دوستان این عکس از audio - technica ATH-M50 هست -
فیک هست دیگه ؟! چون من تمام مدل هایی که دیده بودم در قسمت بالا ATH - M50 نوشته شده که تو این عکس نیست ! ...
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
دوستان این عکس از audio - technica ATH-M50 هست -
فیک هست دیگه ؟! چون من تمام مدل هایی که دیده بودم در قسمت بالا ATH - M50 نوشته شده که تو این عکس نیست ! ...
دوستان من یه دونه ibeats اصل گرفتم هنوز صداش توپ نشده.
نیاز به آمپ داره یا باید یکم بگذره تا خوب شه؟
خوب بشتر کار من موزیک گوش دادن هست و کمی Game هم بازی میکنم ولی بیشتر برای این میخوام بخرم که به بهترین شکل موزیک رو پخش کنه و بیشتر به سبک های هیپ هاپ و House گوش میدم و باسش میخوام خوب باشه و اینکه راحت هم باشه , یعنی بعد از چند ساعت استفاده گوش ادم اذیت نشه , و کیفیت بخش صداش بالا باشهنقل قول:
با کامپیوتر شخصی , مشخصاتش رو تو امضام نوشتمنقل قول:
با چه وسیله ایی می خواین استفاده کنین؟
من دنبال امپ های مدل FiiO بودم , ایا اینا رو میشه تو ایران پیدا کرد ؟نقل قول:
امپ هدفون توی ایران چند مدل محدود و دسکتاپ هست، که اونها هم مثل اینکه قیمت بالایی دارن
مدل مد نظر خودم اینه ؟ میشه پیدا کرد این رو ؟
احتمالا بله !! موزیک ویدیو هام رو که همرو 1080p دانلود میکنم و mp3 ها رو با بالاترین کیفیتی که تو سایت های موزیک گذاشتن ! که اکثرا 128 یا 256 یا 320 هستن !نقل قول:
کیفیت آهنگ ها ردیف هست انشاالله؟
حالا ایشالله آقا رضا میان و جواب دقیق رو بهت میدن؛ 2 روزی میشه مثل اینکه سر نزدن. من فقط یکسری کلیات رو بهت می گم که بدونی وضع از چه قراره و دقیقاً نیازهات رو چطور تعریف کنی. وگرنه، هیچکدوم از این سه مدل رو نداشتم تا حالا، و در موردشون هم به طور جدی مطلبی نخوندم.نقل قول:
اینکه توی این رده بگیم بیسش خوب باشه، خب همشون خوبن؛ شما قبلاً چه هدفون هایی رو استفاده کردین؟ مثلاً از چقدر بیس خوشتون میاد؟ نظرتون در مورد ep630 چیه مثلاً ؟
اینکه می خوایین با کامپیوتر استفاده کنین، باید مدل کارت صداتون رو بگین، هرچند به هرحال، در این سطح، کارت صدا هزینۀ بالایی در مقابل کارایی داره و ماها که توی ایران دستمون به آمپ و دک ( dac ) نمیرسه، بهترین گزینمون انتخاب کارت صداست.
پس اینکه cpu کامپیوترتون چی هست یا مادر برد یا مانیتور و... تأثیری توی کیفیت صدا نداره؛ باید مدل کارت صداتون رو می گفتین :20:
آمپ های فیو تا اونجا که من اطلاع دارم، توی ایران گیر نمیاد؛ اگرم گیر بیاد اونها توان راه اندازی لااقل k701 رو در حد خوب، ندارن (تا اونجا که من شنیدم)
اگر اشتباه نکنم آقا رضا d2000 رو داشتن، ولی توی ایران من ندیدم جایی بفروشه
k701 رو هم، من 3 ماه پیش توی پایتخت دیدم که حدود 600 تومن بود
xb1000 رو هم شاید نمایندگیش وارد کرده باشه (اطلاع دقیقی ندارن)
در مورد کیفیت آهنگ باید بگم، اگر همۀ آهنگ هات 320 بود هم با اکراه می گفتم مناسبه کیفیتشون
در کل یک نظر کاملاً شخصی می خوام بدم، برداشت من از کل ماجرا اینه که، نیازی نیست اینقدر خرج کنی؛ هزینۀ بیشتر الزاماً به معنای استفادۀ بیشتر نیست.
audio technika ath-m50 به نظرم انتخاب مناسب تر و معقول تر و بی دردسر تر و .... برای شماست؛ چند تا از دوستان در همین تاپیک، این مدل رو دارن.
نقل قول:
من خودم هدفون در این حد نداشتم و یک مودل Razer داشتم که 140 تومان قیمتش هست الاننقل قول:
شما قبلاً چه هدفون هایی رو استفاده کردین؟
تو DirectX Diagnostic که دیفالت رو زده via High Definition Audio ولی تو Device manager که میرم اینا رو زده :نقل قول:
باید مدل کارت صداتون رو بگین
Amd High Definition Device
Avnex Virtual audio Device
Screaming Bee Audio
via High Definition Audio
[ با VIA High Definiton Audio پخش میکنه ]
در ضمن الان من هم یک اسپیکر 7.1 Creative دارم مودله T7900 و یک هدفون Razer که از اسپیکر استفاده نیکنم و از هدفون استفاده میکنم همیشه
فقط الان باید حتما کارت صدا باهاش هماهنگ باشه ؟ یعنی چی خوب من مثلا اگر به مبایل وصل کنم یا mp3 player یا لپ تاپه ضعیف وصل کنم کار نمیکنه ؟!
اخه تو امازون هم نگا کردم نوشته اکثرا با این هدفون FiiO گرفتن حالا اگر FiiO مناسب نیست برای K701 کدوم مدل مناسبهنقل قول:
اونها توان راه اندازی لااقل k701 رو در حد خوب
نه من مشکلی برای دردسر ندارم و اینکه اگر هم گیر نیومد فوقش از امازون سفارش میدم !! سایت های ایرانیی هستن که از امازون کالا ها رو میارن و میخواستم حتما کیفیت و سطحش در حد همین 3 هدفون که گفتم باشهنقل قول:
audio technika ath-m50 به نظرم انتخاب مناسب تر و معقول تر و بی دردسر تر و .... برای شماست؛ چند تا از دوستان در همین تاپیک، این مدل رو دارن
حالا فیمت این هدفونی که نوشتید چنده در ایران ؟ و Amp بگیریم براش خوبه ؟
در کل من میخواستم هدفونی بین 300 تا 450 تومان بخرم اگر شما هدفون خوبی در این حد میشناسین که تو اون لیستم نبود و از اونا بهتره معرفی کنید !!
سلامنقل قول:
نه کلا هدفونهایه beats by dr dre نیازی به امپ ندارن. و burn in هم نیازی نیست .منظور از صدایه توپ چه جور صدایی هست؟قبلا که امتحان کرده بودین صدایه دیگه ای داشت؟
با سلام.نقل قول:
قبلا که سنسیشن ایکس ای داشتم حجم صداش خیلی زیاد بود.
الان همش انگاری یه صدای اضافی توش پخش میشه.مخصوصا وقتی آهنگ های ملایم گوش میدم.
سلام ببخشيد من اطلاعات زيادى تو اين زمينه ندارم اما اينطور برداشت كردم كه شما به سنسيشن ايكس اى وصل كرديد صداش خوب بوده اما الان كه به سنسيشن وصل نميكنيد و به پليرديگه وصل ميكنيد صداش خوب نيست اگر اين برداشتم درست بوده كه من يجايى ديدم كه يه بنده خدا كه همين گوشى رو داشت ميگفت چون اين گرشى با بيتس سازگاره اگربيتس بهش وصل بشه صداش بهتره تا اينكه همون بيتس به گوشى ديگه وصل شه،نقل قول:
اگرم منظورتون اين نبوده دوستان ديمه شايدبتونن راهنماييتون كنن.
سلام مجددنقل قول:
چه جور صدایی هست؟مثل این میمونه که یه چیزی تو هدفون تکون میخوره؟مثل ساچمه فلزی؟البته شنیدم این حالت برای هدفونهای حرفه ای مثل ex1000 قبل از burn in بوجود میاد؟(نظرتون رو جلب میکنم به رویویه اقا رضا در باره sony ex 1000).ولی من بشخصه با هدفونهای بیتس این مشکل رو نداشتم (البته اورجینال هم بودن).
یه کم بیشتر توضیح بدین شاید پی به مشکلش بردیم.
با تشکر.نقل قول:
من با گلاکسی نوت گوش میدم.
این که میگم یه صدای گوشخراشی همیشه توش هست منظورم اینکه یه صدای اغوا کننده و مثل صدای سنج تو همه اهنگ هاست.شاید بخاطر بیسیه که همیشه برا همه اهنگهای تعبیه شده.
موسیقی الکتریکی که گوش میدم خیلی عالیه ولی آهنگ های با ریتم ملایم همون بیس الکی انگار روشه.
وضوحش و صدتی خواننده خیلی بیکیفیت میشه.