جون هر کی دوست دارید یکی بیاد ادرس و شماره یک مغازه که بشه ازش 0225 ارزون ( زیر 400 ) خرید رو بگه:41:
جون هر کی دوست دارید یکی بیاد ادرس و شماره یک مغازه که بشه ازش 0225 ارزون ( زیر 400 ) خرید رو بگه:41:
برو تو این سایت یه فروشنده خیلی خوبه فروشه حضوری هم داره:نقل قول:
[HTML]http://xboxworld.ir/[/HTML]]
SSD :دی داداش خیلی خوشحالی بابا :دی اس اس دی 250 گیگ به این قیمت؟؟؟ بعدشم واس 4 تا بازی که کسی اس اس دی نمیزاره :دی
من که خسته شدم انقد واسه این تبدیل موس_کیبرد گشتم بیخیال شدم:شما دیگه دنبالش نگردین!>>>>بلخره معلوم شد که هست!!!:13:
خوب از اولش هم معلوم بود که هست :31:نقل قول:
من یکی خریده بودم ، مایکروسافت یه آپدیت داد از کار افتاد - بردم گارانتیش گفتند آپدیتش میکنیم درست میشه ، گفتم نمیخوام باز اونا یه داشبورد میدن از کار میوفته - پسش دادم :31:
جدی جدی عقده ایی شدم!!!!نقل قول:
باور کن فقط واسه این قصد فروش اکس باکسمو دارم!
خوب یکی بگه کجا میشه بیداش کرد!!!
کمک...دارم تلف میشم!
به x360 چندتا دسته میشه وصل کرد ؟
4تا وایر لسنقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
7 تا تو مدلهای قدیمی(4 تا وایرلس-3 تا هم با usbنقل قول:
9 تا هم تو مدلهای اسلیم(4تا وایرلس-5 تا هم با usb)
کینکت ارزون نمی شه. به دو دلیل:نقل قول:
1- تابستان داره شروع می شه و همه لوازم بازی تو تابستون گرون می شه
2- داره بازی های اکشن براش ساخنه می شه و طرفدار زیاد پیدا می کنه
---------- Post added at 10:34 PM ---------- Previous post was at 10:33 PM ----------
دوستان کسی تو توپخونه مغازه ای می شناسه که بازی هاش 2000 تومن باشه؟
من حرف شما رو رد میکنم به دو دلیل :نقل قول:
1 - توی اروپا درست برعکسه اینه - یعنی وقتی تقاضا زیاده قیمت رو که زیاد نمیکنند هیچ ، حراج هم میزنند و این تغییر قیمت در ایران هم تاثیر میذاره .
2 - کینکت در حقیقت نسل بعدی کنترلر ها بوده و مایکروسافت خواسته میزان استقبال ازش رو روی کنسول فعلی آزمایش کنه .
نمیشه hub وصل کرد و تعداد بیشتری دسته وصل کنیم؟نقل قول:
اینجا ایرانه وقتی ما باد کنسول 200 دلاری رو بخریم 600 هزار تومن دیگه چه انتظاری می شه داشت؟نقل قول:
توی همون ایران وقتی که کینکت اینجا ارزون شد ، قیمتش کم شد ، خیلی هم کم شد .نقل قول:
خود کنسول با کینکت داستانش فرق داره .
این که الان قیمت کینکت با جهان یکیه ،میتونه برای این باشه که کینکت جزء لوازم جانبی هست؟ و قضیه ی حک و اینا نداره؟:10:نقل قول:
هر وسیله ی بازی وقتی بیاد اولش خیلی گرونه ولی بعدش ارزون می شه. ولی از یه حدی کمتر نمی شه خود ایکس باکس از اول گرون بود و کم کم اومد پایین ولی از یه حدی پایین تر نیومد و دباره رفت بالا و این نشون می ده بازار به دلایل مختلف نوسان داره که کینکت هم شاملش می شه. اسلیم برای این گرون شد چون فت دیگه تو بازار نیست و کینکت هم به خیلی از دلایل می تونه ارزون بشه یا گرون بشه.نقل قول:
شما گفتید که در کشور های خارجی در تابستان ها حراجی و ............ می گذارند. به بازار پارسال توجه کنید اوایل تابستان آرکید 300 و اوخر تابستان از 230 تا 200 بود. این نشونه ی نوسان وحشتناک بازاره و از حراجی خبری نیست و همه چی به انصاف فروشنده ها ربط داره و تا اوسط تابستان گرون می شه و بعد ارزون که یک چیز کاملا طبیعیه.
---------- Post added at 11:27 PM ---------- Previous post was at 11:25 PM ----------
بله ایکس باکس هم به خاطر -- گرونه ولی دسته به قیمت جهانیه و کینکت هم اگر اتفاق خاصی نیفته به قیمت جهانی خواهد بود و شاید برای تابستان گرون شهنقل قول:
من هم امید وارم حداقل این مورد برعکس همیشه ارزون تر بشه تا گرون :20: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دقیقا همین طوریه .نقل قول:
نقل قول:
ببینید کینکت ، کنسول بازی نیست .
Eyetoy وقتی اومد 35 هزار تومان بود - آخرهاش رسیده بود به 3 تا صد تومن !
خود کنسول در ایران همیشه ی خدا قیمتش زیاد بوده و نوسان داشته ولی لوازم جانبیش هیچ وقت این طوری نبوده چونکه اگر این لوازم رو گرون بدند کسی نمیخره به خاطر اینکه بر خلاف خود کنسول خیلی خواهان نداره .
تا حدودی موافقم چون من کنسول رو 1 هفته اس گرفتم با این افضایش قیمت فضایی ولی امید وارم حدا قل طبق گفته خریدار که مثلا مثلا (:47:)آشنا بود گفت که ارزون تر میشه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
من تازه عضو شدو و متاسفانه نمیتونم آنلاین باشن امید وارم که تو بحث عقب نباشم :19:
ولی با تمام تعریف ها تو ایران هر چی میریم جلو چیز قدیمی گرون تر میشه اصلا کاری به بازار فروش و سری جدیدو .... از این جور مسائل ندارن فقط شانسی یه مدت ارزون بعد گرونه بعد دوباره.....همین جوری نباید در کل رو قیمت ها حساب کرد.:23:
ادرس مدیر سایت؟؟؟؟؟؟؟؟
تو ایران هرچی که زیاد بخرنش گرون تر میشه:برخلاف تمام کشور های دیگه!
کنسول هم استثنا نیست
بچه ها واسه این آپدیت جدیده کاری نکردن؟؟ ال تی نیومده؟ کیمیشه پس بریم لایو؟
آیا میشه دسته usb که برای pc هست رو به اسلیم وصل کنیم ؟ اگه میشه مشکلی برای دستگاه ایجاد میکنه یا خیر ؟
---------- Post added at 10:57 AM ---------- Previous post was at 10:55 AM ----------
سی 4 برای 9504 ال تی داده که می شه رفت لایو و آپدیت کرد و بازی کرد ولی بازی های جدیدی که با قفل جدید بیان نمی شه بازی کرد. الان شما می تونید ال تی 1.9 رو نصب کنید و برید لایو ولی ارزش نداره که برای یه ال تی دستگاه رو بازی کنید صبر کنید ال تی 2 بیادنقل قول:
دوستان می خوام اسلیم بگیرم به چه نکاتی توجه کنم؟؟؟ لوازم جانبی چیا واسش بگیرم؟؟؟ دسته اضافی رو بگم مخصوص اسلیم بده؟؟؟
مر30 ;)
آقا این دستگاه کینکت تا کی بدرد بخور هست و مورد استفاده قرار می گیره آیا دستگاه های آینده هم ساپورت می کنند دستگاه فوق را؟
ای ابدیت 19 می چیه؟ یکم توضیح بدین ؟
کی -- میشه؟
تنها نکته اینه که درایو دستگاه 0225 باشه و دستگاه هم کاملا Pack باشه و باز نشده باشه.نقل قول:
وسایل جانبی که چیزه خاصی لازم نداره , مهترین هاش یکی هارد هست . بقیه اش دیگه نسبت به نیازی که دارین مورد استفاده قرار میگیره.
برای مثال شما میخواین از شبکه ی LIVE استفاده کنید احتیاج به یک Headphone LIVE دارید تا با دوستان خود حرف بزنید.
Kinect حالا حالاها خیلی جا برای کار داره !!نقل قول:
به احتمال خیلی زیاد به خاطر قدرتی که در داخل این Device نهفته هست امکان استفاده ی اون در نسل بعدی هم امکان پذیر هست.
البته خوده MS گفته در نسل بعد از Kinect 2 استفاده خواهد کرد اما فعلا هیچ چیز معلوم نیست.
این آپدیت همون آپدیتی هست که دیسک های جدید XGD3 رو Support میکنه . یعنی دیسک هایی که با افزایش 1GB فضا روی آنها میزاننقل قول:
امنیت این دیسک هارو چند برابر کرده و از کپی کردن آنها جلوگیری میکند.
دوستان من الان دنبال ارتقای سیستم هستم ولی گفتم درباره xbox هم تحقیق کنم شاید نظرم عوض شد
اول اینکه اگه بخوام از خارج کشور( اروپا) بگیرم به صرفه است یا نه؟ بعد برا نصب بازی ها مشکلی پیدا نمیکنم اینجا؟ یعنی میشه ه.ک و این جور چیزا کردش؟
دوم اینکه نگیریم بعد کیفیتش پایین باشه بخوره تو حالمون یه چیزی هست که میدونیم از pcضعیفتره ولی مساله اینه که چقدر ضعیف تر؟
سوم اینکه من از ده سال پیش که سگا بود از کنسول استفاده نکردم و نمیدونم با دسته هاش میشه به راحتی موس بازی کرده یا نه؟ اصلا xbox هیچ جوری موس نمیخوره؟
در اخر با توجه به اینکه از خارج میگیرم کدوم مودل رو بگیرم چی ها رو در نظر بگیرم و باهاش چه چیزایی باید بگیرم؟
دسته ها که با هم توی استفاده فرقی نداره ولی دسته اسلیم جای chat padesh مشکیه ولی ماله فت ها خاکستریه اگه می خوای ست شه باید بگب که دسته اسلیم رو می خواینقل قول:
من ps3 داشتم.حالا میخوام xbox 360 بگیرم.میخواستم درباره دکمه ها بپرسم که مثلا تو tekken بالاترین دکمه که مثلثه مشت راسته ودکمه پایین سمت چپ مشت چپه لگدها هم همینجوری.آیا مثلا دکمه زرد بالایی تو دسته ایکس باکس هم مشت راسته و همه دکمه ها همون جورین یا من بدبخت شدم؟
نه شما بدبخت نشدید:31:.همونطوریه.خیالت راحتنقل قول:
البته میگن برای بازیهای فایتینگ گیم پد پلی 3 راحتتره.
اخيييش :31:
صبح رفتم پول ريختم برا كينكت منتظرم فردا بياد ولي فردا امتحان دارم :31:
١٧٥ تومن شد تا ما خواستيم بخريم :41:
مبارکت باشه حسامنقل قول:
بهترین کارو کردی
تا تابستون حتما میره رو 200 تومن
اون 5 هزار تومنی هم بذار برای سلامتیت.الان شاد باش:31:
ارزششو داره دستگاه خوبیه ...فکر کنم درسته به 200 میرسه
دوستان کسی راهنمایی نمیکنه؟
اول: آره خیلی به صرفه است و حدود 100 تا 400 هزار تومان سود می کنید. ولی باید اسلیم 4 گیگی با درایور 0225 لات آن باشه تا بشه هکش کرد. اگر هم می خواهید بازی نصب کنید هارد لپتابی بخرید و هکش کنید که ارزون تر هم در می یاد.نقل قول:
دوم: بازی های 360 با حداکثر گرفیک ارزه می شن و گرافیک خوبی هم دارند. تقریبا سیستم پی سی حد بالا رو داره
سوم: منم همین جوری بودم یه هفته ی اول عادت می کنید و درست می شه. موس و کیبرد و نمی خوره بهش
چهارم: فقط خود دستگاه رو بگیرید بقیه چیز هارو از ایران می تونید بگیرید که قیمت جهانی هست مثل دسته و ایکس باکس 4 گیگ اسلیم از همه بهتر است
شما اگه از خارج بگیرید سخت میتونید نوع درایو دستگاه رو تشخیص بدید برای همین پیشنهاد میشه باندال کینکت بگیرید + یک X360Key که به راحتی هکش کنید و منتظر این C4 .... نباشید :دی
اگرم نمیتونید باندال کینکت بگیرید 250گیگ یا 4گیگ بگیرید و با همون X360key هکش کنید و یه هارد اکسترنالم بگیرین و بازی رو بریزین روش و ... : دی
یه سوال دیگه چرا توی امازون Xbox 360 Slim 4 GB Kinect Bundle incl. Kinect Adventure اینو زده £352.47
ولی Xbox 360 Console (4GB Hard Drive) with Kinect Sensor and Kinect Adventures رو £199.99
مگه چه فرقی دارند؟