!!!تعجب میکنم.من از یکی از نمایندگی های سونی گرفتم.فکر نکنم اون قیمت بدن!!!فاصله 9 تومن با 40000 تومن خیلی زیاده!من اون رمهای آبی چینی رو به این قیمت دیدم.نقل قول:
Printable View
!!!تعجب میکنم.من از یکی از نمایندگی های سونی گرفتم.فکر نکنم اون قیمت بدن!!!فاصله 9 تومن با 40000 تومن خیلی زیاده!من اون رمهای آبی چینی رو به این قیمت دیدم.نقل قول:
این رم منه شاید واسه شما خیلی سرعتش بیشتره
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوست عزیز من فکر کنم این مموری اصل نیستنقل قول:
من تو دبی رفتم به نمایندگی سونی اریکسن و یه مموری 2gb خریدم
و رنگش آبی روشن هستش پرسیدم که اصله گفت مموری های رنگ آبی روشن با سریال (یادم نیست)
اصله:10:
من خودم بیشتر مموری های با رنگ سیاه رو برای دوربینهای دیجیتال دیدم:20:
الان اين چه رنگيه ؟ آبي متاليك ؟نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [img]file:///c:/docume%7e1/admin/locals%7e1/temp/moz-screenshot-1.jpg[/img][img]file:///c:/docume%7e1/admin/locals%7e1/temp/moz-screenshot.jpg[/img]
من كه الان مي خوام رم بگيرم با اين وضعيت موندم چه رنگي بگيرم
سلام
من می خوام برای گوشیم فیلیپ بگیرم به نظر شما می ارزه که یه فلیپ بگیرم یانه ؟
در ضمن برنامه های "PowerMP3" "Mesasging" "File Manager" "X-plore "تو حالت فلیپ بسته اجرا میشن؟
من که این رمو گرفتم راضیم و مشکلی ندارمنقل قول:
الان اين چه رنگيه ؟ آبي متاليك ؟
من كه الان مي خوام رم بگيرم با اين وضعيت موندم چه رنگي بگيرم
من در اين 2 سال و خورده اي كه اين گوشي رو دارم فكر كنم روي هم رفته 3 ماه فليپ رو گوشيم بوده ، فكر نكنم زيادكارايي داشته باشهنقل قول:
در ضمن برنامه های "powermp3" "mesasging" "file manager" "x-plore "تو حالت فلیپ بسته اجرا میشن؟
همين متاليكه ؟ فكر نكنم اينجا پيدا بشهنقل قول:
من که این رمو گرفتم راضیم و مشکلی ندارم
بين مشكي ، آبي پررنگ و آبي كمرنگ كدوم بهتره ؟
نخرم یعنی؟ رو چه حساب میگی کارایی ندارهنقل قول:
من در اين 2 سال و خورده اي كه اين گوشي رو دارم فكر كنم روي هم رفته 3 ماه فليپ رو گوشيم بوده ، فكر نكنم زيادكارايي داشته باشه
ماله من قهوه ای رنگ هست و از علائدین خریدم 9 تومن ارزون تر هم بودنقل قول:
بين مشكي ، آبي پررنگ و آبي كمرنگ كدوم بهتره ؟
از برنامه های بالا که گفتی Messaging باز میشه در حالت بسته ولی بقیه نه البته X plore باز میشه یادم رفته بود :31:ولی فلیپ فکر کنم برات 30 40 تومن اب بخوره برا خودت مگه مشکل دار شده؟نقل قول:
بدون فلیپ خیلی قشنگتره ولی باید همش از تسک برنامه ها رو ببندی تا هنگ نکنی ولی فلیپ برداری و هکش کنی چه چیزی میشه!
گوشیمو بدونه فیلیپ گرفتم و هر هکی که فکرکنی روش انجام دادم قیمتشم پرسیدم 25 تومن من بیشتر به خواطر اون D-pad( چهار جهت اصلی ) که داره میخوام بگیرم که راحتر باهاش کار کنم ولی بهتره که نگیرم
رنگآبی روشن بگیر بهترهنقل قول:
دوست عزیز با فلیپ تمام این برنامه ها کار میکنهنقل قول:
در ضمن برنامه های "powermp3" "mesasging" "file manager" "x-plore "تو حالت فلیپ بسته اجرا میشن؟
میل خودت ولی با فلیپ یه جورای کارت راحت تر میشهنقل قول: