کدوم پنل؟نقل قول:
نامحدود رو فقط میشه از نمایندگی ها و این باجه های خدمات پستی که دسترسی بیشتری دارن تمدید کرد (اونا خودشونم نمیدونن)
Printable View
کدوم پنل؟نقل قول:
نامحدود رو فقط میشه از نمایندگی ها و این باجه های خدمات پستی که دسترسی بیشتری دارن تمدید کرد (اونا خودشونم نمیدونن)
تک رقمی ها که بهترن مخصوصا پینگ و پخش ویدیو آنلاینشوننقل قول:
اپلودت چنده؟نقل قول:
اگر تونستی یه تست با 5 بزار مقایسه کنیم
عجیبه دیشب اسمی نشد!
گروه شما فرق داره. من 5.233 با بازه ی 204 تا 223 رو میگم.نقل قول:
من پینگم اگر 200 هم باشه باز میتونم بازی کنم لگ هم نمیزنهنقل قول:
راستی بگم با XBOX ONE بازی میکنم نه با PC ولی به خوده سرعت هم بستگی داره همش پینگ نیست
نه با pc هستم. مثلا برای من لگ نداره اما حریفت مثلا بهش نیر بزنی هیچی نمیشه چرا؟ چون پینگ من 300 اما اون 30 واسه همین توی زمان واقعی اون جلوتر از منه. یعنی من جایی تیر زدم که میبینم اما اون در واقع اونجا نیست.نقل قول:
این یه مثال بود.
طرح مصرف منصفانه اینترنت در استان تهران لغو شد ! جالبه توی خوزستان هم اعتراض شد یه مدت سرویس های نامحدود برگشت اما برادران مخابراتی چاره کار رو در این دیدن که یه گروه درست کنن برای خودشون که اوکی باشه از همه لحاظ وگور بابای بقیه کاربرها ... :n01: چرا یه شرکت باید نمایندگیش توی تهران یه سرویس رو ارائه بده امای توی خوزستان نه ... نفت مال تهرانه حتما ... #تبعیض :n01::n26:
خون بقیه استانا از خوزستانیا رنگین تره.نقل قول:
آپلود 1024نقل قول:
امشب خونه نیستم تست بزارم
چه خبر؟امشب سرعتتون اسمی شد یا نه؟
اره برا من که اسمی شدنقل قول:
مگه خوزستانیا اعتراض هم میکنن؟ مشکل اینه کسی حرف نمیزنه.نقل قول:
یه 195 میخواین شکایت کنید کلی فیس و فوس میایید که نه بابا مگه چیه. نه ولش کن. نه بدتر میشه.
دلیلش همینه. ربطی به رنگ خون نداره.
من امروز یه شکایت نوشتم پینگ میگیرم همش تایم اوت سرعت هم زیر 40همش هم قط میشه البته من اهواز نیسنم شهرستان گتوند هستم به 2020 زنگ زدم اول میگه همه چیز پیش ما درسته بعد میگه پورتهای شهر شما مشکل دارن حالا به نظرتون به نتیجه ای میرسم الان 4 ماهه اینطوریه
از اینجا شکایت کردم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نمیدونم چرا اسپید تست سرعت و پینگ رو اینقدر خوب نشون میده ، وبگردی که افتضاحه (پینگ و تک کانکشن داغون)
نقل قول:
برای همه شرکت های تهرانی برداشته شد یا فقط مخابرات :n13:
اره انصافا تبعیض دیگه چقدر. حتی اینترنت امون با اونا فرق می کنه
راست می گفت یه بنده خدایی می گفت هیچ وقت جایی را با تهران مقایسه نکن. تهران یه کشور دیگست برای خودش
خب ببینید اینجا چند کاربر فعال هست و مخابرات تهران چند کاربر فعال داره! مشخصه حجم اعتراضات اونجا خیلی بیشتره
بیاید همگی زنگ بزنیم برا شبانه 5مگ خب وقتی هیچکی چیزی نمیگه برا شبانه مشخصه شبانه 5مگ هم حذف میکنن من که خودم زنگ زدم چون این مکالمات ذخیره میشن
تهران هم مخابراتش کیفیت خوبی نداره اینجا حداقل یه شبانه ای داره
الان اگه شبانه 5مگو اضافه کنن خیلی بصرفه تر از نامحدوده شما با نامحدود سرعتتون 128کیلوبایته اونم با قیمت چند برابر در صورتی که با 5مگ از ساعت 1تا6میتونید اندازه یک روز سرویس 1مگ نامحدود دانلود کنید تازه با 1مگ حتی ویدیو آنلاینی هم نمیتونید ببینید
کلا خوزستان رو میگم. تو هیچی صدامون در نمیاد انتظار داریم شق القمر بشه. بحث فروم نیست.نقل قول:
کلا راضی هستیم از همه چی!!نقل قول:
فرشاد بیا ایپی 2.185.6x کیفیتش از تک رقمی ها و 5.233 بهتره فقط خیلی کمیابه
اگر منو میگی که برا این چند روز قطعی شکایت نکردم دلیلش مشخصه یکاری کرده بودم چند روز پیشش که نمیشد شکایت کرد وگرنه درنگ نمیکردم:n19:نقل قول:
باز خوبه تو جرات نمیکنی شکایت کنی من حتی جرات نمیکنم به پشتیبانی زنگ بزنم:n33:نقل قول:
من تعجب میکنم شما که از مخابرات ناراضی هستین چرا نمیرین یه شرگت دیگهنقل قول:
من شنیدم شرکت راصد اینترنتش عالیه هم تایم رایگانش 12 تا 7 هستش
دوستان سلام
من دو مگ داشتمم با 50 گیگ دانلود سرعت دانلودمم خوب بود 600 الی 700 میزد شب و روز .الان 2 مگ گرفتم با 3 گیگ دانلود ولی یهویی سرعت دانلودم کم شد الان میزنه برام 300 و شب 150 تا بیشتر نمیره .اگه برگردم رو سرویس سابقم سرعتم بر میگرده یا نه ؟
به احتمال زیاد نهنقل قول:
مخابرات خیلی دندون گرد شده و دیگه نمیزاره کسی شبانه دانلود کنه با سرعت خوب:n33:
درسته که از مخابرات شکایت داریم ولی هیچ isp بهتر از مخابرات در حال حاضر نداریم که بتونه از لحاظ قیمت و کیفیت رقابت کنه که بشه به گزینه دیگه فکر کردنقل قول:
همین الانم که همه ناراضی هستن بخاطر سرعت دانلود شبانس وگرنه از لحاظ کیفیت خیلی خوبه قبلا هم خوب بود , درحالی که بقیه شرکتا یا کیفیت ندارن یا اگر کیفیت نصف و نیمه ای داشته باشن اصلا سرویس شبانه ندارن
راصد هم گرون فروشه من اگر بخوام بخاطر شبانه برم راصد همین ایرانسل جفتمه شبانه 24 گیگ 10 تومن سرعتشم محدودیتی نداره هم ارزونتر از راصد میفته هم سرعت شبانش بیشتره
کی گفته ما ناراضی هستیم؟گفتیم اگر شبانه 5مگو اضافه کنه خیلی خوب میشه چون ما 2مگ داشتیم 500کیلوبایت سرعت میداد ولی الان شبانه رو اسمی کرده در عوض یک ساعت بهش اضافه کرده گفتیم شبانه 5مگو اگر اضافه کنه خیلی خوبه که سرعتش 630کیلوبایت باشهنقل قول:
در حال حاضر بهترین کیفیت و قیمتو مخابرات داره با وجود اینکه شبانه رو اسمی کرده باز بهترین شرکته مخصوصا از نظر سرعت تک کانکشن حتی بدون دانلود منیجر سرعتو کامل میده پینگ هم الان برا ما که رو تک رقمی ها هستیم عالیه از 130بالاتر نمیره
خوب فرشاد شما باور داری ما زنگ بزنیم شبانه 5 مگ اضافه میشه ؟ :n27: حرف کاربرا تنها چیزی هست که خریدار نداره والله ... :n28:
چون در حال حاضر انگار فقط مخابرات شبانه نامحدود داره وگرنه هیچ کس حاضر نمیشد بمونه مخابرات .نقل قول:
راصد هم adsl فقط صنایع فولاد رو پوشش میده ، وایرلسش هم که اصلا اون طور که میگی نیست ساعتش فرق میکنه .
اره دیگه. دیگه اصل کلامو گفتی.نقل قول:
توی ایرانیا این روحیه پیدا میشه فقط
مثلا هر چی داریما میگیم بهترینه.. ماشین میخری میگی ماشین من عالیه میگیم تگنسبت به رقباش فلان جا ضعف داره..... نه نه.... ماشینم هیک مشکلی نداره بهترینه بین رقبا.
گوشی میخری.... اپل... اپل عالیه..... سامسونگ بهترینه...... تو اصلا سونی ژاپن رو با کجا مقایسه میکنی....... خلاصه...... داستان ادامه دارد......
اینجا هممم..... مخابرات بهترینه..... اصلا مگه بهتر از مخابرات وجود داره..... بقیه بدرد نمیخورن.....
نامحدود 100 درصد بهتر از شبانسنقل قول:
همه که نمیخوان دانلود کنن
بعضیا مصرفشون تو طی روز بالاست (وبگردی ،گیم و ...)که اصلا نیازی به شبانه ندارند و نامحدود میخوان
کی گفته تهران کیفیتش خوب نیست؟؟اگه یه سر به تاپیکشون بزنی همشون دارن ماهی n گیگ دان میکنن
مخابرات با حذف شبانه بیشتر کاربراشو از دست داد نه با حذف نامحدودا
اونایی که بازی آنلاین میکنن درصد خیلی کمی از کاربرا هستن
چون همه نمیصرفه براشون اینقدر پول پای نامحدود بدن و سرعت پایین بگیرن تازه اصطحلاک سیستم هم به کنار
مثل اینکه اینجا در مورد اینکه مخابرات کیفیت خوبی داره دارید تبادل نظر می کنید :n09:
من یکسال پارس آنلاین بودن توی این یکسال واقعا خوب بود فقط ماه رمضون پارسال یکم داغون شد و سرعت اسمی شد که بعدش جبران کرد حالا هم دارم حسرت میخورم که ای کاش بجای شش ماهه یکساله شارژ میکردم که هنوز شبانه داشته باشم
کیفیت پارس آنلاین از نظر استریمینگ عالیه با نرم افزار های فیلترشکن معمولی مثل.سایفون و .... راحت میشه ویدئو 1080p نگاه کرد تو یوتوب همیشه تو ساعت رایگان ویدئو آنلاین میبینم !
ولی اون موقع که من مخابرات داشتم حتی صفحه باز کردن هم مصیبتی بود واسه خودش هر دفعه شبانه رو ناگهانی برمی داشتن و هر روز باید با پشتیبانی بحث و جدل میکرد و تا زنگ میزدی اگه خیلی بحث میکردی استریم رو می آوردن پایین
ولی روز اول پارس آنلاین زنگ زدم انقدر محترمانه برخورد کردن که لذت بردم تا زنگ زدم خطم رو گذاشتن روی 16 مگ هیچ وقت هم کمش نکردن
مخابرات از نظر شبانه اصلا با پارس قابل مقایسه نیست !
من 61 گیگ GTA V رو توی دو شب گرفتم ! :n01:
حیف که شبانه رو یک سوم کرد و دوران خوشی به پایان رسید :n14:
مخابرات خیلی خوب شده بود 2مگ میگرفتیم 550کیلوبایت شبانه روز سرعتمون بود اصلا قطعی نداشتیم اینترنتمون 3هفته رایگان شد یه بار هم یک هفته بعد از عید هم هر چند روزی یک بار رایگان میشد از بس دانلود کردیم دیگه حالمون از دانلود بهم میخورد تا اینکه ضحی جمع کرد و همه خوشی ها تمام شد الان هم با سرعت اسمی دست و پنجه نرم میکنیم ساعت شبانه یک ساعت اضاف شده ولی سرعت بالا بهتر بودنقل قول:
شما یه گ وه کوچیکی بودین که این اتفاق واستون میافنتد.نقل قول:
هیچ کدوم از سرویس دهنده ها خوب نیستن، همه زمینه ها تو کشور ما فقط پول از مردم میچاپن و کیفیت ضعیف ارائه میدن، ما تو ایران اسلام دیدیم مسلمون ندیدیم!
این چه اینترنتیه که نامحدود نداره واقعا خنده داره، نامحدود نداری حداقل اپلود رو رایگان حساب کن این حجم خوریه شدیدت یکم کمتر بشه
مگه پارس شبانه هم داره که بخوایم از نظر شبانه با مخابرات مقایسش کنیم؟:n09:نقل قول:
برای کسایی که قبل از 10 آذر تمدید کردن داره من شش ماهه تمدید کردم واسه همین هنوز شبانه دارم که رو به اتمامه :n01:نقل قول:
البته خیلی بیشتر از اینا میشه دانلود کرد اگه دانلود داشته باشی تقریبا هر شب سرعت از 2 تا 7 حدود 1.8 مگابایت بر ثانیه هست .
حالا میخوای بیای مخابرات؟ اون موقع که که یک سوم کرد من از پارس انلاین رفتم اومدم مخابرات بعد از یک ماه بعد از یک خط دیگه رفتم پارس یک ماه خریدم تا الانم هر دوتاشون یعنی پارس و مخابرات دارم :n02:نقل قول:
والا خودم هم نمیدونم مخابرات با این گروه بندی و قفل کردن ip خیلی مسخره شده ..........نقل قول: