از طریق نسخه سبک برو داخل [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] dsn رو عوض کن ممکنه تغییر رو احساس کنی
شاید مشکلت حل بشه
Printable View
از طریق نسخه سبک برو داخل [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] dsn رو عوض کن ممکنه تغییر رو احساس کنی
شاید مشکلت حل بشه
آقا من میخوام بازی آنلاین بازی کنم ولی پینگم 570 هس نمیشه.
یه راه داشت که زنگ میزدی و میگفتی سرویست ور چکار کنن که پینگش بیاد پایین؟؟؟
اگه اونو بگی رو سرعت اثر نمیذاره؟
زنگ زدم تهدید کردم به لغو اشتراک ! سرعتم بهتر کردن نمیدونم چیکار کردن ....
گفتن خططت هم برسی کردیم نویز نداری :n13:
با توجه به تغییرات در انجمن شبکه نام تاپیک تغییر یافت
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
برو تو تنظیمای مودمت و MTU رو بالا ببندنقل قول:
البته اون MTU که شرکت میگه درسته ولی در حال حاضر این کارو کنی بهتره
من با مال شرکت پینگام بالا پایین میشد و تایم اوت داشت ولی الان پینگم یکدستو سالمه
میشه یکم بیشتر توضیح بدی ؟
ساده تر من وارد نیستم زیاد
متاسفانه سرعت 512 در تهران هم اگه با سرور خوب و دانلود منیجر دانلود کنی سرعتت بین 70 تا 100 میشه
شب ها که دیگه پایین 30 بسته میشه
همه شرکتا در این کشور همینن نه فقط پارس انلاین
دوست عزیز اگه انگیلسی بلدی این بخون و انجامش بده:نقل قول:
Open a command line window as an Administrator (ie. right click on All Programs > Accessories > Command Prompt and select Run as administrator) ...
Type the command netsh and wait for prompt
Type the command interface and wait for prompt
Type the command ipv4 and wait for prompt
Type the command set subinterface "Local Area Connection" mtu=1300 store=persistent
بیا اینم توضیح بیشتر:نقل قول:
مودمم Symphonyهست
وقتی وارد تنظیمات مودم میشم یه گزینه ای مثلAdvanced Setup هست که رو اون کلیک میکنم و سمت راست در جدول یه گزینه editهست،اونو بزن next کن تا تو صفحه های دیگهیه جارو میبینی نوشته MTU تو کادرش عددتو میدی و اخر سیو ودر اخر اخر که همون جدول اولیه هست سیو و ریبوت رو میزنی
چون شمام پارس انلاینی از روی این مودم توضیح دادم ولی اگه یه مودم دیگه داری بالاخره تو منوش باید همینا باشه
ولی شما رو 8500 ببندیا یه چیزی شبیه این
بازم میگم اون MTUکه شرکت میده بهتره تغریبا
موفق باشی
من هم پینگم بالا بود زنگ زدم گفتم پروفایل رو روی گیم ببندند اینجوری خیلی بهتر شد و همونجوری که گقتن MTU هم تاثیر داردنقل قول:
دوستان پارس آنلاینی جواب بدهید، من 512 مگ ترافیک گرفتم جمعا بخاطر آپلود 640 مگ دادند(قانونی که جدیدا وزن شده) حالا این 128 مگ برای آپلود توی "ترافیک ارسالی رایگان بر حسب" قرار داد تو گزارش مصرفی درج نمیشه یا مال من اینجوری هست ؟
راستی من برای گرفتن گزارش مصرف فقط همون 48 ساعت گذشته کار میکنه قسمت های دیگه کار نمیکنه و خطا میده شما چی ؟
اخر بهترین mtu چی هست برای pars ؟
1292 به گفته ی خودش یا؟
به گفته خودشون MTU پایین بهتر و همین 1292 یا 1280 خوشون خوبهنقل قول:
ولی من چون تایم اوت داشتم و پینگمم بالا پایین میشد رو 8200 بستم و رازیم تا بعدن که ببینم دوباره چه حالی میخون بدن
دوستان میتونید امتحان کنید دیگه،پول که نمیخواین بدین
مال من زایکسل هست میشه همین الان بگید چکار کنم میخوام درس کنم و بگید چه عددی بزنم؟
mtu:1300 برای پارس آنلاین هست به گفته پشتیبانی مرکزی.نقل قول:
ضمنا یه DNS هم از پشتیبانی شهرمون گرفتم میذارم اینجا همه استفاده کنن:
213.217.60.170
خوب دوست من من اصلا وارد نیستم .میشه گزینه گزینه بگید
تغییر MTU رو بگم؟نقل قول:
بله لطفا.....
Start> All Programs > Accessories > Command Prompt and Right Click and click Run as administrator
متن زیر رو کپی و در صفحه داس که باز شده Paste کن و اینتز بزن :
netsh interface ipv4 set subinterface "Local Area Connection " mtu=1300 store=persistent
اگر پایین متن بعد از اینتر زدن OK نوشته یعنی حله وگرنه یه حای رو اشتباه رفتی.
اصلا همچین گزینهایی وجود نداره.
مودم من زایکسل هس
این شبا سرعت دانلود شبانه چطوره؟
سرویس 2 مگ
من هم می خواهم سرویس یک مگ در کرمان بگیرم اوضاع دانلود شبانه اش چه جوریه؟نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
درود
دوستان نظرتون چیه؟
خیلی وقته اصلا دانلود شبانه ندارم.تو ساعتای شبانه سرعت خیلی خرابه خیلی هم قطعی دارم حتی سایت هم نمیتونم باز کنم چه برسه به دانلود :n03::n03:
به نظرتون چیکار کنم؟
MTU را تغییر بدم؟؟
الان 1380 هست.
دوستان. سرویس 128 نامحدود دارم. این طبیعیه که 10 روزه اول ماه رمضان سرعت اومد رو 15 و بعدش هم 40 تا 50 ؟! شاید 1 2 ساعت در روز تا 96 میره فقط ...
گه طبیعی نیست دوستان بگن که زنگی چیزی بزنم !
سرور آپلودباز رو شب که میشه محدود میکنن؟
کلا یا دانلود نمیکنه از این سرور
یا اگه ۱ درصد شروع به دانلود کنه با ۲/۳ کیلوبایت!!
رفیق حالت خوبه؟؟؟؟؟؟نقل قول:
من نوشتم یرو استارت ویندوز>>....
باید این دستور رو تو داس ویندوز وارد کنی نه مودمت!!!!! اگه نمیتونی بگو یه راه دیگه پیدا میکنم واسه آموزشت.
دیشب برا یک ساعت اینجوری شد سرویس 1 مگ بعد درست شد دوباره ساعت 4 اینطوری شد ولی در نهایت من دیشب 3.5 الی 5 گیگ دانلود داشتمنقل قول:
الان شرکت پارس آنلاین مشکل کمبود پهنای باند برای مشترکاش و همینطور کندی سرعت نداره؟
أاره...+ پینگ خراب.نقل قول:
امروز رفتم روی اون خط مخابرات گرفتن ... پینگ بهتره ولی متغیر هست ولی 4.2.2.4 الان 140 هست .
140 ؟ !!!!!!!! ما که تو عمرمون پینگ 260 کمتر از پارس ندیدیم ... پارس مشکل سرعت پیدا کرده الان برا شما هم ؟!نقل قول:
من این پینگو میبینم میگم 100% یه مشکلی هست(و واقعا هم هست)نقل قول:
اینترنت هر ۱۰ مین کلا دیسی می شه کسی این مشکلو داره؟
یک تست با این پینگ بگیرید ممنون 94.232.172.166
حدود ببینید چند ؟
530 و 540 است خیلی سرعتش خراب شده من 512 دارم به دادم برسیدنقل قول:
پینگ من 126تا 133نقل قول:
سرعتت چند است از کدام شهر؟نقل قول:
دوستان کسی میدونه IPV6 رو چطور میشه فعال کرد؟ تیکش رو هم که میزنم بازم میگه "no network access"
مودمت ساپورت می کنه؟نقل قول:
Reply from 94.232.172.166: bytes=32 time=93ms TTL=113نقل قول:
Reply from 94.232.172.166: bytes=32 time=94ms TTL=113
Reply from 94.232.172.166: bytes=32 time=94ms TTL=113
Reply from 94.232.172.166: bytes=32 time=91ms TTL=113
Reply from 94.232.172.166: bytes=32 time=92ms TTL=113
Reply from 94.232.172.166: bytes=32 time=95ms TTL=113
چند روزه سرعت ام از ۳۰ کیلوبایت در ثانیه بالاتر نمی آد! :n03: