در ضمن دوستانی که مشکل مصرف نشدن شبانه داشتن ، از دیشب این مشکل رفع شده
فقط الان سرعت رو 128 هست و عملا نمی تونید استفاده کنید :)
Printable View
در ضمن دوستانی که مشکل مصرف نشدن شبانه داشتن ، از دیشب این مشکل رفع شده
فقط الان سرعت رو 128 هست و عملا نمی تونید استفاده کنید :)
فکر کنم فقط به طرح های ماهیانه میشه اعتماد کرد, اونم فقط تا حدینقل قول:
طرخ های سالانه اونم تو این شرایط و روند تغییرات ارزش نوشته کاغذی ندارند
از رنگین نت بگیر تا رنگین کمان
سلامنقل قول:
احتمالا شما ترافیکت مثل من تموم شده شما یکبار پنل رو چک کن
وقتی ترافیک تموم میشه (حجم ) سرعت میاد روی حداقل یعنی 128 کیلوبیت
موفق باشید
مسئله اینجاست که ترافیک روزانه ی من تموم نشده و هنوز خیلی حجم موندهنقل قول:
ولی سرعتم رو روی 128 محدود کردن :/
سلام.
توی پنل من دیگه میزان مصرف روزانه رو نشون نمیده. تا یه هفته پیش نشون میداد.
واسه شما هم اینجوریه؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ای بابانقل قول:
پدر سوخته بازی شده اصلا
مال منو 12 روزه تمدید نکردن قرار داد هم تا 1 سال دیگس
آره ، برای همه همین وضعهنقل قول:
کلا زدن ترکوندن سیستم ها رو
ریست شدن پهنای باند ها افتاده 25 ام هر ماه برای تمام مشترک هانقل قول:
به همین خاطر تا 25 ام باید صبر کنی تا دوباره حجمت شارژ بشه :/
سلامنقل قول:
برای من 16 ام هر ماه هست فردا باید تمدید بشه : /
ریز مصرف هم نشون نمیده عملا دستشون برای دزدی قشنگ باز شده!!!!!
موفق باشید
سلام . آقا یه سوال . از وقتی این پنل مخابرات سراسری شده حجم خوری وحشتناک شده . من ماهیانه 40 گیگ دارم هیچکاری نمیکنم سر 20 روز تموم میشه . قبل از اینکه پنل سراسری بشه اصلا این مشکل نبود . طرح غزال داشتم با ماهی 40 گیگ پدرشو در میاوردم و تموم نمیشد حجمش . الان نمیفهمم چجوریه که 40 گیگ اندازه 10 گیگ جواب میده . از امنیت مودمم کاملا مطمئنم . آپدیت اتوماتیکم هیچی ندارم
داداشا سلام
من یه مودم تی پی لینک دارم چراغ adslدر اول روشن و بعد خاموش میشه ولی در مرتبه دوم وصل میشه
اگه کسی مودم داره یه فیلم از بوت شددنش بده بی زحمت ممنونم!!!
منم همینم زورم نمیرسه به هیچ جایینقل قول:
بچه ها جم بشیم هممون شکایت کنیم
سلامنقل قول:
منم 512 دارم همین مشکل رو دارم نمیدونم باید چه خاکی تو سرم بریزم الکی حجمم تموم میشه یه سیستم هم به مودم وصل نیست و وایرلس مودم هم همش خاموشه
بابا مال من نامحدود 256 بود راضی بودم مشکلی باهاش نداشتم سرخود برداشتن 512 اش کردن
ترافیک خارجی 4 برابر کم میکنه یعنی 250 مگابایت از سرور خارجی دانلود کنی 1 کیک از 40 گیگ کم میشه !!!!!!!!!!
والا نمیدونم باید یه شکایتی تنظیم کنیم
آقا موافقم......نقل قول:
یه شکایت کنیم جلوش گرفته بشه موافقا اعلام کنن (لطفا !!!!!)
:42::42::42::42::42::42::42::42::42::42::42::42::4 2::42:
خلاصه همگی باید یه شکایت با موضوع کاهش مشکوک حجم بین الملل کنیم . در ضمن ما میدونیم که حجم بین الملل از حجم کلی به صورت ۴ برابر کم میشه . چون ممکنه مخابرات و یا سازمان تنظیم بخواد با دستاویز قرار دادن همین موضوع قضیه رو جمع کنه اما همگی مطلع هستیم که قبلا مصرف حجم خیلی منطقی تر بود و هر مشکلی هست سر این پنل جدید درست شده .
اقا موافقم منمنقل قول:
من یه شکایت کردم در مورد تعرفه خارجی داخلی که بروز نیست
آقا عجب وضعیه این مخابرات! من اگه قبلش این تایپیک رو خونده بودم عمرا از مخابرات نمیگرفتم مرکز ما خلوته همه سرویس دهنده ها پورت خالی، دارند. بهرحال امروز پنجمین روزه vdsl گرفتم یکساله هم گرفتم خدا رحم کنه فعلا که سرعت و کیفیت عالی بوده البته امیدوارم همینجوری بمونه! قیمت هم مناسب تر از بقیه هست هشتاد گیگ بین الملل در ماه چهل تومن جای دیگه ندیدم حتی با سرعت هشت مگ (اینجا چهل مگ هست ). سوالی که دارم سایت دانلود فیلم که با مخابرات داخلی حساب بشه لطفا معرفی کنید.
اقا از همه خواهش میکنم
همه شکایت بزنن در مورد هدم رعایت تعرفه داخیلی خارجی
مخابرات 6 ماه لیستشو اپدیت نکرده میگه نمیکنم
تو تلگرام یکی به من مسیج بده یه گروه بزنیم در مورد این داستان @ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ahremanii
این ماه واقعا افتضاح شد. ماه قبل هم حجم خوری داشت ولی الان دیگه از حد گذشت.
من سرویس سرشار دارم 100 + 200تا شبانه
اولا اینکه ماه عوض شد سرویس شبانم را شارژنکرد و از ادامه قبلی رفت، توی چنل اعتراض ثبت کردم چرت وپرت تحویلم دادن.
دو اینکه من همیشه این سرویس مقداری حجم اضافه میاوردم ، مصرفم هم کمتر نشده باشه بیشتر هم نشده اما ماه قبل 5 روز و این ماه 15 روز زودتر تمام شد!!!!! مگه میشه؟! بخدا حجم خوری میکنن
سلام
من هم فکر میکردم فقط من مشکل حجم خوری رو دارم .(ولی میبینم که همه مثل من شدن )
تیکت زدم فقط الکی و با لحن طلبکارانه چرت و پرت گفتن و آخرش هم گفتن تقصیر خودتون بوده خوب خودتون مصرف کردین !!!
ولش کردم فردا پس فردا کلا مخابراتو جمعش میکنم و میرم رو ایرانسل
موفق باشید
دوستان اگر حجم یک ماه کامل مصرف نشه...باطل میشه یا به ماه بعد منتقل میشه ؟؟
این هدیه100 گیگ اینترنت ثابت برای adsl هست؟؟ میگن همش داخلی هست و بین المللی نیست درسته ؟
سلام
دوستان این حجم ها داخلی هست یا بین المللی؟
بین الملل هستندنقل قول:
اگه از سایت داخلی دانلود کنم چطوری حساب میکنه همون ترافیک بین الملل حساب میکنه یا مثلا نصف آننقل قول:
رئیس سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی از فعال شدن ۱۰۰ گیگ اینترنت رایگان ثابت برای تمام مردم ایران از روز یکشنبه ۱۸ اسفند خبر داد.
حسین فلاح جوشقانی در این باره به ایرنا گفت: تقاضای زیادی از سوی کاربران اینترنت به وزارت ارتباطات رسید تا برای انجام امور دورکاری، سرگرمی و کنترل وضعیت در این شرایط ظرفیت رایگان به آنها اختصاص یابد. از آنجا که تمرکز روی خانه ماندن افراد است، اپراتورهای ثابت موافقت کردند ظرفیت ۱۰۰ گیگابایت اینترنت رایگان تا پایان سال را به مردم اختصاص بدهند تا در این ایام از آن استفاده کنندمعاون وزیر ارتباطات و رئیس سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی افزود: این حجم متعلق به اینترنت ثابت است و از فردا برای تمام کاربران فعال میشود. البته بسیاری از کاربران تقاضای اینترنت رایگان همراه را هم داشتند اما چون در اپراتورها ظرفیت نزدیک اشباع است، این اقدام در شرایط فعلی امکانپذیر نیست.
قاعدتا باید یک چهارم حساب بشه.نقل قول:
از دوستان کسی هست این بسته ۱۰۰ گیگ براش فعال شده باشه؟
واسه من که هنوز فعال نشده خبری نیست ازشنقل قول:
نقل قول:
برای من فعال شد اما فقط 6 روز وقت هست برای استفادش در صورتی که وزیر جوان گفته بود تا آخر ساله
برای من فعال نشده هنوز.........:thumbsdow:thumbsdow
از کجا متوجه شدی فعاله ؟ توی کدوم قسمت پورتال میزنه؟نقل قول:
برای من هم هنوز فعال نشده.پسپرداخت هستمنقل قول:
تا الان چند نفری رو دیدم که این بسته براشون فعال شده همگی مشترک پیشپرداخت بودن
من پیش پرداختم ولی توی پنل مخابراتم هیچی هنوز ننوشته-فعال نشدهنقل قول:
نقل قول:
تو پنل مشخصه
منم پس پرداختم برام فعال نشده...:thumbsdow
واسه منم 100 گیگ فعال شد.
سرویس پیش پرداخت دارم
برای منم فعال نشده هنوز. پیش پرداختم. ترافیکم تموم شده موندم منتظر بمونم یا برم بسته بخرم
مگه اول از ترافیکی که داریم کم نمیشه بعد از حجم زمان دار ؟ اینجوری که 6 روزه میسوزه
برای منم فعال شده اما 12 روزه هست. ترافیک خودم هم دوباره فول شده! یعنی 960 گیگ داشتم که 15 گیگش رو مصرف کرده بودم دیشب 945 گیگ مونده بود الان نگاه میکنم 960 گیگ رو دارم!!! شاید باگ باشه برگرده سرجاش!
زنگ زدم ۲۰۲۰ سیستم گویا شون گفت به مرور برای همه کاربرا فعال میشه. پشتیبانیشم شلوغ بود قطع کردم