میشه بپرسم شما رو چه حسابی میگین اون عکس فوتوشاپه ؟! :eh:نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
میشه بپرسم شما رو چه حسابی میگین اون عکس فوتوشاپه ؟! :eh:نقل قول:
طبق شنیده ها ورژن جدید ستمگر هفته ی آینده پخش میشه . منبع : یکی از مدیران رادیو جوان
سعی میکنم بزودی اونها رو هم آماده کنمنقل قول:
این هم آهنگ اسپانیایی - [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
توضیح : این آهنگ رو وقتی با محسن یگانه رفیق صمیمی بودن (سال 84) همین جوری واسه تنوع ساختن و قرار نبود اصلا پخش بشه که متاسفانه مثل اکثر آهنگها توسط اطرافیان چاوشی لو رفت
اولویت با زیرصداها بود تو این ترک. سعی میکنم بزودی ورژن موزیک بی کلام رو بزارمنقل قول:
آهنگ جدید محسن چاوشی و سینا حجازی به نام خلیج ایرانی
آهنگساز و تنظیم کننده : محسن چاوشی
ترانه قسمت اجرا شده توسط محسن چاوشی : حسین صفا
ترانه قسمت اجرا شده توسط سینا حجازی : سینا حجازی
میکس و مسترینگ : امیر جمال فرد
ضبط در استدیو 103
نکته ی مهم این اثر : ملودی تیتراژ "زندگی+تحصیلات عالی" از ابتدا برای همین آهنگ بوده و محسن چاوشی تحت فشار رسانه ی به ظاهر ملی مجبور بود سریعا کاری را تحویل این برنامه دهد تا دیگر انتظار 5 ساله ی مخاطبان برای شنیدن سیزده به اتمام رسد!
نقل قول:
سلام دوستای عزیزم
درباره انتشار این قطعه چند نکته لازم به ذکره
قرار بود این قطعه زمانی منتشر بشه که شایعه تغییر نام خلیج فارس مطرح شده بود.اما به دلایلی که گفتنشون فایده ای نداره محسن چاوشی مجبور شداین کار رو با ترانه ئ دیگه ای منتشر کنه که یک سری از دوستان بدون اینکه در جریان این وقایع باشن ،کم لطفی کردن و کار به حاشیه کشیده شد.
حالا این قطعه رو با محتوای اصلیش تقدیمتون می کنیم.امیدوارم دوسش داشته باشین
سینا حجازی
شرح تکراری بودن ملودی این اثر همین است و بس!نقل قول:
لذت ببرید و قضاوت نکنید، هر کاری دلیل محکم پشتشه برای همین پخش میشه
ایمان قیاسی
متن آهنگ :
تیغیم و می برّیم ، رعـدیم و می غرّیم
ما فریادمون پشت ، کوه رو تکون میده
از جار و جنجالِ ، دشـمـن نمـیـترسیم
این خاک خیلی از ، این بازی ها دیده
خون عزیزامون ، دریاست ای دنیا
طوفان ترین دریا ، با ماست ای دنیا
سبـــز و سفیـد و سرخ ، آبــــاد و آزاده
تا هست این پرچم ، بـالاست ای دنیا
خـلـیــــج ایــرانـــــی ، آبـــــــــــیِ آزاده
یـه مـلـت عـاشـق ، پشت تو وایستاده
بــرای داشتــن تـو ، دنـیـا اگه جمع شه
فکر کن اجازه بدیم ، یه مو ازت کم شه
هر آدمی تو دنیا ، یه تیکه خاک مال اونه
عاشقِ آب و خاکشه ، خاک مـن ایــرونه
کــوچـولو جلـو تــر نیـا ، ایــن گــربــه بــی رقـیـبـــه
ایـن گـربه استخرش ، واسه تو زیادی عمیــــقـــــه
ماها دستامون تو دست همه ، شما دستاتون تو نفته
کــوچـولـو شیـطــونی بسـه دیگه ، انگـاری یادتون رفته
ایــن گـربـه خوابه ولـی ، اگــه بیــدار شـه می غـــره
شیطونی کنی یهوی دیدی ، گوشتـونـو مــی بــــره
خـلـیــــج ایــرانـــــی ، آبـــــــــــیِ آزاده
یـه مـلـت عـاشـق ، پشت تو وایستاده
بــرای داشتــن تـو ، دنـیـا اگه جمع شه
فکر کن اجازه بدیم ، یه مو ازت کم شه
در ضمن این روزها با بعضی از تراک های آلبوم جدید آقای محسن چاوشی (بنام : من خود آن سیزدهم) ؛ ارتباط احساسی دارم و خیلی خوشحالم که او سراغ این شعرهای درجه یک رفته ... به خودش و همکارانش بخاطر جسارت و نوگرایی و زحماتشان تبریک می گویم . تنظیم های خوب ؛ ملودی های معقول و فضای امیدوارکننده ی این آلبوم خیلی خوشحالم کرد ؛ خانمها و آقایان معترض که مرتب می گویند صدای چاوشی صدای چاوشی... دقت کنند که صدای محسن چاوشی را باید از منظر بدعت در نحوه ی بیان مطالب و احساسات گوش کرد ! شما در صدای او اگر دنبال وسعت و تحریر و ادوات و ... اینگونه معیارها هستید در اشتباهید این را عرض کردم چون خیلی از کسانی که نمی توانند با این صدا ارتباط برقرار کنند مرتب به من می گویند که چرا از خواندن او دفاع می کنم؟! دوستان ! موسیقی در کل ؛ یک وسیله است برای خوش حال تر شدن و بهتر شدن و در یک کلام : خدایی تر شدن ما ... اگر صدایی و موزیکی از خوبی ها دورمان می کند گوش ندهیم ! قضاوتش و صلاحیتش (به شرط انصاف) فقط با خودمان است ! سالها پیش یک روز رفته بودم به حرم حضرت معصومه "س" یک نفر دست مرا گرفته بود و ول نمی کرد که آقا این دلقک که شما خوانده اید حرام است و شما چرا خواندید؟ گفتم اگر شما با شنیدن این ترانه از خدا دور شده و بد حال می شوید خواهش می کنم گوش نکنید من وقتی این را خواندم هدفی داشتم و خیلی هم از مردم فیدبک مثبت گرفتم ولی توقع ندارم صد در صد جواب بدهد! یک نمونه اش هم خود شما هستید . من اصلا بحثی در این مورد ندارم ولی قبول هم ندارم شما بجای دیگران قضاوت کنید و به اصطلاح ؛ فتوای کلی برای همه بدهید... بهرحال اینها سلیقه است ؛ چاوشی یک طعم خاصی است که ممکن است همه بصورت فراگیرخوششان نیاید ولی یک عده هم خیلی دوست دارند مهم این است که در آثارش حرفهای خوبی بزند که دارد میزند پس باید حمایت شود تا بیشتر با او ارتباط برقرار کنند. مجددا ظهور و پیشرفت استعدادهایی مثل او و محسن یگانه و رضا صادقی و ... را در موسیقی پاپ داخل کشور به همگان تبریک میگویم و امیدوارم این دوستان هر روز خودشان را در عرصه های فنی و خصوصا فرهنگی بیشتر تقویت کنند و بدانند اقبال مردم فقط اقبال نیست بلکه مسئولیتی است بزرگ که آنها چه بخواهند و چه نخواهند بر دوششان نهاده شده است.
نسخه جدید سایت رسمی محسن چاوشی به نشانی www.mohsenchavoshi.net افتتاح شد.
کاربران میتوانند بعد از وارد شدن به این آدرس با اسکرول ماوس خودشان بخش های متنوع موجود را مشاهده کنند
و سپس در انتهای صفحه با زدن دکمه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] به بخش اصلی سایت لینک شوند.
همزمان با نسخه جدید سایت ، بخش موزیک سنتر محسن چاوشی نیز افتتاح می شود تا بعد از این همه علاقه مندان آثار محسن چاوشی را از این بخش دنبال کنند.
آدرس این بخش : www.music.mohsenchavoshi.net
* بخش های گالری تصاویر مخاطبان و سامانه اعلان نظرسنجی ها نیز قبلا اعلام شده بودند.
* آدرس همه بخش های ایجاد شده در صفحه اصلی بخش داخلی سایت رسمی موجود و قابل مشاهده هستند.
* از این پس تمامی سایت های مرتبط با محسن چاوشی به جز سایت مخاطبان به زبان انگلیسی طراحی خواهند شد.
* گفتنی است که بخش گالری سایت رسمی به علت طولانی شدن روال طراحی سایت و عدم وجود فرصت کافی فعلا قابل استفاده نیست و بعد از تکمیل فرایند طراحی در دسترس خواهد بود.
و در آخر هم سال نو رو به همه دوستان تبریک میگم و سالی سرشار از خوشی و آرامش در کنار عزیزانتان را از ایزد منان خواستارم.
محسن چاوشی در فیسبوک
سلام سال نو همگي شما مبارك باشه براتون ارزوي سلامتي و آرامش ميكنم
من امسال مثل هرسال خوزستان هستم و به احتمال خيلي زياد ميخوام برم خليج ايراني و براي بار چندم بيينم و دوباره از ديدنش احساس غرور كنمو بهش بگم
خليج ايراني آبي آزاده
يه ملت عاشق پشت تو واستاده
براي داشتن تو دنيا اگه جم شه
فك كن اجازه بديم يه مو ازت كم شه
عاشق همتونم
سال نو مبارك
خلیج ایرانی آبی آزاده :n11:
این سینا حجازی یه بار دیگه خودشو قاطی کنه ..........! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تو آهنگ به این قشنگی یا داره جوک میگه و به شوخی گرفته!:n03:
برو تو دهاتتون بازی کن دیگه چرا آهنگ محسنو به هم میزنی!:n27:
یادش بخیر ....
عید پارسال: