دقیقا منم داشتم به همین فکر میکردم!نقل قول:
تازه 74 نفر تو احتصاصی جلوی اینن!
چه خوبه تو مجله آزمون درصدای نفرات برترو نمی زنن!وگرنه هر دفعه کی میخواس این چونه های مارو جمع کنه!:31:
Printable View
دقیقا منم داشتم به همین فکر میکردم!نقل قول:
تازه 74 نفر تو احتصاصی جلوی اینن!
چه خوبه تو مجله آزمون درصدای نفرات برترو نمی زنن!وگرنه هر دفعه کی میخواس این چونه های مارو جمع کنه!:31:
یکم بهتر بود ولی توقعم رو برآورده نکرد:13:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام دوستان
میخوام بدونم رشته هایی که همه رشته ها ( ریاضی، تجربی و انسانی) میتونم انتخاب کنن کدوم رشته هاست؟ مثلا کسی که پیش ریاضی خونده میتونه مثلا در رشته های انتخابیش، ادبیات فارسی رو انتخاب کنه؟
...
---------- Post added at 10:53 PM ---------- Previous post was at 10:50 PM ----------
اینم کارنامه من .خیلی خوشحالم.البته می دونم که 5000 خوشحالی نداره.:31:اما از پیشرفت 200 تایی که کردم خوشحالم و مطمئن شدم حتما و حتما تو دوران طلایی میتونم ترازم رو از این بیشترش کنم.:11:
پ.ن:(تازه این آزمون وقت واسه زبان انگلیسی و شیمی کم آوردم وگر نه بیشتر از این هم میتونستم بشم):27:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
رشته هایی مثل تربیت بدنی.حسابداری.مددکاری.مدیر ت.اقتصاد.روانشناسی جزو رشته های شناور هستن.نقل قول:
میخوام بدونم رشته هایی که همه رشته ها ( ریاضی، تجربی و انسانی) میتونم انتخاب کنن کدوم رشته هاست؟ مثلا کسی که پیش ریاضی خونده میتونه مثلا در رشته های انتخابیش، ادبیات فارسی رو انتخاب کنه؟
ولی ادبیات فارسی مختص رشته ی انسانیه.
سلامنقل قول:
خیلی ممنون ولی میشه منبع موثقی برای این صحبتتون بیارید؟! من در یک سایت دیدم که ادبیات و زبان فارسی رو هم جزو این رشته ها به حساب اورده بود ولی الان لینکش رو پیدا نمی کنم!
من نمیتونم ببینم یه جا دیگه اپ میکنی؟:11:نقل قول:
من الان کتاب آشنایی با رشته های سازمان سنجشو نگاه کردم اینطوری نوشته بود.نقل قول:
میشه منبع موثقی برای این صحبتتون بیارید؟!
سلام
اگه کسی یک لیسانس از دانشگاه ازاد داشته باشه میتونه دوباره لیسانس دیگه ای از دانشگاه ازاد بگیره؟
نقل قول:
کاملا طبيعيه دوست عزيز حتما خيلي خسته اي ، بي حوصله اي ، حال ديدن کتاب رو هم نداري ، از تست بدت مياد ، مي دونم:46: ، درکت مي کنم واقعا سخته ولي مي دوني 3 ماه و نيم بيشتر نمونده ، 12 سال درس خوندي اين 3.5 ماه هم روش ، عوضش به اين فکر کن که اگه الان بکوب بخوني ، فردا که دانشگاه در اومدي ديگه راحتي و از زندگيت لذتش و مي بري. مي دونم سخته ولي ميشه ، حتما ميشه:10: