..........................
Printable View
..........................
چند بار ديدمش...[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نظرتون در مورد بلايي كه سر چراغهاي عقب آورده چيه؟
وضعيت تعميراتي دينامهاي ديگه، بخصوص دينام پژو و سمند خيلي مشكل و پر هزينه است و معمولا وقتي دو قطعه اصلي اون خراب بشه ، اونقدر هزينه تعمير بالا ميره كه خريدن يه دينام نو به صرفه است تا تعمير قبلي.فكر كنم بهترين كار همون دينام كاپريس مدل بالا باشه.برنامه هايي روي رادياتور بخاري( آمريكايي) انجام دادم كه نتيجه اون رو بزودي براتون ميگم!!
......................
با کمال احترام برای سلیقه صاحب خودرو و اینکه باید بگم خودرو برای ایشون هست و ایشون هم اختیار اموالشونو دارن که به هر نحوی دوست دارن ازش استفاده کنند.
اما نظر شخصی خودم؛هیچی فابریک نمیشه مگر اینکه یه فیس لیفت حرفه ای و اساسی پیاده بشه.
مثل همون کامارو 76 که در قائمشهر توسط آقای شاهانی مقدم استاد اتومکانیک دانشگاه صنعتی نوشیروان بابل و عضو فدراسیون اتومبیلرانی یه فیس لیفت اساسی شده.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
از شيشه و سپر عقب معلومه 75 ،76 يا 77 بوده اما چه فرقي ميكنه...اصل اينه كه گند زده به هرچي اصالت و زيبايي طراحي اصلي ماشين.وقتي يه عده جوگير تازه به دوران رسيده ،وارد دنياي آمريكايي بشن، نتيجه بهتر از اين نيست..................يه زماني من هم براي كامارو دنبال دينام آمپر بالا بودم كه در نهايت به دينام كاديلاك 100 آمپري رسيدم. البته كمي حجيمتر از نمونه 65 آمپر خودش بود و با كمي دستكاري ميشد سوارش كرد، كه ديگه كار به اونجا نرسيد...الان يه دينام 90 آمپري استام صنعت براي پژو حدود 150 هزار تومان به بالا در مياد كه با توجه به دردسرهاي اون چندان به صرفه نيست مگر ديگه از روي ناچاري باشه.من ترجيح ميدم از دينام آمريكايي كه به باز و بسته كردن و تعميراتش آشنا هستم ، استفاده كنم تا مال يه ماشيني مثل پژو كه اكثرا روي خود پژو و سمند ها هم خرج ميتراشن..
.....................
بابا صد رحمت به همون کاماروهه برادرها! :n06: شاهکار ابن دوستمون رو که احتمالا تو همین سایت دیدید :n19: کاش خدا پول اینها رو به ما میداد....نمی دونم می خواسته سمند رو مفتخر کنه یا کامارو رو خوار و خفیف؟
این عکس رو دیشب گرفتم
ببخشید اگه کیفیت پایینه
واقعا ماشین زیبا و تمیزی بود
خب ادامه بحث صافکاری رو پیش بگیریم.
به نظرتون با توجه به اینکه بدنه ماشین من نسبتا اوضاع خوبی داره میتونم با لوازم سرد خودم شروع به صافکردن بکنم؟
.......................