نقل قول:خب اول از همه بگم که ما از جاده فيروزکوه رفتيم. جاي همتون خيلي خالي بود:11:نقل قول:
از تهران که خارج ميشين چون جاده کوهستانيه 5 کيلومتر بيشتر آنتن نميده. بعدش قطع ميشه و نميده تاااااا 10 کيلومتر مونده به قائم شهر. از اونجا ديگه آنتن قطع نميشه و تا خود ساري (حتي جاده) آنتن فوله فوله.
چيزي که من رو به شدت متعجب کرده برد بسسسسسيييييارررر بالاي آنتن هاي ايرانسله.:18: ما رفتيم توي شهر خزرآباد يه ويلا گرفتيم. وقتي صفحه ي گوشي رو ديدم فر خوردم!!!! من داشتم از ساري و شهر جويبار آنتن ميگرفتم که حداقل 30 کيلومتر با ما فاصله داشتن!!!!:18: میتونین تو نقشه ی کشور عزیزمون ایران هم موقعیت خزر اباد و ساری و جویبار رو نسبت به هم ببینید.
تو اين مدت به حرف داش وحيد خودمون رسيدم که گفت 2 خط انتن ايرانسل به تي سي آي شرف داره. :31:
خدمت آقا نيما هم بايد عرض کنم اس ام اس هات دير ميرسيد چون اينباکس من فول بود و چون همش بيرون بودم وقت خالي کردنشو نداشتم.
اما از وضعیت انتن دهی سایر اپراتورها: تی سی آی خیر سرش با انتن فول نمیتونستی تماس بگیری.:31: اگر هم میشد قطعی زیاد داشت. شبکه ی استانی مازندران تو اخبارش گفت که به دلیل تعطیلی 1 میلیون و نیم مسافر اومده شمال و به همین خاطر استفاده از موبایل دولتی مختل شده است!!!:18:
اما اعتباری مخابرات که واقعا گندشو در اورده. اس ام اس اصلا نمیفرسته. البته اگه 20 بار تلاش میکردی شاید.
تمام اینها در حالی بود که فاصله ی نزدیک ترین انتن تی سی ای با اونجا حداکثر 1 کیلومتر یا کمتر بود اما من از 30 کیلومتر اونورتر انتن میگرفتم!!!
تو ساری یه جایی بود که ایرانسل داشت تبلیغ میکرد و بروشورهای مختلف میداد. من یکیشو گرفتم. توش یه سری شهر نوشته که من تو سایت ندیدم و همه رسمی شده. مثل خرمشهر - دامغان - شاهرود - نظرآباد - یزد و ... اخرش هم نوشته به زودی شهرهای بسیار دیگری را به شبکه اضافه خواهیم کرد. ان طرفش هم نقشه ی پوشش شبکه تو ساری رو انداخته.:27:
در تمام شهرهایی که کنار ساحل هستند و حتی جاده های بین اونها هم ایرانسل فول آنتنه. یعنی از شمال فکر نکنم شهر زیادی مونده باشه. :21:
اما بشنوید از تالیا که هنوز در ساری مرکز استان مازندران انتن ندارد!!!:13:
یه نمایندگی ایرانسل هم تو ساری دیدم که سرش حسابی شلوغ بود و داشت مثل چی سیم کارت میفروخت.
خلاصه حسابی آبروی مارو خرید. حال میکردم وقتی فامیل ها با 0912شون نمیتونیستن حرف بزنن و من با افتخار با سیم کارتم صحبت میکردم و اس ام اس های گروه رو میگرفتم. :20:
این تی سی ای هم که یا انتن دهی تو جاده دل مشترک هاشو خوش کرده هزار بار قطع و وصل شد (منظورم جادست( اگه ایرانسل جاده ها رو پوشش بده معرکه میشه.
در ضمن هرجا که یک خط انتن باشه GPRS هم هست. واقعا عالی بود.
دمت گرم ایرانسل!!!:40: