون باند هفت هستش 03 حالت 4 جی اونلی هست ( عکس زیر)
این ایرانسل فک کنم فهمیده بسته شبانه گرفتم سرعت رو قشنگ رسونده به 100 کیلوبایت رو 4g :n28:
ولی 3g با سرور ترکیه به 2 مگابایت .s هم رسید و دوباره کشید پایین ... یه صبح سرعت پایدار بود بعد دوباره ترکید :n41: گندشون بزنن ...
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] به كدوم باند الان وصل ايننقل قول:
این مشخص نمی کنه به کدوم باند وصله بلکه مشخص می کنه که مودم شما روی حالت تجمیع (lte-advanced) انتخاب شده. طبیعتا وقتی مودم حالت تجمیع رو ساپرت نکنه به یکی از باندهای 4 ( 1800) یا 40 ( 2600) وصل میشه. در واقع به همونی که قبلا وصل بوده می مونه حالا 40 یا 4نقل قول:
داداش برای من ایفون دارم گوشیم هم ساپورته سامسونگ هم داشتم CA NONE میخورهنقل قول:
و قدرت هم فول هست -52
دوتا فرکانس هم هست این قابلیت رو باید خودشون فعال کنن
بله ی سری مای ایرانسل رو شبا قطع میکردننقل قول:
که نتونن بسته شبانه بخرن اررو سرور میداد
:n21:
بايد بسته ها رو زودتر خريد بعد ١٢ مشكل دارهنقل قول:
معمولا
دیشب خوابم برد قبل 2 و نتونستم نت رو تست کنم شبانش رو :n29:
به همین خاطر الان تست کردم این بود نتیجش :
4g که رو 3-4 مگابایت ثابته خدا رو شکر و 3g به 2 مگابایت هم رسید (چیزی که اخرین بار تو همراه اول دیده بودم ) .
تا الان هم نت شبانه رو قطع نکردن که نتونم دانلود کنم ... باید دید در ادامه چی میشه :n16:
---------------------------------------ویراش 1---------------------------------------
خب تو همون مدت یه حرکت ناجوانمردانه زدم با دو تا بسته شبانه و دو تا سیمکارت usim با شبکه های 4g و 3g :n10:
با همون نرم افزاری که @ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] عزیز معرفی کردن ، دو تا نت مختلف 4g و 3g رو ادغام کردم و نتیجه بالا رو گرفتم . (با دو تا 4g جواب نمیداد چون شبکه ایرانسل سرعت هر کدوم رو نصف میکرد )
البته باگ هایی هم داشت نرم افزار مثل استفاده نکردن از یکی از مودم ها که اونم با pause و resume کردن دانلود در idm حل میشد ، فقط 3 بار پیش اومد این مورد و دیگه ندیدم ...
سرعت 4g هم از 3-5 مگابایت نوسان داشت و در تصویر بالا معلومه ، ولی 3g خدا رو شکر پیداری بیشتری داشت .
بازم جا داره تشکر کنم از کمک های دوست عزیز ak313 . :n12: