سلام چجوری سرعت سرویس حجمی رو بیارم پایینتر گزینه ای نداره تو پنل فقط سرعت بالاتر هست .
Printable View
سلام چجوری سرعت سرویس حجمی رو بیارم پایینتر گزینه ای نداره تو پنل فقط سرعت بالاتر هست .
الان 2 هفته ست پینگ من از 86 شده 135 که دقیقا به خاطر فیلترینگ هست چون دوباره دارن اسکریپت های جدید پیاده میکنن خودشون هم تایید کردن اختلال های اخیر رو .
الان vp میزنم پینگ یه 40 تایی پایین تر میاد .
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] - قبل استفاده از vp
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] -بعد از استفاده از vp
ببینید این جانیا چه بلایی سر نت دارن میارن که با وی پی پینگ 60 میلی ثانیه پایین تر میاد .
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
لینکای دانلودم رو رو سرور ایران ببرم دیرتر محدود می شم؟
بعید میدونم به سرورش مربوط باشه فکر کنم به میزان حجم دانلودی توجه میکنن.نقل قول:
چون اولیت محدود شدن باسرور خارجی هس و باسرور داخلی سرعتم همچنان عادی و بالاسنقل قول:
ساعت رایگان شبانه دانلود میکنین؟نقل قول:
اینا ساعت رایگان سرورهای خارجی رو محدود میکنن حتی اگر زیاد دانلود نکرده باشین که بخواین محدود بشین تا الان که برای من اینجور بوده
ولی در باقی زمان ها خیلی سرعتشون فرقی نداره
نه سرویس ارت5 دارم دانلودمم خیلی بالا نیس اما وب گردی چرانقل قول:
ب خاطر همین محدود می شم سریع..ماهی 68تومن میدم اخرشم اینجوری
سلام
دوستان این سرویس جشنواره مثل اینکه سرعت دانلود خارجش رو ۴ مگ محدود شده درسته ؟ تا پایان سرویس همین داستان ادامه داره ؟
شاتل هنوز هم بسته های ۵۰ یا ۱۰۰ گیگی می فروشه ؟ من دانلود شبانه ندارم اگر سرعت ۱۲۸ بگیرم سرعت واقعی رو چقدر می بندن ؟
سلامنقل قول:
جشنواره رو نمیدونم ولی کلا سرعتا از قبل کاهش داشتن
بله --تا هرچقدر خط بکشه میبندن(تا ۱۶مگ)