[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینم اولین تست سال 93 من
سال نو را به تمام دوستان عزیز آقا روزبه و بهمن خان عزیز و تمام دوستان های وب تبریک میگم امیدوارم سال خوبی داشته باشید
Printable View
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینم اولین تست سال 93 من
سال نو را به تمام دوستان عزیز آقا روزبه و بهمن خان عزیز و تمام دوستان های وب تبریک میگم امیدوارم سال خوبی داشته باشید
سلام به همه خواهش دارم این سوال من رو جواب بدید
های وب روی فیبر نوری جواب میده ؟؟؟
سلام دوست عزیزنقل قول:
هیچ شرکت خصوصی روی خطوطی که فیبرن سرویس ارائه نمیده (علی الخصوص های وب) فقط مخابرات این امکانو داره
سلام
دوستان من میخوام Adsl بگیرم نمیدونم از چه شرکتی و چه سرویسی بگیرم
بین شاتل و پارس آنلاین و های وب موندم
میخواستم ببینم های وب چحوریه سرعتا چجوره و من که دانلودم زیاده کدوم سرویس برام خوبه؟
ممنون
پینگ بالا سرعت متغیر ایام تعطیل و 5شنبه جمعه سرعت پایین و ظهر به بعد. بعضی وقتا قطعی داره. حجم بیشتر کم می کنه که ما بهش میگیم حجم دزدی. بعضی از دوستان براشون خوبه چون مرکز خوبی دارن. واسه شما که دانلودرین خوب نیست چون شبانه نداره یا ساعت کمی دارهنقل قول:
به نظرم شاتل تو اینا که گفتین فعلا بهتره
Sent from my iPhone using Tapatalk
به عنوان عیدی چیزبوک ما اینجا قطع شده ، :n02: کسی اگه تونست یه تستی بکنه
من 6 ماهی هست که از های وب دارم سرویس می گیرم.نقل قول:
سرویس 1 مگ دارم که از ساعت 4 تا 7 صبح دانلود رایگان هست. خط من رو 4 مگ بسته شده و تقریبا 90 درصد مواقع 4 مگ هست و گاهی اوقات سرعت رو 2 مگ هست.
در ساعات رایگان هم هر شب 4.2 تا 4.4 گیگ دانلود دارم، بعضی شبها که سرعت میاد پایین 2.4 گیگ دانلود می کنه. ولی اکثرا 4.4 گیگ رو میشه شبها دان کرد.
پینگ 4.2.2.4 و 8.8.8.8 زیره 250 هست. چند روز که سرویس خراب بود پینگ 350-400 هم شد که موقتی بود.
قطعی سرویس تا حالا نداشتم ولی در هفته حدود 2-3 بار لینک قطع میشه که با خاموش روشن کردن مودم مشکل حل میشه. قطعی اونجوری که مثلا چند ساعت قطع بشه نداشتم.
من نویز خطم زیاده ولی اگه نویز خط شما جواب بده میشه زنگ بزنی و بگی سرویست روی 8 مگ بسته بشه که سرعت دانلودت روی 1 مگابایت میاد!
تو این مدت با حجم دزدی مواجه نشدم و حجم مصرفی رو همیشه چک می کنم و حتی 1 مگ هم اختلاف حجم مصرفی با گزارشی که خودم میگیرم نداره!
چیزبوک با چیز شکن وارد میشه و مشکلی نیست.نقل قول:
شما از شرکتای دیگه مثه پارس آنلاین یا شاتل اطلاع دارید؟ اونا بهترن یا های وب؟نقل قول:
از مودم d-link خودم میتونم استفاده کنم یا باید مودم های مخصوص شرکت رو بخرم؟
از اونا زیاد اطلاع ندارم. ولی پارس آنلاین هم جای دیگه استفاده کردم خوب بود.نقل قول:
بله از همین مودم که دارین می تونید استفاده کنید.