نقل قول:
عزیز مشکل از وی پی ان هستش که سرعت رو نصف یا کمتر میکنه
الان دیگه وی پی ان فقط به درد فیسبوک میخوره همین اصلا به درد دانلود کردن نمیخوره
همه وی پی ان ها اینجوری شدن
Printable View
نقل قول:
عزیز مشکل از وی پی ان هستش که سرعت رو نصف یا کمتر میکنه
الان دیگه وی پی ان فقط به درد فیسبوک میخوره همین اصلا به درد دانلود کردن نمیخوره
همه وی پی ان ها اینجوری شدن
نقل قول:
اگه میخوای از آپلود سنتر های فلتر شده دانلود کنی از آپلود باز استفاده کن
قبلا به کاربرای رایگان اجازه میداد روزی یه گیگ لیچ کنن الان رو نمیدونم خودت ثبت نام کن ببین چجوریاست :
ولی اگه بخوای اکانت پرمیوم هم بخری هزینه اش خیلی نمیشه(ماهی 5 تومن)کد:http://www.uploadbaz.com/free42124.html
کسی خبر نداره که آیا ایرانسل برنامه ای برای بیشتر کردن پوشش خود تو اهواز نداره؟تو منطقه ما که سه راه خرمشهره و زرده آنتن دهی خیلی ضعیفه.
وقتی با مودم دوستم تست کردم دیدم که مودم تو اتاقم اصلا آنتن نمیده آیا میشه مودم رو تو یه اتاق دیگه که حدود ۱۵ متر از اتاقم فاصله داره بذارم و با سیم لن به سیستمم وصل کنم؟
اگه سیم لن 15 متری داشته باشیم آره می تونی :31:نقل قول:
دوست عزیز راه حل استفاده از وی پی ان Kerio هست. اطلاعات تکمیلی رو براتون PM کردم.نقل قول:
با تشکر
اين مودم جيبي ايرانسل بياد چه فرقي با usb داره؟؟؟ چون usb كه راحت تر و جيبي تره :) مگر اينكه جيبي واي فاي هم داشته باشه
مودم جیبی wifi هست و فکر کنم usb نداره.
مثل موبایل یک باتری قابل شارژ داره و وقتی روشنش کنی میگرده امواج وایمکس رو پیدا میکنه و وقتی وصل شد اینترنت رو بوسیله وای فای Share میکنه.
مودم جیبی مگه اومده؟
یعنی ۱۵ متری یا بیشتر نداریم؟نقل قول: