راه برگشت نداره آپدیت بشه دیگه شده دیگه .نقل قول:
اگه Adsl داری یا از نرم افزار 100mb نوکیا به اسم ovi sute استفاده کن و یا از نوکیا آپدیتر 35 mb
Printable View
راه برگشت نداره آپدیت بشه دیگه شده دیگه .نقل قول:
اگه Adsl داری یا از نرم افزار 100mb نوکیا به اسم ovi sute استفاده کن و یا از نوکیا آپدیتر 35 mb
بچه ها لینک سایتی هست که هر بار نوکیا 5800 اپدیدت میاد ادم بره اونجا بخونه ببینه چی اضافه شده یا فیکس شده؟؟؟
تو صفحه های گذشته دوستان چند بار گذاشته بودند مربوط به همون روزهای اول انتشار نسخه جدید میشهنقل قول:
سلام
یه گوشی 5800 دارم بعد از نصب چند برنامه گوشی خاموش شد و دیگه بالا نمیاد باید چیکار کنم کمکم کنید مرسی
یه سوال ساده !!! باطری گوشی تموم نشده ؟
گوشی رو مستر ریست کن درست میشه !
بچه ها من در مورد باتری این گوشی بعد مدت ها تلاش :31: ( بدون شوخی خیلی دنبالش بودم ) به این نتیجه رسیدم که :
باتری هایی که روی این گوشی هست دو نوع هست که فقط از شکلشون میشه تشخیصشون داد .
یکی که مثل باتری خودم شکلش تو رفته هست
یکی هم که کاملا معمولیه
( اصلا براتون مهم نباشه پشتش زده باشه ساخت چین یا کره ، مهم فرقی بود که من گفتم )
باتری های تو رفته شارژشون خیلی کمتر میره
و نکته جالبی هم که دارن خیلی زود تر شارژ میشن
باتری های تو رفته حدود 1 ساعت شارژ میشن ولی باتری های معمولی 1.5 ساعت شارژ میشن
اگه شما مقدار میلی آمپر باتری رو بر میلی آمپر شارژر تقسیم کنین میبینین که باتری باید حدود 1 ساعت و نیم شارژ بشه نه 1 ساعت .
من یه تست هم تو فیلم از این دو تا باتری گرفتم که الان خدمتتون میگم
نور صفحه وسط بود ، صدا هم وسط و پروفایل گوشی جنرال
فیلمی هم که دیدم دقیقا یکی بود
باتری تو رفته دقیقا ، 2 ساعتو 40 دقیقه رفت ولی باتری معمولی 4 ساعتو 20 دقیقه رفت ! :18:
یه چیز جالب دیگه اینکه شارژ باتری تو رفته وقتی خط اول تموم شد ، خط های دیگه هم خیلی خیلی زود تموم میشن ، ( یعنی بعضی وقتا اگه یه کار مثل فیلم دادن باهاش انجام بدین میبینین از 7 خط شد نصفه ، در این حد زود تموم میشه ! ) ولی باتری معمولی کم شدن خطاش عادی هست
--------------------------------------------
اینم از نتیجه تست ما
حالا من اگه شد گوشی رو تو حالت آفلاین با هندزفری برای موزیک میزارم ببینم اون 35 ساعت که تو سایت نوشته چه اندازه واقیه
-------------------------
خلاصه الان که توی همه ی جعبه ها از این باتری های تو رفته هست و دیگه فکر نکنم اصلا از اونا گیر نیاد
مگه اینکه که بتونین از یه جا جداگانه بخرین یا اینکه خوش شانس باشین باتری که روی گوشیتون بوده از اون خوبا باشه
---------------
با تشکر
:11:
مطمئنی که باطری اصله؟ یعنی از بیخ دارن اینجوری باطری روشون میزارن؟ :دی
اون هولوگرام هست که روی باطریه، وقتطی باطری رو مورب میکنی اطرافش نقطه ها رو نشون میده؟
آره اصله اصله ( دیگه این چند وقته این قد تو این کارا بودم ، استاد شدم واسه خودم :31:نقل قول:
باتری هم فکر میکردم فقط اونی که دسته خودمه این جوریه ولی بعد نیم ساعت جرو بحث با نمایندگی اصلی نوکیا رفت یه باتری دیگه از توی یه جعبه آک برام اورد که اونم همین جوری تو رفته بود !
خوبه باطری من معمولیه :دی
لولو باطری ها رو گاز زده یکم تو رفته :18:
:دی
سلام دوستان
من بعد از حدود 1 ماه کلنجار رفتن با خودم وگوشی!بی خیال این آپدیت شدم و همنو ن غار نشینی میگذرونیم:34: :24:
---------------------------------------------------------------------------------------------------
حال چند سوال:(عذر میخوام اینجا میگم اگه جاش نیست بببخشید)
1.بهترین نوع power mp3 کسی داره بزاره یا لینکی معرفی کنید؟
2. چطور از شر این ریال پلییر راحت شم مخصوصا لست واچ هاش ؟
3.نرم افزاری یا راهی هست که بشه واسه نت هایی که مینویسی قفل گذاشت؟
4.رم خوب از کجا گیر بیارم ونشانش چیست ؟16 گیگ
5.ای رو برای بار چندم میپرسم کسی جواب نداد :وقتی فون مموری رو اسکن میکنی تو قسمت other مینویسه 50 مگ پر این 50 مگ کجاست ؟میشه دیدش؟چطور میشه پاکش کرد؟اگه فون مموری رو پاک کنم(فرمت)اون بازی های اولیه خودش(ماشین و توپه)
وبرنامه هاشو برگردونم؟یا لینکی چیزی واسه دانلود باشه؟