نقل قول:
???????????
Printable View
نقل قول:
???????????
دیگه والا شانس !نقل قول:
در یک کلمه فقط شانس میشه گفت
به مرکز مخابراتیو شلوغیو کیفیت خطو همه اینا ها بستگی داره
ماله من داخلی اوکیه تقریبا، اما خارجی داغووون !
اینقدر آمار دانلوداتون رو تو تالار اعلام نکنید کلا شبانه رو یا محدود میکنن یا پولی حالا من گفته باشم خود دانید عزیزان بعدشم دانلود سرور داخلی که مهم نیست هر کی تونست تو سرور خارجی بدون پول دادن ۱۲ هزار تومان اکانت افزایش سرعت ۲۰ گیگ دانلود کنه اونوقت هنر کرده الانم سرویس های 30 مگابیتی vdsl2 تو تهران اومده یک نمونش بیتانت هست ولی خیلی گرونه مودم مخصوص هم میخواد بعضی سرویس هاشم شبانه رایگان داره
عزیز من عکس رو توی پستم پاک کردم شما هم توی نقل قولی که کردی عکس رو پاک کننقل قول:
دوستان سرعت اپلود اگه کم کنن ممکنه توی سرعت دانلود توی دانلود منیجر تاثیر بزاره ؟
سلام .
اسیاتک VDSL ااییه میده ؟
فکر نکنم درضمن vdsl هنوز خیلی گرونه مودم مخصوصشم باید بخری الان ایسوس مدم دو کاربره که هم vdsl و هم ADSL باشه داره میده بالای ۷۰۰ هزار توماننقل قول:
مودمش رو دارم .نقل قول:
Asus N66 U خودم 600 خریدم مثل اینکه شده الان 400
دوستان اینکه حجم اضافی خریداری شده در سرویس قبلی باید به سرویس جدید منتقل بشه مگه قانون نیست و توی همه شرکت ها باید رعایت بشه ؟؟
این موضوع توسط آسیاتک رعایت نمیشه و دیشب 7 گیگ حجم سرویس قبلی من که اضافی خریده بودم را به سرویس جدیدم که تمدید کردم اضافه نکرد !!
توی 195 شکایت بکنم فایده ای داره ؟؟
310 هزار تومان شده با گارانتی آواژنگ 415 هزار تومان با گارانتی سازگار که نمیدونم چرا اینقدر اختلاف قیمت داره بین این دو گارانتی ولی قیمتش ۳ برابر مودم های ADSL معمول تو بازاره که اونم هم به خاطر خوش ساخت بودن و سه آنتنه بودنشه و هم به خاطر پشتیبانی از vdslنقل قول:
کارشون نامردی هست ولی فکر نکنم خلاف قانون باشهنقل قول:
حداقل من جایی ندیدم که اینطور قانونی باشه اما شما شکایت کن ضرر که نداره شاید حجم رو بهتون دادند:n02:
سلام دوستان.
ممنون میشم به این چن سوال من پاسخ بدین:n16:
سرعت شبانه دانلود از سرور خارجی سرویس کولاک(4M) و شهاب(10M) بترتیب بطور میانگین چقدر هست؟
پینگ آسیاتک برای استفاده از اسکایپ و بازی آنلاین چطور هست؟
در مورد اکانت افزایش سرعت،آیا واقعا این اکانتها کارایی دارن و اینکه فقط مختص آسیاتک هستن یا نه؟
بطور معمول وقتی خط رانژه شد برای کولاک و شهاب داون استریم و اپ رو رو چند ست میکنن؟
اصطلاح نیم چاشت یعنی چی؟
در سرویس های داری شبانه رایگان هم بعد از مدتی سرعت محدود میشه؟اگر بله تا چند گیگ دانلود؟
و در نهایت این جدول رو تفسیر کنین:n02:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این جدول ب نظرم میگه ک اگه سرعت ب 64/160 رسید حق اعتراض نداری و هرچقذ بخوایم سرعت رو میاریم پایین !!!نقل قول:
170-256نقل قول:
پینگ تعریفی نداره و برای بازی انلاین اصلا خوب نیست
اگه سرعت لینک داخل بالا باشه کارایی دارند
اگه خط بکشه 12 مگ برای دانلود و 1 مگ برای اپلود (این نهایتشه)
یعنی 8 تا 10 صبح رایگانه
من ندیدم کسی از محدودیت حرف بزنه و محدود نمیشی
کف سرعت و نهایت سرعت با توجه به ضریب اشتراک 8
یعنی اگه سرویس 4 مگ سرعتش تا 64 کیلوبایت بیاد پایین شما حق اعتراض نداری
Sent from my LG-D802 using Tapatalk
سلام
من یه پین کد جایزه گرفتم چه جوری وارد کنم؟
قسمت خرید ترافیک رفتم
دو تا خونه داره
نمی دونم چه جوری باید وارد کنم
سلام از این اکانت های که سرعت افزایش میده کی میفروشه میشه ادرس ساینش بدین
الان چند روزه که حتی روی سروبس های 10 مگ تایم دانلود بالاتر از 200 نمیره برای همه اینجور شده؟
داخلی خوبه؟نقل قول:
اره داداش داخلی خوبه!نقل قول:
دوستمون and-roid2 میفروشهنقل قول:
حتما بهش بگو اسیاتک داری
@ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوست عزیز چنین اکانت هایی وجود نداره اگر سرعتتون افت کرده و در این حالت مونده مطمئن باشید تیم پشتیبانی درخواست افزایش پهنای باند رو فرستادم و نهایتا تا 2 ماه اینده خوب میشهنقل قول:
واقعا افت سرعت خیلی اذیت میکنه
خطم روی 6 مگ بسته شده ولی با 70 کیلوبایت دارم دانلود میکنم!!
پینگ که افتضاح! پاکت لاست!
امیدوارم این افت سرعت، بعدش خبرهای خوبی در پی داشته باشه
البته کاش شرکت قبل از این کار، اطلاع رسانی میکرد !!!!!
واقعا نمیدونم بیام آسیاتک یا نه :n29:
صرفا جهت dl میخوام
بستگی به مرکز مخابراتی تون و خط تلفنتون دارهنقل قول:
برای بعضی ها خوبه شبی بالای 10 گیگ دانلود میکنن
برای بعضی ها هم وضع خرابه
به نظرم شما 10 مگ نیم گیگ یک ماه بگیر تست کن
سلام دوستان میشه یکی ی تست از پینگ 8.8.8.8 بگیره؟خیلی ممنون
:n12:_:n12:
من که 1ماهه اومدم آسیا تک نسبت به شاتل به صرفه نیست تمدید نمی زنم دیگه. 200گیگ اینترنت LTE بخرم 1ساله نصف هزینه سالیانه 10مگ 10گیگ آسیاتک هم نمیشه.. اصلا به صرفه نیست قیمت ها.
اگه آسیاتم همین 10مگ رو با حجم 16گیگ در ماه میداد 30 تومن قیمت مناسبی بود بنده هم تمدید میزدم حتی بدون تایم شبانه ولی قیمت بالای 52هزارتومن برای 10گیگ در 1ماه رو اصلا نیستم.
نقل قول:قیمتای آسیاتک که خیلی ارزون تر از شاتله!! شما در آسیاتک سرویس 256 با 10 گیگ حجم میگیری 36تومن ولی شاتل 256 با 4 گیگ حجمو میده 24 تومن و اگه بخوای 6 گیگ دیگه بخری که بشه 10 گیگ ، قیمتش میشه حدود 48 تومن!! تازه قصه شبانه شاتل هم بماند!!نقل قول:
ی سوال هم داشتم ممنون میشم جواب بدیدنقل قول:
من اگه سرعت دو مگ بگیرم ب سرعت روزانه تاثیری داره؟یعنی سرعت روزانه ده مگ با دو مگ تفاوتی داره؟سرعت دانلود شبانه از سرور داخل چطور؟
اگه تفاوت داره چرا اینقدر اختلاف قیمت بین دو سرویس دومگ 10 گیگ با ده مگ 10 گیگ کمه؟
اگرم تفاوت نداره چرا اصلن همچین سرویسی وجود داره؟ :|
ممنون میشم جواب بدید
دوستان کسی نمی دونه؟نقل قول:
سلامنقل قول:
تو این لینکی که میذارم کامل توضیح داده شده:n06: : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سرعت روزانه سرویس ها هیچ تفاوتی نداره و تفاوت سرویس ها تنها در میزان سرعت از سرور خارجی در تایم رایگان میباشد...نقل قول:
البته واسه من تقریبا 2 هفتس که سرعتم از سرور خارجی در تایم روزانه هم بین 300 تا 500 کیلوبایت محدود شده!!
بحث شاتل آسیا تکی که همشون pap هستند نیست واقعا! وقتی مخابرات داره 256نامحدود رو میده ماهی 14تومن! بحث اینه که اینا سر تهشون یه کرباسه و همشون دزدن! منم دووتا چهارتا کردم دیدم کلا جمش کنم خط adsl رو از lte استفاده کنم سالی 500هزارتومن باقی می مونه تو جیبم! دقیقا برعکس دنیاست باید اینترنت خانگی ارزان باشه موبایل گران برعکس شده... :n15:نقل قول:
پین کد چیه داستانش چیه ؟ با چند شروع میشه ؟نقل قول:
من که از باشگاه مشتریان گرفتمنقل قول:
خیلی هم امتیاز داشتم
یه پین 3 گیگی گرفتم
دوستان چه کاری امتیاز بالا داره من نزدیک ۱۵۰ امتیاز دارم ولی هر گیگ خرید فقط ۳ امتیاز داره تا ۲۱۰ امتیاز چند سال طول میکشه:n23:نقل قول:
وقتی خرید ترافیک می زنی میزانش رو 3 بزننقل قول:
بعد که تیک استفاده از بن تخفیف رو زدی عدد 3 رو سمت چپ داخل کادر کوچیکه وارد کن ادامش رو سمت راست بعد رو ب روش تیک فعال کردن کد رو بزن
فاکتور رو صبت کن روی سکه پرداختش کلیک کن فعال میشه
میگم از دوستان اینجا کسی سرویس 500 مگ شهاب رو داره؟ سرعت شبانش دیگه اوکی هست اره؟ قیمتش عجیبه! نیست؟
سرعتش شانسیه.شاید 1 مگ شایدم 250 کنقل قول:
قیمتش عجیب نیس شما یه 5-6 گیگ روش حجم بگیر هزینه ش over normal ـم میشه :biggrin:
- - - Updated - - -
سرعتش شانسیه.شاید 1 مگ شایدم 250 کنقل قول:
قیمتش عجیب نیس شما یه 5-6 گیگ روش حجم بگیر هزینه ش over normal ـم میشه :biggrin:
نه سرعتش شانسیه و به مرکز مخابراتی تون بستگی داره هر چی مرکز مخابراتی شلوغ تر باشه سرعت بیشتر چون پهنای باند بیشتری تو شب به اونجا تزریق میکنه ممکنه هر دو سرور داخلی و خارجی رو ۲۵۰ یا ۵۰۰ قفل شده باشه و یا اینکه خارجی بین ۳۰۰ تا ۴۵۰ و خارجی ۱ مگ باشه تا تست نکنید نمیتونید متوجه بشیننقل قول: