از DAEMON TOOLS هم استفاده کردم نشد :41:
Printable View
از DAEMON TOOLS هم استفاده کردم نشد :41:
منم با شما موافقم ممنون که نظر دادین:11:نقل قول:
PESER حرفه ای ! این ترفند ها چطور اینا هم می دونستی :biggrin:نقل قول:
پرش از روی تکل : زدن RT
چرخیدن بدون لمس توپ : در مواقعی که بازیکن در جهتی غیر از جهت دروازه ی حریف در حال حرکته ابتدا باید جهت ها ( دکمه ی LS ) رو رها کرد و بعد RT رو زد .
پس دو نکته ی مهم در این حرکت یکی حرکت در عرض زمین و یا جهت مخالف دروازه ی حریفه و دومی نگرفتن جهت در هنگام زدن RT است .
در واقع در این حرکت بازیکن بدون لمس توپ بدنش رو در جهت دروازه می چرخونه .
شروع مجدد سریع بازی : گرفتن LS و زدن پاس ( A یا Y )
در مواقعی که داور خطا گرفته و البته توپ از محل خطا زیاد دور نشده با این حرکت بازیکن بلافاصله بازی رو با یه پاس شروع می کنه که باعث غافل گیری حریف میشه .
رها کردن توپ ( super cancel ) : گرفتن همزمان RT و RB هنگام دریافت پاس ( چه پاس زمینی و چه سانتر )
این حرکت می تونه سه تا کاربرد داشته باشه :
1.بازیکن توپ رو رها کرده تا عبور کنه و سپس به دنبال اون حرکت کنه ، در واقع برای اینکه بازیکن دوباره به سمت توپ عبور کرده ، حرکت کنه باید RT و RB رو رها کرد . این شیوه به درد مهاجمان می خوره تا بتونن از کمند مدافعین حریف فرار کنن .
2. رها کردن توپ برای اینکه بازیکن دیگه ای صاحب توپ بشه .
3. در مواقعی که توپ به نفع شما داره بیرون می ره با این حرکت ، بازیکن رو توپ تاثیری نمی ذاره و اجازه می ده توپ بیرون بره .
Cancel کرذن شوت یا پاس یا سانتر : گرفتن A
در مواقعی که شما شوت یا سانتر یا پاس رو گرفتید ، اما پشیمون شدید و نمی خواید این اتفاق بیفته باید بلافاصله A رو بگیرید .
فراخوندن بازیکن : زدن دوبار متوالی RT
این ترفند بیشتر به درد ضربات کرنر می خوره . اگه شما قصد دارید ضربه ی کرنر رو کوتاه کار کنید با زدن دوبار پشت سر هم دکمه ی RT یه بازیکن به شما نزدیک میشه .
تمارض ( Diving ) : زدن همزمان LS و RS ( فشار دادن به داخل )
با این حرکت بازیکن خودش رو برای گرفتن خطا روی زمین می اندازه که البته اکثر مواقع داور متوجه تمارض بازیکن شده و بهش کارت زرد میده ! از این حرکت باید در مواقعی استفاده کرد که روی یه پاس بلند داور جامونده و از صحنه فاصله ی زیادی داره .
البته یه راه دیگه برای انجام این حرکت ، تنظیم اون به عنوان یکی از دریبل های RS هست ( تو بخش Game plan در باره ی تنظیم دریبل ها توضیح دادم ) که البته این راه زیاد معقول نیست .
کنترل بازیکن در مواقعی که توپ در هواست : گرفتن RT و جهت مورد نظر
در مواقعی که بازیکن منتظر رسیدن توپ از یک پاس بلند یا ضربه ی کرنره می تونید با این حرکت مکان بازیکن رو تغییر بدبد و در واقع اون رو بیارید جلوی بازیکن حریف تا بتونید اول ضربه ی سر رو بزنید .
منبع : pes2011-tarfand.blogfa.com
بله میدونستم اینا که جدید نیستن تو پس های قبلی بودن این ترفند ها!:27:نقل قول:
تمام این ها همشون قدیمی هستن. البته گذاشتنشون اینجا بد نیست،واسه اونایی که تازه وارد هستن اما فک میکنم این تایپیک که الان 601 و با حداقل 6005 پست توش اینا قبلا گفته شده و یا داده شده.
اجازه بدید اگه کسی چیزی بلد نیست خودش عنوان کنه، بعدش اون رو بهش یاد بدین.
من اين بازيرو چن بار نصب كردم ولي الان كه تازه ويندوز عوض كردم ارور d3dx9-30dll was not found .... ميده ! دايركتشم نصب نميشه .( واسه كرايسيز نصب شد اما)
این پچ مشکلات زیادی داره یکی از مشکلاتش همین سیو BAL و ML هست که میپره بیرون!!!نقل قول:
دوستان پچی ، نرم افزاری نیست که بشه باهاش مشکلات داوری رو حل کرد؟
من داشتم با آرسنال بازی میکردم کلیچی با لگد زد تو سینه ی مسی ولی خطای مسی گرفته شد!!!!
یا 1 متر پشت محوطه خطا کردم ولی بازیکن توی محوطه افتاد زمین داور پنالتی گرفت!!!!
خلاصه اینکه بدجوری از دست داوری ناراحتم. حتی از وضعیت داوری لیگ ایران هم بدتره.
شما اسم همین فایل رو تو گوگل سرچ کن....بعد دانلودش کن تو system32 ویندوزت کپیش کن حل میشهنقل قول:
سلام،
دوستانی تا اونجایی که من فهمیدم پچ 1.03 فقط برای آنلاین بازی کردن درسته ؟
برای آخرین نقل و انتقالات و تصحیح نام بازیکنان باید DLC2 نصب بشه ؟