شبانه دانلود 512 حدود 70 کیلو هست
Printable View
شبانه دانلود 512 حدود 70 کیلو هست
سلام بچه ها!یک مشکل جدید دارم!از ارم نت سرویس میگیرم.وقتی میخوام دانلود کنم شروع میکنه به دانلود و بعد از چند ثانیه سرعت به صفر میرسه و فقط sent میکنه و recive نمیکنه،بعدش دیگه هیچ کاری نمیتونی بکنی مگر این که مودم رو ری استارت کنی!!!!؟؟؟مشکلش چیه؟از چند سرور امتحان کردم+از چند اینترنت دانلود منیجر!ولی وقتی دانلود نمیکنم و وب گردی میکنم اوضاع ارومه!این ها در روز اتفاق افتاده نه در شبانه!
سلام.
من اینترنت ماتریکس دارم 512 ده گیگ ولی 15 روز نشده تموم میشه.
به نظر شما 128 نامحدود بگیرم سرعتش چه جوره؟
برام دانلود مهمه و انلاین بازی کردن.
اگرم ماتریکس اصلا خوب نیس شما کودوم شرکتو پیشنهاد میدی که نامحدودش بهتر باشه مخصوصا برای انلاین بازی کردن؟
ممنون
سلام به همه
بر و بچه های شهر میشه بیان فقط سرعت دانلود سرویس هاشون رو تو شب((ساعات رایگان))اعلام کنن کلی منت رو سرمون میذارین به مولا.دمتون گرم.:11:
خودم پارس آنلاین دارم که شبا با سرعت 30 شروع میشه و در اواخر ساعات رایگان هم به 70 میرسه.شبی تقریباً 700 الی 800 مگی میگیرم..ولی میخوام عوضش کنم واسه همین اگه بقیه هم بیان بگن شبا سرعت دانلودشون چقدره یه اطلاعات نسبتاً جامعی میتونیم دربیاریم.
من ارم نت دارم که تا چند شب قبل شبی دور و بر 1.5 گیگ رو میگرفتم ولی 2 -3 شبی میشه خیلی خراب شده نهاتا 400 تا 500 مگ بشه دان کرد. بقیه دوستان که ارم نت دارن شبانه شون در چه وضعیه؟نقل قول:
منم ماتریکس دارم.شبانه از ساعت 1.30 تا 7.30 و قبلا تا 1.2 گیگ دانلود میکردم.اینترنتم 512 هست ولی این چند وقت سرعت به شدت افت کرده و طرفای ساعت 3 سرعتش خوب میشه.نقل قول:
ممنون از هر دو دوست عزیز.بقیه دوستان هم شرکت کنند خیلی خوب میشه.فقط اگه میشه مرکز مخابراتیتون رو هم بگید. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام یه سوال
اینترنت من به خاطر کابل برگردون های مخابرات ترکیده (به قول خودشون شده کافوی خلیلی) پارس آنلاین داشتم و خوب بود الان هم انگار باید فقط آسیا تک بگیرم یه ادرسی بم بدید ممنون می شم
و اینترنتش چه طوره ؟ قعطی سرعت
سایتش اینه... همه اطلاعات لازم رو میتونی از این سایت بگیرینقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اما در مورد سرعت و قطعی اخیرا خیلی زیاد شدهخ و الان من دارم تست میگیرم پر از تایم اوت هست... شبانش هم واقعا چند مدته نابوده...
منم ارم نت دارم و مثل بقیه دوستان شبانه مشکل داره { مرکز فیاض بخش }