شما که نباید خودتو با ما مقایسه کنی :31: ، واسه تو 128 روی 2 مگ بستن، واسه یکی مثل من 512 رو روی 544. :31:نقل قول:
خوش به حالت :46:
Printable View
شما که نباید خودتو با ما مقایسه کنی :31: ، واسه تو 128 روی 2 مگ بستن، واسه یکی مثل من 512 رو روی 544. :31:نقل قول:
خوش به حالت :46:
مال من اکو 256 هست ...
نکته ی جالب هم این که روزانه 60 تا ثابت میده!
سلام
من قصد گرفتن اکو 128 دارم میخواستم بدونم میانگین سرعت روزانه و شبانه ان چطوره و ایا ارزش داره بگیرم یا منتظر یک شرکت دیگه باشم چون فقط شاتل در منطقه ما پورت خالی داره
در ضمن برای خرید یک مودم خوب با قیمت حدود 50 تومان هم کمک میخواستم ممنون میشم اگه راهنمایی کنید
این صفحه کی میخواد درست بشه؟کد:my.shatel.ir/
درسته که مشکلی نداره!نقل قول:
عزيزان:
من 128 اكو داشتم كه اين شاتل نامردان استريم رو آورد رو 157 .اين به كنار !
با speedtest.net سرعت دانلود من 12 هست كه بايستي حداقل رو 16 كيلوبت دانلود داشته باشم.درسته؟
speedtest رو کاری نداشته باش از 1لینک مستقیم دانلود کن ببین چند کیلوبایت میندازه.نقل قول:
---------- Post added at 11:40 AM ---------- Previous post was at 11:38 AM ----------
راستش هنوز معلوم نیست باید تا آخر تابستون صبر کرد ولی به نظر من میزارنش چون اگه دانلود شبانه رو حذف کنن که دیگه میشه Eco Office!!نقل قول:
مشکل از مرورگرم بود ببخشیدنقل قول:
کد:http://up.--------.com/Files7/108f1a57b5e242f98e88.JPG
خوب دیگه چی بگم دست من که نیست.:23:نقل قول:
اینا همیجورین هر چی پول کمتر بدی سرعت بیشتر و با کیفیت تر میگیری!:31:
بهتره همه برای دفعه اول اکو 128 بگیرن بعد که دورش تموم شد هرچی دلتون خواست بگیرین چون دوره اول سرعت 128 شبو روز روی 2 مگ یا 512 هست بعداز اون شبا سرعت کم میشه
من کاری با اکو 512 ندارم.100 درصد قطع میکنم.نقل قول:
فقط میخوام بدونم آرت 1 تویه اصفهان سرعتش چنده؟!اگه روی 1 مگ بستند همین رو میگیرم.اگه هم نه که میرم سراغ سرویس 1 مگ پارس آنلاین.
ART1 رو روی 1مگ نمیبندن چون براشون منفعت نداره بخصوص الان که نامحدود کردن:13:نقل قول:
مشهد وضع اینترنتش یا در کل زیرساختش به نسبت شهرهای دیگه خیلی بهتره (به خاطر شرایط زیارتی و گردشی که داره )
نمایندگی شاتل علنا قیمتهای کامل اکو رو لیست کرده:
مشهدیا باید صبح تا شب دور حرم طواف کنن که هرچه نزول نعمته از اون هست :)کد:http://www.parswebsite.com/adsl_ecolist.htm
سلام
الان که محدودیت ترافیک برای آرت برداشته شد با همون سرعت سابق دانلود میده ؟
با 128 من 130k دانلود میکردم در حالیکه 128 باید 16k میبود ! الان چطوریاس ؟!! :13:
صد درصد سرعتش کمتر میشه با نامحدود کردننقل قول:
today test Speed
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شما سرویست چیه؟؟؟؟نقل قول:
نقل قول:
باید قیمت ها رو کم کنند.شاتل بجای کم کردن قیمت ها سرویس هاش رو نامحدود کرد.فکر نکنم سرعتش کم بشه.
در آینده احتمالا جمعه ها هم برای سرویس های اکو نامحدود میشه.:46:
فکر میکنی تو 24 ساعت چند گیگ میتونیم دانلود کنیم؟ ایا کسی کامپیوترش را خاموش خواهد کرد؟شما چه فکر میکنید؟:31:نقل قول:
از جای مطمئنی این خبر رو شنیدی یا اینکه حدسیات خودته؟ :46:نقل قول:
جدا؟؟!نقل قول:
اگه بشه خیلی خوبه .چون میشه 25-30گیگ تو جمعه دان کنیم!!
البته این خبرا بیشتر شبیه شایعه میمونه:46:
شما فکر میکنی تا این حد سرعت برات بزارن تا بتونی 30 گیگ دان کنی؟؟؟؟نقل قول:
بله سرویسم 2مگ هست وظیفشون هست بزارن:5:نقل قول:
الان شبا اسپید من خیلی خوب شده و افت نداره. دوستان 1خورده دید + داشته باشید و + به آینده بنگرید :46:
حدس خودمه.
اما به نظر منطقیه.:دی
شاتل که دلش نمیاد از قیمت ها کم کنه.پس حتما یه چیزی به سرویسهاش اضافه میکنه.:46:
اگه بعد از تابستون دانلود شبانه 2 مگ رو برنداشتن منم دوره بعد 2 مگ میگیرم.نقل قول:
اها اکو 2مگ داری :46:حساب کردم شد 19 گیگ در 24 ساعت:31:یه چیز دیگه با یه کپی کارت دانشجویی از کسی دیگه میدن یا نه؟ سخت که نمیگیرن؟نقل قول:
یکی از بچه ها زنگ زده بهش گفتن شیراز نامحدود نشده ارت..:13:
ما که هنوز اندر خم اکو 512 با دانلود 60 هستیم!!
امروز ترافیک نامحدود برای سرویس های ART تو کنترل پنلم لحاظ شد.
چه خبرا از شاتل؟
دارید میسوزید و میسازید؟؟!:31:
من یه15, 20 روزی نبودم درگیر عوض کردن isp بودم!
ولی واقعا چقدر آدم لذت میبره از دست این شاتل لعنتی خلاص میشه!:46:
راستی این 3گیگ رایگان رو کسی تونست تموم کنه؟
من که تازه حدود 1ونیم گیگ مصرف کرده بودم و نزدیکای تموم شدن مدت اکانتم بود و بدون اینکه پول بدم اکانتم رو ریست کردن.
و یهو دیدم 150 مگ از 3گیگ ترافیک جدید مصرف شده!
یادمه موقعی که می خواستم اینترنتی پرداخت کنم کلی به یارو التماس کردم که یه لحظه برام وصل کنه تا پرداخت کنم!
ولی الان چون یک و نیم گیگ مونده بود با محبت شده بودن!:27:
بعدشم مگه فقط سروی های آرت نیستن که خود به خود ریست میشن؟؟!!
خلاصه منم زنگ زدم گفتم دیگه پورت و اینا رو جمش کنید که داره حالم ازتون بهم میخوره!:13:
بعد 4, 5 روز پورت رو برداشتن و یه اکانت 128 سه ماهه از صبا گرفتم که 2 روز بعد برام وصل کرد!
الانم فعلا دارم باهاش حال میکنم چون از هر نظر که فکر میکنم صبا نفعش برام بیشتره. از نظر سرعت شب و روز ،پینگ ، قیمت ،دانلود شبانه!
درضمن down stream هم روی 2048 بسته شده! و این چند شبه حدود 1,5 تا 2,5 گیگ توی شبانه دانلود کردم!
اینم تست سرعت که چند ساعت پیش گرفتم!
پینگ و سرعت هر دو رو حال کنید!
از همینجا صریحا اعلام میکنم هرکی از شاتل میتونه بیاد بیرون ولی بمونه بدجور ضرر کرده!:20:
اینم مال الان:
شما کدوم شهرید؟؟؟نقل قول:
قم هستند دیگه!نقل قول:
البته شاتل 1هفته ای میشه که خوب شده (بجز پینگش که هنوز 240 مونده)
ندیدم محل سکونتو :20:نقل قول:
اخه سرویسم 128 بود که روی 512 بسته بودن حالا کردنش 256 !!!
حالا از این شاتل بیام بیرون یا از شاتل سرعت بالا تر بگیرم ؟؟؟؟؟؟؟
نقل قول:
والا منم قم هستم نمیدونم برم صبانت بگیرم یا همین شاتل بمونم
تو از کدوم نمایندگیش گرفتی؟
میترسم بگیرم بم همون 128 رو بدن باسرعت 16 اونوقته که ................
حلا موندم برم 2مگ از شاتل بگیرم اگه بده یا اینکه برم صبانت 128بگیرم تا شاید 2 مگ ببنده
میگم عجب داستان قشنگی دارم ما ایرانیا
میریم 128 میگیریم برامون 2مگ میبندن
یکی میره 512میگیره سرعتش مثل 128هست
کلا خیلی خنده داره
ترافیکم نداریم
با 2مگ سرعت تو ماه میشه 3گیگ دان کرد واقعا باید به خودمون بخندیم
فقط من تو یه چیزی موندم اینکه شاتل به چه مجوزی میتونه سرعت کسی رو کم کنه
من میرم 128 میگیرم و برام 512میبنده تا اینجاش خوبه و باید اینجور باشه چون من از نماینگیش با این سرعت گرفتم
بعد از اینکه دانلودها زیاد شد میان سرعت رو کم میکنن
به چه اجازه ای؟
البته برای منو هنوز کم نکرن ولی هر شب میترسم که کم کنن و....
اجازه نمیخواد که...نقل قول:
اگه سرعتت رو 1 بیت از 128 پایینتر بیارن مجوز میخوان، نه اینکه از 512 ببرن روی 128.
اگه واسه چیزی مجوز بخوان واسه بستن 128 روی 512 هستش.
:46:
:31:
اینو تازه توی پروفایلم گذاشتند
نقل قول:
دایه من زنگ زدم مخابرات عماریاسر گفتند که برای قم مخابرات 512 نامحدود میده! گفتند اگر از گردن کلفت ها نامه بیاری بهت یه مگ و دو مگ هم می دیم! یه آقایی هست به اسم عباسی توی ساختمون مخابرات عماریاسر طبقه 4 شما باید ایشون رو قانع کنی که اینترنت 1 مگ نیاز داری نامه هم براش ببری اون موقع هست که بهت 1 مگ حتی 2 مگ میدن!
قیمت 1 مگ نامحدود هست ماهی 39 هزار تومن سرعت دانلودش هم بین 100 تا 125 هست
قیمت 512 نامحدود هست 21 هزار تومن اینم سرعت دانلودش بین 50 تا 65 هست
اینم بهت بگم که من جرات نکردم هنوز برم بگیرم برای اینکه مخابرات تازه اومده و می گن اگر یهو قطع اینا بشه پشتیبانی قوی نداره که بتونند کار رو درست و زود راه بندازند! راستیتش هنوز هم معلوم نیست که پینگ و قطعیش زیاد هست یا نه!
سرعتش تضمین شدست و کمتر نمیده! ارزون هم هست اگر اون دوتا ابهام هم حل بشه باید با کله رفت سراغ مخابرات
من مرکز عماریاسر هستم قبلا صبا بودم الان شاتلم صبا سرعت روزانه اش عالیه سرعت دانلودش 120 هست ولی سرعت شبانه اش افتضاحه و باید کلعدم حسابش کنی! سرعت شبانه شاتل بعضی مواقع افتضاح میشه ولی در کل بیشتر از صبانت میشه روش حساب باز کرد
ساعت 01:21 بامدادنقل قول:
این یه تست سرعت دانلود,
شاتل این قدر ها هم بدنیست که این جوری لعنتش میکنین:13:
شما هم اگه تونستی یه تست از IDM بزار.
سلام
دوستان ببخشید یعنی هیچ کسی با v p .... مشکلی نداره آخه وقتی کانکت میکنه اصلا دیگه اینترنت کار نمیکنه مال کسی دیگری هم این مشکل را داره
آخه خیلی از سایتها ip ایران را بستن و بدون وی پی .... نمیشه کار کرد
میتونیم این مشکل را با شاتل گزارش دهیم و مشکلی پیش نمیاد در این مورد ؟
ممنون
خداحافظ