نمیدونم . خب با وایرلس وصل شو . از این وایرلس usb ها بگیر زیاد هم گرون نیست .نقل قول:
Printable View
نمیدونم . خب با وایرلس وصل شو . از این وایرلس usb ها بگیر زیاد هم گرون نیست .نقل قول:
کابل لن تا 100 متر هم جواب میدهنقل قول:
کابل های آماده طولشون زیاد نیست ولی میتونی کابل رو با طول دلخواه سفارش بدی برات سوکت بزنن (کابل رو هم متری 500 یا بیشتر میفروشن)
یعنی ۱۵ متری یا بیشتر نداریم؟نقل قول:
سلام....دوستان دانشمند و صاحب نظر لطفا یه کمک فکری هم به من درمونده بکنید..!!:sad:
من دو سه ماهیه که اعتباریه 128 ایرانسل برداشتم...در کل راضیم ولی سرعت دانلودش برام کمه ونمیتونم فایلهای سنگین باهاش دانلود کنم!!
حالا دوستان راهنمایی کنند که چجوری میتونم سرعت 512 بردارم با توجه به این موضوع که هیچ مدرک قابل ارایه از جمله کارت دانشجویی،نامه از شرکتی چیزی...و ازین قبیل مدارک مورد نیاز ندارم!!
ممنون میشم یه راه حسابی جلوی پام بزارین
نقل قول:'گفتم که نمی دونم :31: ولی ظاهراً میشه هر متری بخوای بگیری (پست بالا) .نقل قول:
تنها راهش اینه که نامه جور کنی. بعدشم مگه میشه نتونی جور کنی ... بابا بالاخره یه فامیلی دوستی چیزی که شرکت داشته باشه یا سازمانی موسسه ای جایی کار کنه .... اگر واقعا نداشته باشی دو راه می مونه .. من شنیدم بعضی شرکت ها هستن یه پولی می گیرن و نامه می دن که من نمی شناسم جایی رو ... یا اینکه بری جلوی مجلس یه پیت نفت بریزی رو خودت بگی قانون رو عوض کنن!!! :46:نقل قول:
برو هرچقدر که نیازت هست از بیرون کابل بخر و بگو برات سرش سوکت وصل کنند.تا 100 متر هم خیالت راحت.بسته به نوع کابل و محیط استفاده میتونی تو متراژ بیشتر هم استفاده کنینقل قول:
وقتی با مودم دوستم تست کردم دیدم که مودم تو اتاقم اصلا آنتن نمیده آیا میشه مودم رو تو یه اتاق دیگه که حدود ۱۵ متر از اتاقم فاصله داره بذارم و با سیم لن به سیستمم وصل کنم؟
نه هنوز.نقل قول:
مودم جیبی مگه اومده؟
مشخصات مودمی رو گفتم که مبین نت میده.
این ایرانسل کارش خیلی جالب هست.توی منظقه قرمز هم تمام چراغ های مودم روشن هست!!!
emshab mal man ghati akrde ta 300 ta ham mire 2mb hast :))
نقل قول:
آشنا که دارم! نامه را باید به نام من بگیره یا خودش؟ اگه نامه را به نام من گرفت پیگیری نمیکنن که من کارمند اون شرکتم یا نه؟
دوست ندارم برا اون دردسر بشه وبعدا خجالتشو بکشم!؟
نامه یا کارت دانشجویی حتما باید به نام صاحب حساب وایمکس باشه یا فرقی نداره به نام کی باشه؟
ممنون میشم جواب بدی