بله درسته باید رایگان تحویل بدن سیم کارت رو و بسته ها هم رایگان فعال بشه مثل اینکه بیشتر دفاتر پیشخوان دولت که نمایندگی همراه اول هستن دارن خلاف قانون این طرح عمل میکنن .نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
بله درسته باید رایگان تحویل بدن سیم کارت رو و بسته ها هم رایگان فعال بشه مثل اینکه بیشتر دفاتر پیشخوان دولت که نمایندگی همراه اول هستن دارن خلاف قانون این طرح عمل میکنن .نقل قول:
کلیه دفاتر پیشخوان دولت نمایندگی رسمی همراه اول محسوب میشن . دیگه از این معتبر تر نداریم . تمامی خدمات هم انجام میدن و باید انجام بدن مگر اینکه نیاز به مراجعه به امور مشترکان تلفن همراه سیار پیدا کنین اونم خیلی کمتر پیش میاد .نقل قول:
عزیز شما مطمعنی که بدون بسته رو حالت 4g می ره ؟نقل قول:
برای من فقط رو حالت 2g و 3g بدون بسته فعال می شه و رو حالت 4g می زنه
No service
کلا مشکل داره من قبلا چندتا بسته الفا پلاس داشتم الان هر کاری میکنم به فورجی وصل نمیشه جایی که پوشش هم خوب بوده امتحان کردم.نقل قول:
Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
بله مطمئن هستم اگه سیم کارت از نوع یو سیم باشه و شبکه رو حالت 4G بزارین حتی اگر قبلا بسته الفا پلاس فعال نکرده باشین یا الان هم هیچ بسته دیگه ای نداشته باشین با تعرفه آزاد میتونین به 4G همراه اول وصل بشین و استفاده کنین . حداقل شهرستان و استان ما اینطوری هستش جاهای دیگه نرفتم که تست کنم . مثل ایرانسل . الان 2 تا سیم کارت 4G همراه اول دارم با هر دو راحت وصل میشه .نقل قول:
اون اوایل شنیده بودم تهران نمیشه مصرف ازاد استفاده کرد. نمیدونم هنوزم اینطوریه یا اما با دوتا سیم اعتباری و ثابت هر دو یو سیم وصل نمیشه.نقل قول:
Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
والا چی بگم قبلا محدودیت داشت و باید بسته فعال میکردی ولی الان فکر کنم دارن یواش یواش بر میدارن . استان ما که خیلی وقته 4G هستش و من تقریبا 2 ماه پیش هم تست زدم بدون بسته وصل میشد . شهرستان ما هم تازه 4G شده و اینجا هم راحت وصل میشه و محدودیت وصل شدن بدون بسته نداره .نقل قول:
برای من سرعت دانلود شبانه همراه اول ساعت 2 تا 7 با سیمکارت 4g محدود به 1 مگابایت بر ثانیه یا 8 مگابیت برثانیه هست الان :n23:
کلا همراه اول از اول مزخرف بود . مجبوری سرعتش رو ببندی ؟؟؟؟ :n24:
من با ایرانسل 1 ساعتش به اندازه همین 5 ساعت همراه اول دانلود می کنم
واقعا برای همراه اول متاسفم
:n35:
4جی همراه اول تست گرفتم سرعت بین 700 کیلو تا 1 مگ بود!!!ایرانسل هم بیشتر از 1.5 مگ نمیشه!!
درودنقل قول:
رفتم دفتر پیشخوان،شماره همراه رو گرفت ،اقدام کرد ،پیامک که شامل یک کد بود به دستم رسید،کد رو زد و نهایتا گفت واسه شما مجانی نیست و هزینه داره[emoji15] [emoji15]
چطوری میشه با همراه اول ارتباط پیامکی داشت؟
فرستاده شده از Che2-L11ِ من با Tapatalk