D: ایول اقا ...نقل قول:
یادمه چند وقت پیش یکی از دوستان یه توضیحی در این باره داده بودن ! شما اموزش این کار رو از جایی به دست اوردید یا خودتون انجام دادید ؟ فقط برای مودم خاصی هست ؟
Printable View
D: ایول اقا ...نقل قول:
یادمه چند وقت پیش یکی از دوستان یه توضیحی در این باره داده بودن ! شما اموزش این کار رو از جایی به دست اوردید یا خودتون انجام دادید ؟ فقط برای مودم خاصی هست ؟
یوتیوپ از فیلتر خارج شده..
برای من باز میشه ولی پخش نمی کنهنقل قول:
برای ما قفله هنوزنقل قول:
سلامنقل قول:
با این روندی که داره پیش میره
هیچ وقت چنین اتفاقی در اینده ی نزدیک نخواهد افتاد.
دوست عزیز لطفا تجربیات و نتایج آنتن رو در این تاپیک هم بزارنقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان محترم لطفا مطالب مربوط به آنتن رو در این تاپیک پیگیری کنند. تا به شکل تخصصی تر بشه بحث کرد و از تجربیات کاربران استفاده کرد.
مدیران محترم هم در صورت موافقت تاپیک رو مهم کنند.
سلام
بنده به شدت مشکل باتری دارم
دارم یک به یک مولفه هارو بررسی میکنم برای بهینه شدن مصرف باتریم.
ایا LTE ایرانسل نسبت به 3G مصرف باتری کمتری داره درسته؟
مصرف باتری به شدت به قدرت سگنال بستگی داره. احتمال داره توی فرکانس 1800 با سیگنال خوب نسبت به تری جی با فرکانس 2100 مصرف باتری بهتر باشهنقل قول:
اما در فرکانس 2600 به علت نفوذ پایین و قوی نبودن سیگنال در بیشتر موارد مصرف باتری به طور چشم گیری بالا میره
این رو من در یک خط آنتن 2600 تجربه کردم
در حال حاضر از 3G رایتل استفاده میکنمنقل قول:
تحت پوشش کامل LTE ایرانسل هم هستیم
هر دو سایت رایتل با ایرانسل سایت در فاصله ی ۵۰۰ متری ما هستند
ایا استفاده ازLTE کمک خواهد کرد به مصرف باتری کمتری داشته باشم؟
فکر کنم تری جی رایتل روی 900 هست و اگر آنتنتون خوب باشه فکر نمی کنم با ایرانسل بهتر بشه، احتمالا بدتر هم میشهنقل قول:
Sent from my X1 7.0 using Tapatalk
اون وسطش كه سيمها بهش وصل ميشن چيه؟!نقل قول:
بله اگه منطقتون فعال كرده باشند ساپورت ميكنهنقل قول:
طبق تجربه خودمنقل قول:
بهترین برای مصرف باتری 4G ایرانسل البته باند 1800 هست
توی رایتل با انتن فول گوشی مثل ماهی تابه میشه حتی بدون استفاده هم میذاشتم بازم داغ بود کمی و باتری میرفت
3G ایرانسل هم توی استند بای خوبه اما موقع دانلود کمی داغ میکنه و باتری بالا میره
به نظرم طبق تجربه شخصی بهترین 4G ایرانسل هست خیلی باهاش راحتم گوشی همیشه خنکه:n33:
البته ممکنه به چیپست گوشی هم ربط داشته باشه من با گوشی هواوی میت 8 همیشه خنکه گوشی
نقل قول:
فیش سری N هست
نقل قول:سلام. مرسینقل قول:
بله. از اینجا. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ولی اگر بخواهید دقیق دربیارید ابزار میخواد تا اون مس رو خم کنید بدون اینکه تاب وردارد. و لحیم کردن روی مس که هویه خیلی قوی لازم داره. من دقیق دقیق دراوردم و بعد از ساخت کولیس که میزدم دقیقا میلیمتری هم دقیق بود.
برای فرکانس 2600 ساخته شده.
سلامنقل قول:
تشکر سعید جان
گوشی من GALAXY S6 هست
فکر میکنم 4G مصرف باتری کمتری داره نسبت به 3G به همین دلیل دارم بررسی میکنم
دوستان چند تا سوال
اول اینکه TD LTE شبکش با LTE گوشی تفاوت داره؟! اگر داره کدوم استیبل تره و سرعتش بهتره!؟
دوم اینکه تاثیرات باند های مخابراتی روی سرعت یا پینگ چیه ؟
اگر تفاوتی داره ، چطور بفهمم مال من چنده و چطور تعویضش کنم!؟
اسم دقيقش رو ميشه بگين؟! و جايي كه ميشه خريد رو؟!نقل قول:
اگه سايتي هم داره بگين ازونجا بگيرم
لطفا مطالب مرتبط با آنتن را در این گروه پیگیری کنید
سلام به همه
بار قبلی که شبانه رو تست کردم خیلی لذت بخش بود ! و تصمیم گرفتم دوباره تست کنم ولی این بار بدون LTE-Advance با گوشی Xperia Z3 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
=======
ساعت 4:45 دانلود رو زدم شروع شد ! آنتن دهی در بهترین حالت -88 دسیبل بود و عموما -90 دسیبل
اوایل سرعت دانلود رو 50 مگابیت بود !
رفته رفته سرعت میرفت بالاتر ! ساعت 6 سرعتم تقریبا 60 مگابیت بود
و ساعت 7 تا بعدش سرعتم به حداکثر رسید ! بالاتر از 80 مگابیت و نزدیک 90 مگابیت بدون 4 جی پلاس :n06:
و آخرش طاقت نیاوردم و گوشی رو عوض کردم و سیم کارت رو انداختم رو +Xperia Z3 و با 4جی پلاس تست گرفتم ! :n26: محشر بود :n02:
در ضمن ! سیستم محاسبه وقت کاملا دقیق هست و سر 3 ساعت اینترنت قطع شد ! :n12:
محتوای مخفی: LTE-ADVANCE
تهران سرور شاتل
وسطی لندن ودافون
اخری تهران سرور پارس انلاین
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سرعت دانلود چند دقیقه پیش کنار فدراسیون فوتبال :
و همین الان تو محله ما بالای پشت بوم (انتن هم فول فوله و فاصله دکل با ما دو کوچه هست) :
بیشتر از دو هفتس در حال پیگیرین که بفهمن مشکل چیه ! خیلی دزدن به خدا ...
نقل قول:
عادت کردیم تا یه ایرادی میبینیم میگیم دزدن. شما احتمالا اون موقع که سرعت max 128کیلوبیت بود نیودید. هنوز نفهمیدیم که آقا وقتی سرویس به صورت گسترده در سطح یه کشور داره ارائه میشه همچین مشکلاتی بسیار رایج و معمولی هست. تا یه دری به تخته میخوره میشن دزد!!! اگر دزد بودن احمق بودن سرعت رو واسه یوزرها محدود نکنن و طرف بیاد با 120مگابیت دانلود کنه ؟؟؟
بیاید این اخلاق بد و زشت خودمونو ترک کنیم.
این حرفها رو زدم چون من مدیر شبکه یکی از سازمان های دولتی هستم و یکی از ساختمانهای بزرگ این سازمان رو کاملا زیر پوشش شبکه وایرلس قرار داریم و بصورت رایگان به 1200 نفر اکانت رایگان دادیم با 2گیگابایت دانلود در روز! (البته بعد از دانلود 2گیگ قطع هم نمیشودند و سرعتشون میاد پایین). طرف رو دارم میبینم داره با سرعت 4مگابایت در ثانیه دانلود میکنه حال میکنه هااا. ولی باز میان میگن وای سرعت کمه! وای چرا قطعه! وای فلان.!!!!!
بیاید بجای اینکه همش غر غر کنیم و شاکی باشیم یکم شکر گذار این باشیم در این اوضاع، همچین امکاناتی در اختیار عموم مردم قرار گرفته.
دمشون گرم!
طبیعیه که این حرف رو بزنید چون شما نه پست های سابق من رو دیدید نه اصلا مطلعید طی 6 ماه گذاشته چه اتفاقاتی برام افتاده ... اگه تایپ کردن هنره پسر گل که انجمن رو اسپم گرفته بود :n06:نقل قول:
این عزیزان بار اولشون نیست ! همین پریشب بسته 30 گیگی که داشتم ازشون رو 26 گیگ به پایان رسید و این در حالیه که مودم به طور دقیق مقدار دیتا رو اندازه گرفته بود ! این چهارمین باری بود که چنین اتفاقی افتاده و به روی خودم نیاوردم .
دفعه قبلی که چنین مشکلی پیدا شد ، نزدیک 1.5 ماه نت منزل در حد dial up شده بود و یه سایت هم با بدبختی باز میکردم ... هر بار هم که تماس گرفته شد کارشناساشون مشکل رو ربط دادن به مودم و سیم کارت بنده و در اخر زمانی که حل شد ، حتی نمیدونستن که مشکلی وجود داشته یا خیر!!!
بحث شاکی بودن هم به این خاطره که پول خوبی بابت حجمشون میگیرن ولی زمانی که مشکلی به وجود میاد کم کاری به وضوح دیده میشه ! و این که به هیچ وجه دلیلی نداره استفاده من و شما از اینترنت یکی باشه . تو همین مدت کلی دانلود برای یه عده اماده کرده بودم که روی هم مونده ! بگذریم ...
این قدر هم سریع قضاوت نکنید و گر نه با توجه به عمری که تو فروم ها گذروندم برخورد با نظایر شما خیلی راحته :n16:
یا علی ...
امید وارم برای اعیاد پیش رو ایرانسل بسته اینترنت مثل عید فطر قرار بده:n16:
ماهانه 10 گیگ میزدم + بسته های صبح 5 گیگی
هرجور مصرف میکنم کم میاد
میخوام هر ماه 30 گیگی بزنم ولی هزینش بالا میشه
شما چه جوری مصرف میکنید و چه بسته هایی میزنین؟
احتمالا شما میزان آپلود را محاسبه نکردید. چون من تا حالا 3تا بسته 100 گیگابایتی تموم کردم و همچین مشکلی نداشتم. بعد مگه ایرانسل داره به 2-3 نفر سرویس میده که همچین کلاهبرداری رو نشه ؟! بلاخره شما نه 2تا آدم گنده بفهمن رسانه ای میکننش و گندش در میاد!نقل قول:
من از اون موقع که ایرانسل 2g بود دارم از سرویس هاش استفاده میکنم و بجای آپ لینک اینترنت ماهواره ای ازش استفاده میکردم. ( به عنوان یک مصرف کننده قدیمی تا حالا همچین رفتارهایی از سرویس ندیدم...)
من اصلا وقتمو صرف فوروم نمیکنم!!!!! فقط اومده بودم تا تجربیات ساخت انتن و تاثیر رو بین شما به اشتراک بزارم که جمله "خیلی دزد" رو دیدم که پشیمون شدم :))
هم حرف اون دوستمون درسته و هم حرف شما درسته !!نقل قول:
یک شرکت هم مزایا داره و هم معایب !! شما یک طرف رو میبینید و اون دوستمون یک طرف دیگه رو
گاها من خودم دیدم که از روی باگ یا هر چیز دیگه ای حجم زیادی مصرف کرده و یا زود تموم شده و یا شارژ خود به خود تموم شده
از طرف دیگه هم این ایرانسل هست که با گسترش روز به روز امکان استفاده از سرعت باورنکردی 130 مگ رو تو ایران فراهم کرده !
تا همین 1 سال پیش کی فکرشو میکرد 130 مگ اینترنت داشته باشه !! :n04:
====
من برا خودم یه آنتن دارم کاملا مفت مفت @@
2 هزار تومن هزینشه :n02::n02:
رایتل تو خونه ما آنتن نداره !
وقتی این کار رو میکنم 1 مگابیت سرعت میگیرم
با ایرانسل هم تست کردم ! خوب بوده
بر فرض وقتی آنتن -93 هست با این کار میاد رو حدود -82-83
در حالت کلی مصرف باتری در گوشیها در شبکه 3g بیشتر از 4g هست.نقل قول:
Sent from my HTC One_M8 using Tapatalk
وطنم پاره تنم!:n02:نقل قول:
داداش ابتکار عملت از پهنا تو حلق huawei و zte و ...
این حرکت شما مشت محکمی بود بر علیه همه تحریم های یک طرفه و ظالمانه غرب!ما به درجه خودکفایی رسیدیم!:n08:
عالی بود!دمت گرم!:n12:
:n08::n08::n08::n08::n08:نقل قول:
این کشف خیلی سال پیشه ! :n08::n02:
میدونستم به محض معرفی اینجوری میشه ! برا همین تا حالا تو فروم نگفته بودم :n02:
والا دیدم مردم خدا تومن پول آنتن میدن گفتم منم اینو معرفی کنم خوب !! سال اقتصاد مقاومتیه :n02:
اول یه نوشابه میخری و میخوری و اعصابت آروم میشه ! بعدشم با ساخت آنتن کلی تو هزینه هات صرفه جویی میشه :n08::n02::n02::n02::n02:
دوست من مصرفش زیاده و برا همین بسته 1 ساله 100 گیگ میخره که بصرفهنقل قول:
حسین جان نوع نوشابش هم مهمه؟ مثلا انرژی زا بگیریم سرعت بالاتر نمیره!؟ [emoji23] من فکر کنم باید یه جین نوشابه بگیرم با این نت داغونمنقل قول:
در کل دمت گرم مهم اینه که انتن باشه حالا هر چی که ساختی [emoji1303]
Sent from my iPhone 6s using Tapatalk
اگر دور آنتن که بیرون گذاشتم این کارو کنم یعنی تاثیر داره؟نقل قول:
sent from Huawei mate 8
میتونی تست کنینقل قول:
بذارش دور انتن و بچرخون اینور اونور ببین فرقی میکنه یا نه
========
استفاده از قوطی آلمینیومی ترفندیه که برای افزایش موثر برد وای فای انجام میشه و چندین سال هست که بلدم ! و چند تا از دوستام هم استفاده میکنن
""" یکی از موانع مهم در عبور امواج وایرلس ، اجسام آلومینیومی هستند . بنابراین با قرار دادن یک جسم آلومینیومی بشقاب شکل در یک طرف آنتن میتوان از انتشار امواج در یک جهت خاص جلوگیری کرد و در عوض امواج فوق را در جهتی خاص تقویت و ارسال کرد . کاری که اینجا قوطی نوشابه برای ما انجام میدهد """"
من با همین قوطی نوشابه بخوام آنتن رو تقویت کنم سمت بسته رو مذارم به سمت BTS و سمت باز رو به یه سمت دیگه ! که با باز کردن باله های قوطی آنتن کم و زیاد میشه !
حالا برای شما هم ممکنه تاثیری داشته باشه یا شاید هم نداشته باشه !! کلا چیز راحتیه تست کردنش ! نه زمان بره و نه هزینه بر :n12:
تو عکس خودم BTS رایتل سمت چپ هستش ! ولی من سمت بسته رو اونوری گذاشتم ! و باله رو هم دقت کنید تنظیم کردم و با چسب چسبوندم که آزاد نباشه ! چون با یه تغیر کوچولو آنتن کلی فرق میکنه
Sent From My Master Mind Z3+
نهههههههه؟:ذینقل قول:
یعنی اون سمت قوطی که باز به سمت بی تی اس باشه؟ چون بالای پشت بام تکون میخوره میخوام محکم ببندمنقل قول:
sent from Huawei mate 8
گفتم که ! این روش رو من تا حالا ندیدم کسی استفاده نه ! من خودم تست کردم و برا من اینجوری جواب داده ! شاید برا شما یه جور دیگه جواب بده × یا نده اصلا !!نقل قول:
بهتره که به صورت تجربی تست کنید تا ببینید اوضاع به چه صورته :n12:
=== ولی من گفتم اون سمت قوطی که بستس به سمت BTS :n02:
حتی لیوان هم یک خورده تاثیر مثبت روی انتن دهی داره
زنگ زدم دوباره ایرانسل ، این دفعه یکی از کارشناساشون گفت که فرم پیگیری برات میزنیم تا 24 ساعت اینده مشکلت حل شه ... حالا باید دید چی کار میکنن ! فعلا که بعد تماس انتن نصف شده و سرعت هم یکم بالاتر و احتمال میدم دارن تغییراتی ایجاد میکنن ...
ولی فکر کنم متوجه شیوه کارشون شدم :n29: در واقع این عزیزان که اسم منطقه رو میزنن رو سیستمشون تا متوجه اوضاع بشن ، کلا با سه مورد مواجه ممکنه بشن :
1- منطقه نتش خرابه ، به کاربر بگو در حال پیگیری هستیم (در صورتی که نیستیم :n10:)
2- منطقه نتش بازم خرابه ولی حال داریم به مشکل کاربر رسیدگی کنیم ، فرم بزن براش . :13:
3- نت سالمه و حال هم نداریم پیگیری کنیم ، تا میتونی براش بهونه بیار که خودش پشیمون شه قطع کنه :n10:
انشالله که این دفعه جواب بگیرم چون واقعا نیازه ...
اینطور که شما پیگیرید منم باید دست به کار بشم چون خودشون نمیان درست کنن فقط برا اونا کافیه که تو منطقه دیتا پیدا باشه دیگه ثبات و سرعت مهم نیست که باید خودمون دست بکار بشیم بلکه بهتر بشه.نقل قول:
ویرایش: تماس گرفتم جالبه خودش گفت میدونیم قبلا هم گزارش شده اونجا در حال پیگیری هستیم ، فقط نمیدونم از نوع پیچوندن بود یا جدی!
یادم رفت پوشش td هم بپرسم چون تو نقشه تاوسط کوچه ما نشون میده از شانس من.
Sent from my iPhone 6s using Tapatalk