باطریشو داری؟نقل قول:
اگر داری سلولاشو بخر عوض کن
---------- Post added at 07:44 PM ---------- Previous post was at 07:40 PM ----------
core i5 520 این مدلها نسل قدیم استنقل قول:
core i5 2410 این مدلها جدید است.
Core i7-2630QM
Core i7-720QM
Printable View
باطریشو داری؟نقل قول:
اگر داری سلولاشو بخر عوض کن
---------- Post added at 07:44 PM ---------- Previous post was at 07:40 PM ----------
core i5 520 این مدلها نسل قدیم استنقل قول:
core i5 2410 این مدلها جدید است.
Core i7-2630QM
Core i7-720QM
دوستان من os لپ تاپم رو عوض کردم و همونطور که انتظار داشتم،فانکشن کی ها از کار افتادن.درایورهای مدل لپ تاپم رو پیدا کردم اما نتونستم دقیق بفهمم کدوم رو باید دانلود کنم.ممنون میشم راهنمایی بفرمایید.نقل قول:
کد:http://esupport.sony.com/US/perl/swu-list.pl?mdl=VGNCS230J
هیچکی نیست جواب ما رو بده؟ آگه ویندوزمو آپدیت کنم درست میشه؟اخه خیلی وقته آپدیت نکردمشنقل قول:
مال من هم وایو است.ویندوزش هم اورجینال بود آپدیت هم بود.بعد از تقریبا 3 سال ویندوزش همینطور شده بود.در نهایت مجبور شدم ویندوز رو عوض کنم.نقل قول:
مدتی است که نور ال سی دی ام کم یا زیاد نمیشه انگار فایلش پاک شده کسی میتونه کنه -----دل 1310 ----
با سلام و خسته نباشد خدمت دوستان
توربو مد CPU لپتابم فعال نمی شه.
من یه لپتاپ HP 2300 دارم که ویندوز Ultimate SP1 7 روش نصبه . cpu هم Core i7 720 هست. ولی هنگام نصب درایور توربو مد این پیغام نمایش داده میشه:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
درایور رو هم از سایت HP دانلود کردم.
با برنامه اورست مشخصات CPU رو نگاه کردم نوشته بود که حالت توربو داره و فعال هست. اما فرکانس CPU از 1.6 بیشتر نمیشه.(باید تا 2.7 بره!)
برای نصبش باید چیکار کنم؟
مشکل از سلول نیست باید برد عوض شه , حالا کسی از عزیزان جایی رو سراغ ندارند که بتونند باتری رو گیر بیارند
سلام دوستان
مشکل من حل نشد و USB هام همه از کار می افتند و not recognized اونم بدون وصل بودن هیچ چیزی میاد
خواهشا کمک کنید
ممنون
نقل قول:
کسی نیست جواب ما رو بده
سلام دوستان
یه لپ تاپ مدل 3150 HP Pavilion DV6 دارم !
صفحه کلید لپ تاپم نور نداره !
تو تاریکی اصلا نمی تونم تایپ کنم !
کلا این مدل کیبوردش نور نداره با فقط مال من اینجوریه ؟