منم امروز ثبت نام کردم فن آا احتمالا 4-5 روز دیگه وصل میشه
Printable View
منم امروز ثبت نام کردم فن آا احتمالا 4-5 روز دیگه وصل میشه
سلام دوستان من از چند روز دیگه از پارس میخوام بکنم بیام فن آوا ۳ تا سوال داشتم لطفا جواب بدین:
۱ _ این طرح ۳ ماهه با حجم ترافیک ۳ گیگ رایگان که تو سایت زده واسه تهران و کرج چه جوریه شب رایگان داره و آیا هزینه نصب و رانژه رایگان هست?? ( من کرج هستم )
۲ _ طرح ۱ مگ با ترافیک ۳ گیگ ماهیانه به قیمت 18:300 تومان کلا چه جوریه سرعت دانلود روز و تایم رایگان چنده ? شبی ۲ الی ۳ گیگ میشه دانلود کرد??
۳ _ به نظر شما شبانه فن آوا تا چند ماه دیگه قابل ارائه میباشد?? آیا به ویروس پارس و صبا دچار نمیشه??
ارسال با Asus MeMOPaD با تاپاتالک
نقل قول:
سوال اول رو نمیدونم چون مشهد هستم ، ولی سوال دوم من دقیقن همین طرح رو دارم سرعت روزانه رو اگر خطتتون جواب بده تا 6 مگ یا 4 مگ باز میذارن براتون ولی مال من بیشتر از 1.5 نمی کشه حتی با تعویض سیم کشی هم فایده نداشت :n03: ، شبانه هم بله همون حدود 2 تا 3 گیگ میشه گرفت
سوال سوم واقعن با خداست امیدوارم این اتفاق نیفته ولی خب من و شما که برای شبانه اومدیم دیگران هم دارن میان امیدوارم این اتفاق نیفته که دیگه واقعن بدبخت میشیم
شما کدوم مرکز مخابراتی فن آوا دارید؟خوب هست وضعیت،پیج باز کنی و..؟نقل قول:
سلام دوستان کرجی و تهرانی که این سرویس رو گرفتن لطفا راهنمایی کنند ( من کرج هستم )
این طرح ۳ ماهه با حجم ترافیک ۳ گیگ رایگان که تو سایت زده واسه تهران و کرج چه جوریه شب رایگان داره و آیا هزینه نصب و رانژه رایگان هست?? ( من کرج هستم )
ارسال با Asus MeMOPaD با تاپاتالک
خیلی ببخشید مگه مغز خر خورد یا خره بلانصبت جمع که 3 ماه رایگان اونم با شبانه بده همه بشینن مفت مفت دانلود کنن!از همه زرنگتر هستند فقط برای جذب مشتری 3 ماه 3 گیگ بدون شبانه میدن شبانه داره ها جلوش NF نوشته اگر شبانه مفت بود الان کل کاربرهای که شبانه دیگه ندارن میومدن اینجا کلی تعریف که فن اوا شبانه رایگان میده ولی اون های دیگه شبانه رو حذف کردن جای مفت باشه ملت نریزن اونجا؟نقل قول:
پینگش از ساعت 15 تا 24 بده بازی آنلاین تعطیل
دوستان شما هم سایت که SSL هست دیر باز میشه مثل Gmail ؟ یا سراسری هست چون بیشتر اوقات برای من می نویسه SSL Error
نه درست باز میشه :n01:نقل قول:
دوستان مصرف دانلود شبانمون رو چطور تنظیم کنیم که محدود نشیم؟
مثلا یه شب در میون خوبه؟